tim za sada izgleda dosta dobro,uz neke nedostatke i iskazane lose strane koje jesu za brigu.tu pre svega mislim problemi u neizvesnim zavrsnicama,vecinu meceva smo tako izgubili(sve osim makabija u izraelu u el,kao i sve poraze u jadranskoj),jedino sto smo u neizvesnoj zavrsnici dobili je bio derbi i olimpija u ljubljani. iskazali smo dosta problema kada nas stisnu ozbiljno u odbrani,i kada se odsece silb.pri tom svi spremaju taktiku za silba,jer je najbolji igrac.onda se desava da on gubi mnogo lopti,jer je lako provaljivo da se najcesce ide na lob pas na centra. takodje je problem nedostatak previse uigranih akcija,igra se premalo na to da suteri ostanu sami na sutu,da im se pravovremeno da pas nakon njihovog dobrog kretanja bez lopte i sl.tako da silb,jaka,dzenkins najcesce sutiraju kada sami iskreiraju poziciju,bez obzira da li ostanu sami ili preko ruke.jos najcesce od igraca sam na sutu ostaje simonovic,ali cini mi se i on cesce ostaje posle skupljanja protivnicke odbrane,nego bas iz ovog dobrog kretanja bez lopte, tj prave akcije za sutera,uz neke blokove i sl...zbog ovoga se i desava da imamo niske procente suta za 3.
veliki problem nam je pravilo i napadanje na zonu,i retko smo uspevali da to dobro resimo. najcesce je bezidejno napadamo,a u najboljem slucaju, ako se iz dodavanja otvori pozicija da igrac ostane sam,tj da zona nije dovoljno pokretljiva onda sutiramo. u durgim slucajevima su to gubljenja lopte i sutiranje iz teskih pozicija preko ruke i sl...
mislim da su nam to glavni nedostatci.naravno opet uz sve te nedostatke do sada sam sasvim zadovoljan sezonom,i pokazali smo zavidan kvalitet...