Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 310013 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1230 poslato: April 09, 2014, 08:13 »
http://www.sportbal.net/index.php/kosarka/264-evropa-i-svijet-kosarka/euro-kupovi/8730-bezidejnost-glavni-problem-crveno-belih.html

Ovde sam rekao svoje mišljenje. Mi u najvažnijoj u utakmici u zadnjih 20 godina ne znamo odigrati normalnu akciju. Igrači koji treba da budu glavni u odlučujućim trenucima imaju m''a kao kikiriki + Radonjić čitavu treći drži na terenu Raška koji ne može okean pogoditi i Nelsona koji ne zna šta će sa loptom.  :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga:

A da ne pričam o promašenim polaganjima...

Hoćemo mi da prodamo Šilba,e eto nam sad...

P.S. Valjda ćemo se opametiti pred F4 i prvenstvo...

Nećemo se opametiti očekujem raspad i totalni fijasko posle ovoga..jednostavno luzerski mentalitet...dao Bog da pojedem govno ali..... :kafa:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1231 poslato: April 09, 2014, 08:38 »
Zanimljivo je čitati šta pišete, i kakvi su to zaokreti u raspoloženju. Prije nedjelju dana delirijum, najjača odbrana u Evropi, ne može nam niko ništa, Uniks jači od Lokomotive  :D   itd itd... a sada raspad, haos, luzerski mentalitet...

Fino je kad ovako hladne glave, sa strane, posmatraš sve.  :D 
Inače nisam gledao večerašnju utakmicu, vidjeh samo statistike, da se razigrao onaj Zizis. Čovjek odigrao utakmicu sezone. Trenutna inspiracija, ili propust odbrane, ne bih znao.

Očekujem da Valensija ovo osvoji.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1232 poslato: April 09, 2014, 09:43 »
Zanimljivo je čitati šta pišete, i kakvi su to zaokreti u raspoloženju. Prije nedjelju dana delirijum, najjača odbrana u Evropi, ne može nam niko ništa, Uniks jači od Lokomotive  :D   itd itd... a sada raspad, haos, luzerski mentalitet...

Fino je kad ovako hladne glave, sa strane, posmatraš sve.  :D 
Inače nisam gledao večerašnju utakmicu, vidjeh samo statistike, da se razigrao onaj Zizis. Čovjek odigrao utakmicu sezone. Trenutna inspiracija, ili propust odbrane, ne bih znao.

Očekujem da Valensija ovo osvoji.

Uniks je jači od Lokomotive to su i pokazali ove godine...i nema tu mnogo zanimljiovosti prvu utakmicu jesmo odigrali odlično fenomenalno u odbrani danas je ta odbrana bila kriminal i ništa pogodili nismo ovi su nas natamburali i to je to....u pojedinim trenucima nismo imali ni sreće,povrede Katića a i roviti Radenović..tu je Radonjić pogrešio...spoljna linija je odigrala uglavnom loše i to počevši od kriminalno lošeg Blažića a ni Ameri ovaj put nisu blistali mada njima najmanje zameram...kažem jedino pozitivno je Luka Mitrović koji je odigrao vrlo dobru rolu i pokazao da je povreda prošlost.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1233 poslato: April 10, 2014, 02:52 »
Koji bre "luzerski mentalitet"?! Koji vam je i šta pričate? Uzleteli smo jer smo uspeli da ih dobijemo prilično ubedljivo u Bgdu, a do tada su pukli samo JEDNU utakmicu i to sa nekih 3 razlike, čini mi se.

Prvo, ovaj UNICS je MNOOOOGO moćna ekipa.Mnogo love je tu skrckano da bi oni pukli od "privatnog kluba N.Č." u polufinalu Eurokupa! Idu oni do kraja i GAZE Valesiju u finalu.
A sledeće, bože zdravlja, eto ih u top 8 EL. Samo slep to ne vidi.

Drugo, plasmanom u polufinale mi smo PREVAZIŠLI sebe! Da smo, kojim slučajem, za protivnika imali Valensiju ili Nižnji - eto nas i u finalu! Ne zaboravite NIKAKO koji, tj. koliki, smo put prešli u samo dve godine. SAMO DVE GODINE, BRE! Ko, bre, ima obraza da sere nešto? Oni lopovi gepekuju 12 godina, drže sve konce u svojim rukama, a mi bismo već druge sezone "povratka u život" da budemo jači od njih! Pa ne ide to tako lako, momci, sinovci i ostali.  Moraćemo još dosta "pure da hasamo" ne bismo li konačno KRENULI da nešto značimo u Evropi, a da nas u domaćim takmičenjima respektuju sve do gepeka. Moraćemo još da se dobrano kalimo pa da i mi imamo trenera koji gleda u kameru i kaže, "Vi lažete". A da ne trepne.

Za sve to, moji cigojneri, treba vremena (uz sve uobičajene metode pritiska, pretiska i stiska).

Kako god da okreneš, ja PREZADOVOLJAN! Za samo dve godine sam prešao put od maltene sahrane voljenog kluba do toga da smo danas i te kako relevantni u Evropi. Da nas već znaju, da se snimci navijanja, slavlja i sveopšteg ludila u Areni vrte po evropskim TV kanalima kao highlight večeri!

Ja PREZADOVOLJAN. A vi kako te?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1234 poslato: April 10, 2014, 10:26 »
nyc,put koji spominjes je predjen za 3god,ne za 2,ovo je treca sezona,. cisto mala opaska  :kafa:

PS.kada budem stigao napisacu i utiske...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1235 poslato: April 10, 2014, 10:43 »
  Niko od zvezdaša nije nezadovoljan plasmanom u polufinale EK gde su pored nas ekipe koje imaju duplo veće budžete i puno dobrih i skupih igrača ali ostaje žal za plasmanom u finale pogotovo posle prvog meča i +11 Mora se ipak ukazati i na određene propuste pre svega tu mislim na upravu kluba i ove čovićeve bravure sa vujoševićem koje nam apsolutnu ne trebaju a pogotovo ne sad kad je sezona na kraju ali izgleda da je vujošević postigao svoj cilj a to je da nas dovede na blatnjav teren gde se najbolje i snalazi Takođe mora se i reći da trener Radonjić ponavlja neke greške na utikmicama i slepo se drži unapred smišljenog plana iako se na terenu promeni situacija, imali smo istina sinoć i pehove sa povredama radena i raška ali i ne to se mora imati odgovor baš kao i na sjajnu partiju Zizisa kojeg smo morali da udavimo ili prebijemo a ne da nam da 26 poena za poluvreme.Verujem da će ipak radonjić sam uvideti da mora da bude odlučniji i da više reskira a ne da samo igramo čekalicu. Ostaje nam da odradimo F4 kako treba (da osvojimo) i sezona će biti pun pogodak i zato svi treba da budemo angažovani ka tom cilju, bez saopštenja,prozivanja, pravljenja afera i slično,teren i podrška navijača i sve će biti  naj.Posle nam ostaje domaćica za sve prljavštine ...   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1236 poslato: April 10, 2014, 12:18 »
To jeste najveći problem što je Vujošević uspeo u tome da nas navuče na svoje,očajnični je tražio način da nas destabilizje jer zna da nema šanse na terenu....nadam se da ćemo jednom biti pametni i skoncentrisati se samo na sebe i da otresemo sve do kraja pa nek onda pričaju lovačke.....

A što se tiče Radonjića imam nekakav osećaj da baš nema poverenja u Bobija?! :zbunjen:
Juče je presedeo na klupi najvažniji deo utakmice gde su se oni i odlepili čini mi se na +18 sve sa Raškom u glavnoj ulozi...
Čim su na 5 i 4 bili Bobi i mali Mitrović mi smo ih počeli stizati ali džaba sve kad smo odigrali pre mekanu odbranu i dopustili čoveku koji valjda u karijeri ima prosek od možda 5-6 poena po meču da se pretvori u Durentulu..... :udaraozid:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1237 poslato: April 10, 2014, 05:32 »
  Niko od zvezdaša nije nezadovoljan plasmanom u polufinale EK gde su pored nas ekipe koje imaju duplo veće budžete i puno dobrih i skupih igrača ali ostaje žal za plasmanom u finale pogotovo posle prvog meča i +11

To je to. Niko od nas se nije ni nadao polufinalu, ali kada si već tu i imaš +11, ne možeš brate praviti početničke greške. Sami smo sebe pobjedili.
Nadam se da ćemo se oporaviti što prije i spremni dočekati meč sa Cibonom, jer nam je to najvažnija utakmicu do kraja sezone...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1238 poslato: April 10, 2014, 08:03 »
Zbog ovog poraza smeši vam se i poraz u finalu ABA lige  :yes:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1239 poslato: April 10, 2014, 10:33 »
AKO stignemo do finala!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1240 poslato: April 10, 2014, 11:31 »
Zbog ovog poraza smeši vam se i poraz u finalu ABA lige  :yes:

Može ali od Cedevite jer od vas grdnih u ovom trenutku smo svetlosnu godinu ispred.... :kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1241 poslato: April 11, 2014, 12:25 »
Ne bih toliko prijetio ni sa jedne strane....
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
Odg: Re: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1242 poslato: April 11, 2014, 01:30 »
Ne bih toliko prijetio ni sa jedne strane....

Ne pretim čak šta više oprezan sam i skeptičan do kraja međutim samo odgovaram... :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1243 poslato: April 11, 2014, 08:37 »
  ne nasedajte na provokacije sa grobarske strane :nono:  biće toga poprilično do početka F4
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1244 poslato: April 12, 2014, 03:35 »
  ne nasedajte na provokacije sa grobarske strane :nono:  biće toga poprilično do početka F4
Specijalisti su za to. CZ osvaja Jadransku ligu. Neka zapamte to. Lovernj i Bertans ce ***** da promene situaciju. Musli je mnogo smesan, kao i Gagic.
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com