Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 492218 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #2085 poslato: Jun 08, 2014, 11:20 »
kakvih sve ovde pacenika ima. cudo da ih uopste pustaju iz ludnice,ili su nam se mozda ludnice osavremenile i uvele net,pa se javljaju pojedinci direktno iz ludnice...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2086 poslato: Jun 08, 2014, 11:33 »
nema vredjanja na licnoj osnovi, procitajte pravila  :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2087 poslato: Jun 09, 2014, 12:23 »
nema vredjanja na licnoj osnovi, procitajte pravila  :kafa:
ma ajde... ko bi rekao... :kafa:

svasta bi trebalo,pa i da se brisu idiotski postovi,pa se ne radi...
« Poslednja izmena: Jun 09, 2014, 12:23 NenadBG »

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2088 poslato: Jun 09, 2014, 09:55 »
Dule mozemo mi da imamo ideje i zamisli kakve hocemo, ali to nece ici. Da bi neko imao interes da ulozi taj klub mora da bude profitabilan, dakle Zvezda mora novom vlasniku da vraca pare.
Sa druge strane Crvena Zvezda je klub koji igra Jelen ligu, takmicenje koje je za svaki podsmeh. Takmicenje koje nikoga ne zanima, koje nema kvalitet niti donosi ikakav profit bilo kome sem hrpici menadzera koji su nista drugo nego trgovci ljudima i ljudskim sudbinama, koji svakoga koji imalo odudara od seoskog nivou fudbala vrbuju i vode preko.

Jednostavno Zvezda je klub koji je nastao u nekoj drugoj zemlji, u nekoj drugoj ligi i taj klub koji je nekada postojao nema bilo kakve veze sa ovim sto gledamo danas. Da igraju na istom stadionu, nose iste boje ali sem toga slicnosti vise nema. To je kao sa dinosaurusima, u jednom trenutku tocak evolucije se okrene tako da za neke vise nema mesta, tj. mozda i ima ali na sasvim drugi nacin nego sto je to nekada bilo. Dakle ili se prilagodis ili nestanes, a Zvezda je sve ove godine zivela u iluziji, jos uvek je ostala u Bariju, a okolnosti su se od tada promenile i danas Zvezda nije do kolena CErnomorecu ili Ludogorecu.

Recimo pitanje regionalne lige je od ogromnog znacaja za opstanak ovog kluba, ta stvar se ne resava evo vec 25 godina. Fudbal je sport koji bi od takvog takmicenja imao najvise koristi ali jos uvek tapkamo u mestu, jos uvek slusamo iste price kao i pre 10 godina. Huligani, pretnje, srpstvo i ponos, budalastine svoje vrste. Ceo svet ide napred, stadioni, novi , puni, milioni i milijarde od tv prava i marketinga, a mi?
Gde smo mi ?

« Poslednja izmena: Jun 09, 2014, 10:04 djordje »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2089 poslato: Jun 09, 2014, 11:09 »
mi smo za nivo pećiniaca,begaljice ili bumbarevog brda i dok to ne ukapiramo neće biti pomaka napredodlićno je đorđe sve objasnio + kad se na to doda i lopovluk i otimačina čelnika u klubu dolazimo do ovog rezultata da nas je UEFA izbacila iz takmičenja.Kao odgovor na to spremajun aši pametnjakoći Mirka Petrovića onog istog što je jebao kevu U KKCZ ali kad vidimo da je Vesić još jači nego pr neku godinu ništa više ne čudi
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2090 poslato: Jun 09, 2014, 12:53 »
Djordje, sve to stoji, naravno. UPRAVO zbog toga se i zalazem za privatizaciju. Jer ako u doba liberalnog kapitalizma (a u fudbalu, i to evropskom, a ne samo srpskom) cak i divljeg imas socijalistickog mastodonta kojeg vodi grupa korumpiranih jajara kojima je bitna samo i iskljucivo sitna (ili ne tako sitna) licna vajdica, onda dobijes to sto dobijes. Da ti drzava postavlja ugostitelja ili autolimara da vode klub - pa nece moci tako.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2091 poslato: Jun 09, 2014, 02:57 »
Ova uprava odnosno rukovodstvo mora da podnese ostavku to bi bilo jedino moralno da tako kažemo od njih ali naravno to se neće desiti...

I da stavimo Zvezdu na prodaju ko bi lud uopšte hteo da uzme klub koji je u ovakvom stanju koji se takmiči u totalno neprofitabilnoj ligi sa raspalim stadionima burazerskim nameštaljkama itd.....

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2092 poslato: Jun 09, 2014, 02:59 »
Djordje, sve to stoji, naravno. UPRAVO zbog toga se i zalazem za privatizaciju. Jer ako u doba liberalnog kapitalizma (a u fudbalu, i to evropskom, a ne samo srpskom) cak i divljeg imas socijalistickog mastodonta kojeg vodi grupa korumpiranih jajara kojima je bitna samo i iskljucivo sitna (ili ne tako sitna) licna vajdica, onda dobijes to sto dobijes. Da ti drzava postavlja ugostitelja ili autolimara da vode klub - pa nece moci tako.

Ministar odbrane je keramičar?
Jel treba nešto dodati? :smeh3:

Što onda klub ne bih vodio kuvar? :D

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2093 poslato: Jun 09, 2014, 03:11 »
Dule i ja se zalazem i sta od toga? Uspesna privatizacija Crvene Zvede uopste nije izvesna u skorije vreme, jer je prosto receno nemoguca misija. Nemoguca u smislu da bude uspesna po klub i po onoga ko dodje da upravlja, a jedino takva privatizacija ima smisla.
Stoga moje je predvidjanje da od svega nema nista i da nas ceka jos tavorenja i sve vise blamaza, a tome u prilog ide sledeci clanak:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=09&nav_id=858632

Dakle PLAN POSTOJI! Samo se cekala odluka Uefe i sada ce da se zasucu rukavi! Resenje je sve vreme bilo tu, takoreci medju nama.
Naravno, bice krupnih odluka, racionalizacija poslovanje je neminovna, tim ce biti jeftiniji ali pojacanje ce ipak biti!

Ovo je paradigma situacije u Srbiji samo na mikro nivou. Ne lipsi magarce do zelene trave! Jer bolji zivot je odmah tu, iza coska, samo moramo imati strpljenja, reforme su bolne i temeljne, kao i uvek pre!
« Poslednja izmena: Jun 09, 2014, 03:14 djordje »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2094 poslato: Jun 09, 2014, 04:11 »
Djordje, pred nama su dva moguca puta: privatizacija (vise mogucih modela) ili gasenje kluba. Treceg nema, tj. barem ja ne vidim, jer status quo nije opcija, to je valjda jasno i vlastima. Ti sa punim pravom mozes da tvrdis da je ovo kraj. Ja sam ipak dovoljno lud da verujem da ce se resenje na ovaj ili onaj nacin u najskorije vreme naci. Vreme ce pokazati ko je bio u pravu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2095 poslato: Jun 09, 2014, 04:49 »
Pričao sam sa jednim članom uprave.

Žalba će biti podneta, ali je obrazloženje i izbacivanju tako lepo sročeno da žalba neće imati gotovo nikakvog efekta.
Izbačeni su zbog neplaćanja bivših igrača, znači isključivo zbog finansija, ostale brljotine u vidu nekih falsifikata nisu razmatrane.

Na moje pitanje o promenama u klubu, da li će to biti samo kozmetika, kaže da nije, biće ozbiljnih promena.
Jedino nije znao da mi kaže da li će zvezda biti izbačena u drugu/treću ligu.

Kakvi idioti su vodili klub godinu i po to je strava.

Šurak od kada se situacija zakomplikovala dolazi na posao u 9, a do tada dva-tri puta sedmično po par sati.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2096 poslato: Jun 09, 2014, 06:06 »
Laki nema sumnje da je najveci deo ove uprave sasvim retardiran, ali, najiskrenije, cisto sumnjam da bi bilo sta bitno bilo drugacije cak i da je dosla ekipa najsposobnijih menadzera...prosto, nasledjeno je katastrofalno finansijsko stanje, a kao drugo, sistem koji je postavljen jednostavno nije odrziv. Ok, slazem se da je ovaj Zecevic poluidiot, da su Kokeza i Toncev tandem klasicnih budaletina, da je Dzajic yesterday man...jedini koji su tu bili iznad proseka jesu Stojadinovic koji je oteran i Covic koji je skrajnut.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2097 poslato: Jun 10, 2014, 08:45 »
koliko vidim za sada su otisli fakticki nine i luka milunovic. tj fakticki su dobiliu dozvolu da idu za dz i postigli dogovor sa ljudima iz kluba. nine je oprostio kompletan dug klubu,kazu da je rec o 160k eura,a milunovic je navodno oprostio pola duga,iako ne znam o kojoj je tacno cifri rec.
nine je imao ugovor na 1+1 i fakticki je mogao da ode bez obestecenja i bez ikakvog uslovljavanja kluba, i eliko mu hvala na oprostu duga. jos jednom je pokazao covek koliki je zvezdas,sta reci za sve sto je napravio-dosao sa 29god u zvezdu,kada je mogao da uzme dosta vise para u inostranstvu, a opet daleko od toga da je vec veteran i na samom kraju karijere,pokazao ogromnu ljubav prema klubu i zelju da uzme titulu,bio je jedan od okosnica svlacionice,koja je donela titulu posle toliko godina,za sve  :klanja: :klanja: :klanja: :klanja:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2098 poslato: Jun 10, 2014, 10:45 »

Jedino nije znao da mi kaže da li će zvezda biti izbačena u drugu/treću ligu.

Kazaće im Jozo, Jozefinko, Jozika, Jozeman, Jozomensch, Jozomonstruozo, od mila Sep... Blater ...Veliki prijatelj Ćureta i Bjeke... :klanja: :klanja: :klanja:

Zabiće Jozika poslednji ekser u sanduk ...

A onda u Jajincima golom reaktivirane legende Sanibala Orahovca za remi 1-1 proslaviće velikan svoj 70-ti rođkas ... :rock:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2099 poslato: Jun 10, 2014, 10:47 »
i Covic koji je skrajnut.

Hahahahahahahahaha, i posle on meni ja neozbiljan ...

Ćoro legendo, Sule ti kliče ...  :clap: :clap: :clap: