Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309849 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1065 poslato: Februar 17, 2014, 11:11 »
valjda su naši igrači sami dovoljno košarkaški pismeni da znaju kako se vežbaju slobodna bacanja nema tu mnogo filozofije a trener nam je taj što jeste i sad nema nazad mada kakve čelnik imamo u klubu ne bi me iznenadioneki taka potez a Vlada Đurović i Trifa čekaju kao zapete puške a ni Mali divac ne bi odbio ponovni povratak na mesto zločina  :no:
ko je to?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1066 poslato: Februar 17, 2014, 11:25 »
valjda su naši igrači sami dovoljno košarkaški pismeni da znaju kako se vežbaju slobodna bacanja nema tu mnogo filozofije a trener nam je taj što jeste i sad nema nazad mada kakve čelnik imamo u klubu ne bi me iznenadioneki taka potez a Vlada Đurović i Trifa čekaju kao zapete puške a ni Mali divac ne bi odbio ponovni povratak na mesto zločina  :no:
ko je to?!  :zbunjen:

Vlada Vukoicic

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1067 poslato: Februar 17, 2014, 11:29 »
aha...
ja pomislio da nije Uvalin... :D
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1068 poslato: Februar 17, 2014, 01:13 »
pero,ocigledno igraci imaju problem sa bacanjima i ne mogu da ga rese,pa bi i te kako trebao trener da se ukljuci u resavanje tog problema.jasno je da je problem u psihi igraca i da bi trener trebao da ih relaksira i opusti po tom pitanju.ali verovatno je problem.kad to treba da uradi trener koji je takodje stalno napet i pod ogromnim pritiskom, i koji se boji za svoju funkciju,pa se boji da pusti mladog igraca na +15-20 u 30min...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1069 poslato: Februar 19, 2014, 08:49 »
Kako smo loši..i sve gori i gori..

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1070 poslato: Februar 19, 2014, 09:08 »
Da nemamo Nelsona i Dženkinsa ne bi mogli ni Crnokosu da dobijemo.....

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1071 poslato: Februar 19, 2014, 09:09 »
Čekam Pjera i ocenu igre Tadije.  :D

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1072 poslato: Februar 19, 2014, 10:07 »
gledao sva tri ABA ligaša u Eurokupu i vidio tri poraza...

Cedevita je izgubila promašajem Raya u zadnjoj sekundi, na polaganju pod košem, nečim što je valjda teže promašiti nego pogoditi...
da sam na Emilovom mjestu, ne bi ga ni vraćao u Zg, već mu odmah uručio ispisnicu...

Radnički igrao standardno, udri trice pa šta bude...svi vikali kak će Obradović i Alba igrati leđere, a Švabe se napalile ko da im je za naslov prvaka Europe...

što se tiče Zvezde (zato i pišem ovdje), dojma sam da su ovo naštelavali i odlučili da bi radije išli na Rytas nego Zaragozu...a i odmarali ekipu za nedjelju, za realno puno važniju i težu tekmu...
što vi mislite o tome?!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1073 poslato: Februar 19, 2014, 10:09 »
meni tamo postoji puno gori i beskorisniji igrač od Tadije, a to je kapetan Simonović...i danas je beznačajisao... :smeh3:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1074 poslato: Februar 19, 2014, 10:16 »

Za ovo što sam gledao, bar pet napada je lično zajebao.

A Simonović sa trojkama o drugu tablu... ojačao čovek  :))
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1075 poslato: Februar 19, 2014, 10:19 »
zvezda sigurno nije namerno izgubila,ali moguce da se nisu bas ni previse trudili da pobede.hocu reci nije bilo moranje,plus cudno uvodjenje u igru malog rebica u poslednjoj cetvrtini,pa davanje tolike minutaze tejicu(mada koliko sam video radenovic je bio nesto lakse povredjen,ali nisam siguran), tako da iako smo igrali u tim okolnostima da dobijemo,kao da mozda nismo dali maksimum. pri tom ako se zbog neceg stelovalo verujem da je pre rec o kasnijim protivnicima(mada stvarno ne znam ko nam je potencijlni protivnik u cetvrtfinalu i polufinalu u jednoj i drugoj varijanti),nego o protivniku u sledecej rundi...

igra dosta losa,odbrana daleko od tvrde,a napad uz puno muke. pojacanje na 3 nam definitivno treba,a tadija neverovatno koliko oscilira,uz pravljenje nevidjenih gluposti.danas je nekoliko puta imao otvoren sut,on nesto jede govna,pa krene na ulaz i zabije se u protivnika,izgubi loptu i sl.neverovatno kako losa selekcija poteza...
tejic jos jednom pokazao da je igrac koji moze da odigra i u najtezoj utakmici svojih 10min sasvim korektno...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1076 poslato: Februar 19, 2014, 10:21 »
meni tamo postoji puno gori i beskorisniji igrač od Tadije, a to je kapetan Simonović...i danas je beznačajisao... :smeh3:
naravno da imamo jos indijanaca u timu ali tadija je doveden u sred sezone kao pojačanje za solidne novce kojih nije bilo za šilba i ristića, kako igra moze da se vidi nema ja šta tome da dodam pisao sam kad je još moglo nešto da se promeni sad kad smo krenuli niz rekeu nema nam pomoći
jedino maršal da smeni čovića :smeh1:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1077 poslato: Februar 19, 2014, 11:29 »
Pravićemo mi Šilba od blata. Napad u većini slučajeva bezidejan, da nema Nelsona i Đenke bilo bi kuku majko. Pojačanje POD HITNO...

P.S. Simonović i njegova dva šuta kada je promašio sve. Što bi rekao Edin "promašio bi i olimpijski bazen"..  :eek: :no:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1078 poslato: Februar 19, 2014, 11:36 »
dobar raspored za Zvezdu...
ako odigraju kvalitetno, polufinale sa Unicsom bi bilo moguće...

Nanter – Budiveljnik
 Lijetuvos Ritas – Crvena zvezda
 Ankara – Himik
 Uniks – Nimburk
 Himki – Valensija
 Alba – Sasari
 Nižnij – Bešiktaš
 Hapoel – Ulm

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1079 poslato: Februar 20, 2014, 03:46 »
Nisam gledo .. BEM TI POSO i tu školu i SVE!  :pusiga:

Čak sam namontirao prenos na šlaptopu, doneo ga u učionicu i priheftao, ali zaista nisam mogao da se vraćam na tekmu svakih 30 sekundi, dok, kao, držim predavanje. Plus, što sam prikazivao silne neke video snimke na YT.

Kad sam  video da je došlo na minut i 20 sekundi do kraja, jedan razlike za nas, ja sam rekao klincima... izvin'te, ali imam neke neodložne obaveze. Ovde se ZAVRŠAVA ČAS! Oni svi sretni... I ja, u prvi mah, a onda odgledah poslednji minut i Raškove bravure. Uh!
Ne mogu sebi da dodjem da po milioniti put igramo tu - najgluplju, najprostiju, najprimitivniju - varijantu, a to je: baci Rašku loptu, a on će već nekako dupetom da se ugura i da "poentira".
Jes, pazi da neće! Pa, ljudi, SVI su nas pročitali na tu šemu! I Mega i  Cedevita i ovi sovjeti i svi drugi! Ej, Radonjo, bemti sve po spisku! Pa, ŠTA ti vežbaš na treningu???
Meni je on potpuno jedna sci-fi ličnost, nešto na nivou androida, kad ga vidim na TO, kako zakoluta onim očima i onda ćuti jedno 10 sekundi... A onda krene da sriče i nabada... "eee... vi go... Raško go insajd ... eeeee... vi .... lisn .... vi plej for... eeeee... hhhh... for... NO! For For For difens if dej keč d bol....! Vi plej... eeeeee (kolut očima) ... vi plej (drugi kolut) ... eeee... NO! NO! Markus plej FAJV! Plej FAJV!" A sa strane Neša zdipi! Ono, nije da se ne vidi!

Trifa je za njega potpuno drugi univerzum. Jebate, ne znam koja je to bila utakmica - čini mi se da je Zvezda igrala u Areni u EL, a Trifa je bio "stručni komentator" u studiju. Dakle, šta je taj čovek sve video i izanalizirao!!!!! Gaće su mi spale. Ja sam potpuni amater što se basketa tiče, ali Trifa me je ostavio bez teksta te večeri. Koje detalje je on snimio, koje minijature je uspeo da provali, kako kod protivnika, tako i kod nas; kako je brzo snimio i njihove i naše "rupe"... Ja sam ostao zabezeknut. Ponavljam, totalni sam amater, ali bih bio spreman da se kladim da je on potpuno nedostižna kategorija za jednog RaDOnju. Nemam ja ništa protiv Dejana, imenjaka mi, kao čoveka. ALI, on kao prvi trener CZ je NEDORASTAO izazovu. Sva sreća pa već neko vreme imamo zvuk tokom time outa... pa, ono je sprdnja, bre! SPRDNJA najžešća!

S druge strane, kapiram ja i Čovu. Menjati trenera (ponovo) usred sezone je priznavanje poraza. Nisam uspeo. Pogrešio sam... i tako to. Ne ide.

Zato možda treba istrpeti Radonju do kraja sezone. Ali onda, bez obzira šta se bude dogodilo, PRIJATELJSKI RAZLAZ! Pa, HEBEM TI TIM KOJI NEMA TRI NAPADAČKE AKCIJE! Eeeeeejjj, TRI!

Dolaze nam susjedi u nedjelju. Naravno da ne bih voleo da izgubimo. ALI, možda bi taj poraz bio ono što nam je potrebno! U smislu da se konačno ratosiljamo trenera koji "insistira na odbrani i ... NIČEMU VIŠE!"
NIŠTA taj "trener" nema u glavi, niti u tefteru. Odbrana i odbrana i odbrana.... Dobro, i šta ONDA? Šta kad osvojimo tu, toliko dragocenu loptu-odbitak? Znamo li šta ćemo sad sa njom? Kome dodati? Ko pravi blok? Kome?   Smeh me spopadne kad god vidim Bobija koji je , jadan, istrčao skoro do vrha reketa, ne bi li napravio blok nekom saigraču... ALI, pritom, NIKO GA NE HEBE ni gram! Tako on, jadan, ispada smešan! Istrči, onako krakat i bangav sve do vrha reketa, ali to NIKO od njegovih bekova ne koristi!  Loodlo, bre!

Ja, ovako potpuno nebitan navijač, kažem, TRIFO, MOLIMO TE, DOLAZI!