Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309255 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #540 poslato: Novembar 07, 2013, 10:41 »
pustice nas kao i uvek  :P

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: Novembar 07, 2013, 10:47 »
ništa nova... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: Novembar 07, 2013, 10:48 »
Doće valjda Aca Vučić...možda pošalju nekog iz BIA-e :cigara:

Raško je večeras promašio jedno 3-4 mrtva zicera gde je teže promašiti nego pogoditi..to je 6-8 poena najmanje..jedno 3 lopte nije uhvatio....jednu ili dve je bacio semenkaru na tribinama a s jednom je skoro ubio Nelsona.....JEBOTEEE!!! :udaraozid:

Mali Mitrović je iznenađujuće dobro odigrao što u napadu(dao je jedan jako bitan odbijanac iz odbojke ne znam koji je rez bio ali taman kad se lomilo)..čak i u odbrani nije plivao kao inače...Bobi jebiga igra koliko može ako izađe visoko koka Varaždin svi ga obilaze kao rampu...nemam zamerki...Radenović..ne znam i dalje mislim da smo se zajebali i da smo trebali ostaviti Savovića...

Nas praktično drže Ameri ...i to je ono najgore..nemamo nikakvu timsku igru... :zbunjen: ...to je ono gde se vidi kako je Radonjić tanak..danas Jake Blažića kao da nije ni bilo...stvarno ovaj Šilb je blago....dobro je upisali smo prvu pobedu...šteta samo što je PAO usrao motku kući nateknem ih...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: Novembar 07, 2013, 10:56 »
pa šta ti PAO smeta?! Zvezdi je konkurencija za prolaz Kaha i Rytas, a ne PAO i Lokomotiv...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: Novembar 07, 2013, 11:00 »
pa šta ti PAO smeta?! Zvezdi je konkurencija za prolaz Kaha i Rytas, a ne PAO i Lokomotiv...

Pa nisu morali da puknu..i sjebali su mi tiket.... ;)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: Novembar 08, 2013, 02:16 »
Nenade, majku mu, pa valjda si do sada shvatio da ja ne baratam sa poluinformacijama  :D

http://sportal.rs/news.php?id=56621

Evo, negde na 03:15 pocinje ta prica, pa ti reci sta je istrgnuto iz konteksta.
istrgnuto je iz konteksta to sto se zanemaruje sve drugo sto kaze,kao i pitanje na koje je odgovarao.pitanje je otprilike bilo da li ce tim uopste igrati u jl,posto zvezda nije obezbedila mesto tamo.on je onda rekao to o fmp-u.i bitna je jedna recenica a njegovih ko zna koliko minuta objasnjavanja da je ovo zvezda,jer imaju zvezdina obelezja,i da rezultati ostaju zvezdi,a ne zelezniku,kao i objasnjenje o poslovno tehnickoj saradnji.sve je to nebitno.vazna je samo jedna recenica.to je onda apsolutno vadjenje iz konteksta...

ruzna utakmica,laboral bas los,ni mi nismo bili puno bolji,puno gresaka i gluposti,da ne pricam o promasenim zicerima(gde je rasko dominirao,i njegova forma debelo zabrinjava),bukvalno oba tima su se nudila,i zvezda jena kraju to uspela da iskoristi,bila bolja,mirnija u napadu i zasluzeno dobila.
raduje igra mitrovica i njegova minutaza.i sa ovakvom ulogom da kraja sezone cemo imati odlicnu i korisnu cetvorku u njemu...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: Novembar 08, 2013, 08:41 »
   utakmicu treba komentarisati tek kad se odgleda barem još jedared onako polako bez mnogo nervoze jer se tad vidi da koliko god bilo nekih promašaja i grešaka ovaj tim ima kvalitet i dobro je vođen samo mu treba vremena da malo sazri i igra an rutinu kao što to igraju ekipe koje dugi nioz godina igraju ovo takmičenje i imaju iskusne igrače, mnogo tražimo od centarskog tandema Raško-Bobi koje do pre godinu dana niko nije hteo da angažuje a sad hoćemo da dominiraju nad evroligaškim centrima, imamo kvalitet u spoljnoj liniji to se vidi Šilb,Đenka i Nelson vrede od Jake i Luke se može napraviti nešto a Simon,Lazić i Radenović su tu da odigraju svoje role i ponekad bljesnu pa se od ovog tima ne može očekivati previše da je bilo pameti i para da se dovedu Miličić i Marković to bi već bila druga pesma ovako ja prezadovoljan dosadašnjim igrama i učinkom u EL   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: Novembar 08, 2013, 07:04 »
Niko ništa nije ni rekao za Bobija...on igra koliko može i igra sasvim solidno...to što ga lako obiđu kad izađe viskoko jebiga..nije mu lako s tolikom visinom....Raško je katastrofa.....onaj užas je teško opisati rečima..gledao sam danas reprizu....neverovatno koliko grešaka koliko je pogubljen na terenu... :udaraozid:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: Novembar 08, 2013, 07:19 »

Pa nisu morali da puknu..i sjebali su mi tiket.... ;)
sjebo te Kruno, sjajnu tricu zveknuo na kraju... :D

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: Novembar 08, 2013, 07:49 »
Nenade, majku mu, pa valjda si do sada shvatio da ja ne baratam sa poluinformacijama  :D

istrgnuto je iz konteksta to sto se zanemaruje sve drugo sto kaze,kao i pitanje na koje je odgovarao.pitanje je otprilike bilo da li ce tim uopste igrati u jl,posto zvezda nije obezbedila mesto tamo.on je onda rekao to o fmp-u.i bitna je jedna recenica a njegovih ko zna koliko minuta objasnjavanja da je ovo zvezda,jer imaju zvezdina obelezja,i da rezultati ostaju zvezdi,a ne zelezniku,kao i objasnjenje o poslovno tehnickoj saradnji.sve je to nebitno.vazna je samo jedna recenica.to je onda apsolutno vadjenje iz konteksta...

Nenade,brate mili, ti si bas u fazonu veruj meni, a ne svojim ocima I usima.
Prvo, ne odgovara ni na kakvo pitanje, vec ima monolog kad nicim izazvan kaze
Citat
Kosarkaski klub FMP ce imati ustupljeno ime Crvene Zvezde, promenice svoje ime u Crvena Zvezda Beograd. Objedinicemo sve selekcije, prvo prelaskom iz Crvene Zvezde u pravni subjekt kosarkaskog kluba FMP, moramo voditi racuna i o nekakvim sportskim normama vezanim za Fibu, da ih nenaglasavam,
i tako cemo objedinjeno funkcionisati dok traje plan reorganizacije...

Posle toga na pitanje gde ce se takmiciti, kaze
Citat
KK Crvena Zvezda Beograd ce igrati NLB ligu. Znate, FMP-u niko ne moze da uskrati pravo kako cemo mi da se zovemo.

Posle o budzetu kaze

Citat
Budzet KK Crvena Zvezda Beograd je pozitivan budzet i mi imamo pozitivnu Crvenu Zvezdu, a ova Crvena Zvezda ce se zvati Crvena Zvezda u restruktuiranju, ili lepse, u reorganizaciji. Po zakonu, molim vas.

Znaci, sem tog famoznog grba, a koji mu je poklonio Beko, PIB, adresa, infrastruktura, sve je FMP.
I taj klub sa SD Crvena Zvezda ima veze koliko i ZOK Partizan Vizura sa JSD.

I Covic je pravo zborio, sem jedne stvari. FMP-u niko ne moze da uskrati pravo kako ce da se zove, sem sto se nikad ne moze zvati KK Crvena Zvezda, jer takav pravni subjekt vec postoji, vec ce uvek morati da dodaje ime grada ili sponzora kako sastavni deo imena.

Oprem dobro

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: Novembar 09, 2013, 10:05 »
 :smeh3: Vrhunski.  Već sam mislio da napišem nešto... ali, bogu hvala, preduhitrio si me.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #551 poslato: Novembar 09, 2013, 10:34 »

Nenade,brate mili, ti si bas u fazonu veruj meni, a ne svojim ocima I usima.
Prvo, ne odgovara ni na kakvo pitanje, vec ima monolog kad nicim izazvan kaze
Citat
Kosarkaski klub FMP ce imati ustupljeno ime Crvene Zvezde, promenice svoje ime u Crvena Zvezda Beograd. Objedinicemo sve selekcije, prvo prelaskom iz Crvene Zvezde u pravni subjekt kosarkaskog kluba FMP, moramo voditi racuna i o nekakvim sportskim normama vezanim za Fibu, da ih nenaglasavam,
i tako cemo objedinjeno funkcionisati dok traje plan reorganizacije...

Posle toga na pitanje gde ce se takmiciti, kaze
Citat
KK Crvena Zvezda Beograd ce igrati NLB ligu. Znate, FMP-u niko ne moze da uskrati pravo kako cemo mi da se zovemo.

Posle o budzetu kaze

Citat
Budzet KK Crvena Zvezda Beograd je pozitivan budzet i mi imamo pozitivnu Crvenu Zvezdu, a ova Crvena Zvezda ce se zvati Crvena Zvezda u restruktuiranju, ili lepse, u reorganizaciji. Po zakonu, molim vas.

Znaci, sem tog famoznog grba, a koji mu je poklonio Beko, PIB, adresa, infrastruktura, sve je FMP.
I taj klub sa SD Crvena Zvezda ima veze koliko i ZOK Partizan Vizura sa JSD.

I Covic je pravo zborio, sem jedne stvari. FMP-u niko ne moze da uskrati pravo kako ce da se zove, sem sto se nikad ne moze zvati KK Crvena Zvezda, jer takav pravni subjekt vec postoji, vec ce uvek morati da dodaje ime grada ili sponzora kako sastavni deo imena.

daj djemba dosta mi je vise tvojih konstrukcija, ne provociraj i ne izmisljaj vise  :kafa:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: Novembar 09, 2013, 10:57 »
Kako vam ne dosadi?  :kafa:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: Novembar 09, 2013, 09:39 »
Baš vala.    :wacko:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil