Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309359 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #765 poslato: Decembar 21, 2013, 09:10 »
a to bi valjda trebalo da bude smesno i zanimljivo  :zbunjen:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #766 poslato: Decembar 21, 2013, 09:14 »
Vidim vukovac se vratio i odmah je kvalitet upisa skočio!
A tu mu je i Milka Babović.
Biće ovde još genijlnih rečenica.

:palac: 

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #767 poslato: Decembar 21, 2013, 09:33 »
Ponovo sam odgledao highlights gaženja čuvenog Rytasa. Jebateled, kako smo ih rytnuli! Ipak, biser utakmice je onaj alley-oop kad je Šilbara jednom rukom sproveo lopticu u mrežicu. I to je morao dobrano da se istegne unazad jer je već bio u padu! Ah, miline... Koji je to majstor .

A tek Bobinator! Još jednu sezonicu i eto nama dve milke od njega!

A Teja? Pa, kako? KAKO? Pravo niotkud izleti super mega vizura talenat! Pa mi na 4 imamo njega i Luku (za još 2-3 meseca) !!!

Ovo je tim koji ni sam nije svestan svojih nebeskih mogućnosti. Obzirom da smo tek na 1/3 puta u ovoj sezoni, ja sam jako zadovoljan postignutim. Ovaj tim je sklopljen pre 4 meseca,kada je dobio i novog trenera + stručni štab, da bi odmah potom igrao sa dokazanim velikanima na jednu loptu (ne mislim na one koji su jednom ušli u Top 4 i završili kao Bottom 4, već na dokazane gigante poput PAOa i Maccabija),  urnisao ( po 2x) Caju i Lietuvos i sve to začinio trijumfom nad Szolnokom!

Ne znam kako vi, ali ja sam jako, jako zadovoljan.

Sad još da izdominiramo u EK, dok se ovo drugo podrazumeva.

:cigara:
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2013, 09:35 nyc »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #768 poslato: Decembar 21, 2013, 10:00 »
tim za sada izgleda dosta dobro,uz neke nedostatke i iskazane lose strane koje jesu za brigu.tu pre svega mislim problemi u neizvesnim zavrsnicama,vecinu meceva smo tako izgubili(sve osim makabija u izraelu u el,kao i sve poraze u jadranskoj),jedino sto smo u neizvesnoj zavrsnici dobili je bio derbi i olimpija u ljubljani. iskazali smo dosta problema kada nas stisnu ozbiljno u odbrani,i kada se odsece silb.pri tom svi spremaju taktiku za silba,jer je najbolji igrac.onda se desava da on gubi mnogo lopti,jer je lako provaljivo da se najcesce ide na lob pas na centra. takodje je problem nedostatak previse uigranih akcija,igra se premalo na to da suteri ostanu sami na sutu,da im se pravovremeno da pas nakon njihovog dobrog kretanja bez lopte i sl.tako da silb,jaka,dzenkins najcesce sutiraju kada sami iskreiraju poziciju,bez obzira da li ostanu sami ili preko ruke.jos najcesce od igraca sam na sutu ostaje simonovic,ali cini mi se i on cesce ostaje posle skupljanja protivnicke odbrane,nego bas iz ovog dobrog kretanja bez lopte, tj prave akcije za sutera,uz neke blokove i sl...zbog ovoga se i desava da imamo niske procente suta za 3.
veliki problem nam je pravilo i napadanje na zonu,i retko smo uspevali da to dobro resimo. najcesce je bezidejno napadamo,a u najboljem slucaju, ako se iz dodavanja otvori pozicija da igrac ostane sam,tj da zona nije dovoljno pokretljiva onda sutiramo. u durgim slucajevima su to gubljenja lopte i sutiranje iz teskih pozicija preko ruke i sl...
mislim da su nam to glavni nedostatci.naravno opet uz sve te nedostatke do sada sam sasvim zadovoljan sezonom,i pokazali smo zavidan kvalitet...
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2013, 10:15 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #769 poslato: Decembar 21, 2013, 10:12 »
Slažem se - uglavnom. Obzirom da je Radonja opsednut odbranom logično je bilo za očekivati da ćemo prvo poraditi na tome. Ali, mislim da smo u ovih nekoliko meseci pokazali zavidan napredak i u napadačkim akcijama. Koliko puta smo odigrali akciju gde centar na visokom postu ekspresno spušta nisku loptu za Nelsona ili Jaku koji se ubacuju iz drugog plana i lagano poentiraju u gotovo praznom reketu!? Protiv Rytasa imaš na highlights sličnu situaciju, ali sa izmenjenim ulogama gde Jenkins sa visokog posta spušta nisku brzu koju Teja (ne znam ni sam kako) hvata i kuca za dva poena!  To što se protivnik troši na Schilbu bi mogla da bude sjajna prilika za nas. To još uvek ne koristimo dovoljno, ali mkislim da je to sledeći logičan korak.

Zanima me nešto, ako je iko ovde trenirao košarku. Da li se ikada na treningu igra, recimo, petorka protiv OSAM? Mislim da bi to bila sjajna vežba, kako parirati jakom presingu. Nama je to još uvek jedna od najslabijih karika.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #770 poslato: Decembar 22, 2013, 01:38 »
Nije neki problem ostvariti 4 pobeda u najlakšoj EL grupi  :)
ahahahahahahaha...komedija i smijeh su se vratili na forum... :clap:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #771 poslato: Decembar 22, 2013, 03:18 »
a to bi valjda trebalo da bude smesno i zanimljivo  :zbunjen:

Ne, već samo istinito, grupa u kojoj je najgori tim EL, Ritas, grupa u kojoj je nikada gori Panatenaikos u poslednjih 15 godina, grupa u kojoj je Laboral koja se jedva sastavljala od povreda, grupa u kojoj je debitant Lokomotiva, grupa u kojoj je KKCZT, debitant poput Budiveljnika i čak nešto nižeg budžeta od Budiveljnika. I jedini ozbiljan tim koji ima pretenzije na F4 Makabi. Sve u svemu grupa u kojoj bi se Partizan borio za treće mesto sa Lokomotivom.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #772 poslato: Decembar 22, 2013, 03:44 »
 :smeh4: :smeh4: :smeh4:

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #773 poslato: Decembar 22, 2013, 04:04 »
Pa videćemo šta će u nastavku napraviti EL napraviti Fenerbahče, CSKA i Barsa sa jedne strane, a šta će sa druge strane napraviti Lokomotiva, Panatenaikos, Laboral. Brzo će postati jasno šta, ko i kako. Doduše ne baš tako brzo pošto će to biti 100 dana predivne košarke u top16 takmičenjima EL.

A inače isto tako je zanimljivo da je Nanter u grupi sa Fenerbahčeom, CSKA i Barsom imao bolju koš razliku nego Ritas u onakvoj grupi, čak i pored poraza od Nantera od tries razlike od Partizana.  I da je Nanter bio na loptu od pobeda nad CSKA i Barsom, kao recimo zvezda nad panatenaikosom. Dva slična tima su ispala, tu se slažem. 
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2013, 04:08 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #774 poslato: Decembar 22, 2013, 04:30 »

:clap: :clap: :clap: 
ramkens,nemam nameru sa tobom da ulazim u diskusiju oko nekih stvari koje su svima jasne,ali ti resio da podjebavas...necu se hvatati u tu zamku. jer sta god da ti odgovorim ispadam budala sto uopste ulazim u diskusiju..
nek bude da si ti jedini u pravu,da si spoznao jedinu istinu koja nama svim ostalim smrtnicima ostaje nedokucena. i mirna backa...
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2013, 04:30 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #775 poslato: Decembar 22, 2013, 07:52 »
Ja predlažem da se za ramkensove komentare otvori poseban podforum. Mogao bi da se zove, ...............................................

Napreeed, legendo!

...............................................................................................................................................................................

:smeh1:
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2013, 08:35 Boki »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #776 poslato: Decembar 22, 2013, 08:11 »
mali ramo, otkako je bio slobodan od foruma, imaše vremena naučit što je to penal u nogometu, a nakon toga lagano prešaltavanje u košarkaške vode... :palac:

prosto mi je fascinantno čitat to njegovo seciranje kvalitete skupina EL, te nadasve stručno objašnjenje kak je Diva imala skupinu za kurec...
jebo ti tu Lokomotivu, ništa joj ne vrijedi što je puna love i ima dobar tim, kad je  (kak ramo veli) - debitant u ligi... :yes:

šteta što se suzdržao od potpune ocjene, pa rekao - Divina skupina je baš goli kurec, jačih ima i u Eurochallenge Cupu... :cigara:

recimo ova:
1. Cholet
2. Bakken Bears
3. Kataja Joensuu
4. Zorg En Zekerheid Leiden...

bravo ramo, daj još... :kafa:
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2013, 08:11 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #777 poslato: Decembar 22, 2013, 09:48 »
Kao što rekoh, videćemo koji će krajnji plasman biti Fenera, CSKA i Barse. Očekujem barem dve, ako ne sve tri ekipe na F4. Isto tako ćemo videti da li će Panata, Laboral, Lokomotiva uopšte prismrdeti F4, da li će uopšte prismrdeti top8.

Posle top16 možemo izračunati procenat pobeda timova koji su prošli iz ove dve grupe u top 16 i procentualno videti koja je grupa iz prve faze bila najača, tada će biti sve jasno.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #778 poslato: Decembar 22, 2013, 10:48 »
Vukovac nastavlja sa uveseljavanjem! LEGENDO!  :smeh1:

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #779 poslato: Decembar 23, 2013, 08:07 »
Ja se slazem sa ovim da cemo posle naredne faze moci bolje da uporedimo grupe. Pola ce ispasti iz EL,pa cemo vidjeti koje od ovih 7 ekipa idu dalje a koje ne,kao i za EK dje ce biti Ritas,Budiveljnik i Nanter.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.