Nenade, majku mu, pa valjda si do sada shvatio da ja ne baratam sa poluinformacijama
http://sportal.rs/news.php?id=56621
Evo, negde na 03:15 pocinje ta prica, pa ti reci sta je istrgnuto iz konteksta.
istrgnuto je iz konteksta to sto se zanemaruje sve drugo sto kaze,kao i pitanje na koje je odgovarao.pitanje je otprilike bilo da li ce tim uopste igrati u jl,posto zvezda nije obezbedila mesto tamo.on je onda rekao to o fmp-u.i bitna je jedna recenica a njegovih ko zna koliko minuta objasnjavanja da je ovo zvezda,jer imaju zvezdina obelezja,i da rezultati ostaju zvezdi,a ne zelezniku,kao i objasnjenje o poslovno tehnickoj saradnji.sve je to nebitno.vazna je samo jedna recenica.to je onda apsolutno vadjenje iz konteksta...
Nenade,brate mili, ti si bas u fazonu
veruj meni, a ne svojim ocima I usima.Prvo, ne odgovara ni na kakvo pitanje, vec ima monolog kad nicim izazvan kaze
Kosarkaski klub FMP ce imati ustupljeno ime Crvene Zvezde, promenice svoje ime u Crvena Zvezda Beograd. Objedinicemo sve selekcije, prvo prelaskom iz Crvene Zvezde u pravni subjekt kosarkaskog kluba FMP, moramo voditi racuna i o nekakvim sportskim normama vezanim za Fibu, da ih nenaglasavam,
i tako cemo objedinjeno funkcionisati dok traje plan reorganizacije...
Posle toga na pitanje gde ce se takmiciti, kaze
KK Crvena Zvezda Beograd ce igrati NLB ligu. Znate, FMP-u niko ne moze da uskrati pravo kako cemo mi da se zovemo.
Posle o budzetu kaze
Budzet KK Crvena Zvezda Beograd je pozitivan budzet i mi imamo pozitivnu Crvenu Zvezdu, a ova Crvena Zvezda ce se zvati Crvena Zvezda u restruktuiranju, ili lepse, u reorganizaciji. Po zakonu, molim vas.
Znaci, sem tog famoznog grba, a koji mu je poklonio Beko, PIB, adresa, infrastruktura, sve je FMP.
I taj klub sa SD Crvena Zvezda ima veze koliko i ZOK Partizan Vizura sa JSD.
I Covic je pravo zborio, sem jedne stvari. FMP-u niko ne moze da uskrati pravo kako ce da se zove, sem sto se nikad ne moze zvati KK Crvena Zvezda, jer takav pravni subjekt vec postoji, vec ce uvek morati da dodaje ime grada ili sponzora kako sastavni deo imena.