Koji bre "luzerski mentalitet"?! Koji vam je i šta pričate? Uzleteli smo jer smo uspeli da ih dobijemo prilično ubedljivo u Bgdu, a do tada su pukli samo JEDNU utakmicu i to sa nekih 3 razlike, čini mi se.
Prvo, ovaj UNICS je MNOOOOGO moćna ekipa.Mnogo love je tu skrckano da bi oni pukli od "privatnog kluba N.Č." u polufinalu Eurokupa! Idu oni do kraja i GAZE Valesiju u finalu.
A sledeće, bože zdravlja, eto ih u top 8 EL. Samo slep to ne vidi.
Drugo, plasmanom u polufinale mi smo PREVAZIŠLI sebe! Da smo, kojim slučajem, za protivnika imali Valensiju ili Nižnji - eto nas i u finalu! Ne zaboravite NIKAKO koji, tj. koliki, smo put prešli u samo dve godine. SAMO DVE GODINE, BRE! Ko, bre, ima obraza da sere nešto? Oni lopovi gepekuju 12 godina, drže sve konce u svojim rukama, a mi bismo već druge sezone "povratka u život" da budemo jači od njih! Pa ne ide to tako lako, momci, sinovci i ostali. Moraćemo još dosta "pure da hasamo" ne bismo li konačno KRENULI da nešto značimo u Evropi, a da nas u domaćim takmičenjima respektuju sve do gepeka. Moraćemo još da se dobrano kalimo pa da i mi imamo trenera koji gleda u kameru i kaže, "Vi lažete". A da ne trepne.
Za sve to, moji cigojneri, treba vremena (uz sve uobičajene metode pritiska, pretiska i stiska).
Kako god da okreneš, ja PREZADOVOLJAN! Za samo dve godine sam prešao put od maltene sahrane voljenog kluba do toga da smo danas i te kako relevantni u Evropi. Da nas već znaju, da se snimci navijanja, slavlja i sveopšteg ludila u Areni vrte po evropskim TV kanalima kao highlight večeri!
Ja PREZADOVOLJAN. A vi kako te?