Dule mozemo mi da imamo ideje i zamisli kakve hocemo, ali to nece ici. Da bi neko imao interes da ulozi taj klub mora da bude profitabilan, dakle Zvezda mora novom vlasniku da vraca pare.
Sa druge strane Crvena Zvezda je klub koji igra Jelen ligu, takmicenje koje je za svaki podsmeh. Takmicenje koje nikoga ne zanima, koje nema kvalitet niti donosi ikakav profit bilo kome sem hrpici menadzera koji su nista drugo nego trgovci ljudima i ljudskim sudbinama, koji svakoga koji imalo odudara od seoskog nivou fudbala vrbuju i vode preko.
Jednostavno Zvezda je klub koji je nastao u nekoj drugoj zemlji, u nekoj drugoj ligi i taj klub koji je nekada postojao nema bilo kakve veze sa ovim sto gledamo danas. Da igraju na istom stadionu, nose iste boje ali sem toga slicnosti vise nema. To je kao sa dinosaurusima, u jednom trenutku tocak evolucije se okrene tako da za neke vise nema mesta, tj. mozda i ima ali na sasvim drugi nacin nego sto je to nekada bilo. Dakle ili se prilagodis ili nestanes, a Zvezda je sve ove godine zivela u iluziji, jos uvek je ostala u Bariju, a okolnosti su se od tada promenile i danas Zvezda nije do kolena CErnomorecu ili Ludogorecu.
Recimo pitanje regionalne lige je od ogromnog znacaja za opstanak ovog kluba, ta stvar se ne resava evo vec 25 godina. Fudbal je sport koji bi od takvog takmicenja imao najvise koristi ali jos uvek tapkamo u mestu, jos uvek slusamo iste price kao i pre 10 godina. Huligani, pretnje, srpstvo i ponos, budalastine svoje vrste. Ceo svet ide napred, stadioni, novi , puni, milioni i milijarde od tv prava i marketinga, a mi?
Gde smo mi ?