Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309433 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1245 poslato: April 17, 2014, 09:48 »
  da prenesem komentar jednog od sezonaca koji su opet preveslani po ko zna koji put                ja sam jedan od onih koji 10+ godina unazad redovno kupuju sezonske karte nevezano za sastav ekipe,rezultatske ambicije,upravu,cenu ... nikada nista nisam trazio ili ocekivao,manje vise to sam uvek i dobijao,iliti u prevodu "zakonski minimum",a navijackim iliti srpskim recnikom kurac ... kada god je trebalo pokazati zrno postovanja prema ljudima koji kupuju to parce plastike za neke,za druge je to siguran prihod cijoj se "promociji" posvecuju iskljucivo i samo 7 dana pre pustanja istih u prodaju,a nama obrazovanim,neobrazovanim,lepim,ruznim,zgodnim,debelim istinskim zaljubljenicima u crvenu i belu boju je to stvar koja se podrazumeva kao pomoc prijatelju u nevolji,znak ljubavi ili paznje ... po ko zna koji put je ljubav slepa i neuzvracena,ali ne od imena i grba ...ne od momaka koji su na parketu vec od onih koji dodju u 9 00 na posao i odu u 17 00 kuci ... i ne zameram im nista,oni jednostavno to ne razumeju i nikada nece ni moci ... sezonsku ne kupujem zbog njih i ovaj potez najvise govori o njima samima ... da li ce shvatiti gresku nije ni vazno,mada sam uveren da nece jer da su bar malo razmisljali ne bi napravili ovakav potez ...F4 ABA lige je istinski dogadjaj i sansa da prvoplasirana ekipa iskoristi sve svoje prednosti i napravi pravi "domaci" teren i ambijent ... nekada je onaj "sto folira bolest" kako rece "moralni gmizavac" ,govorio da je sasvim prirodno da u hali budu samo njegovi navijaci i da se na pravi nacin iskoristi prva pozicija koja je zasluzena tokom sezone i da je to svojevrsna nagrada za tu ekipu i sansa da "lakse dodje do trofeja" ... moje misljenje o derbiju bez 50-50 podele hale ili stadiona je dobro poznato i to za mene nije derbi ... medjutim,nekako vise ne znam sta da mislim ... sport se pretvorio u rat,ne smes vise da dodjes sa detetom na utakmicu ... nacin na koji se radi,govori,ponasa je sve samo ne normalan i sportski i zbog toga sam misljenja da ce derbi u organizaciji ljudi iz naseg kluba biti fijasko ... daj Boze samo rezultatskog (mada mi je vise pun kurac i tih promasaja i poraza) ,a sve mi se cini da ce biti ogromnih bezbedonosnih problema u hali,oko hale ... klasicno samoubistvo u najavi uzevsi u obzir bojkot "najvernijih" sa nase strane,popisavanje uprave po "semenkarima" sa sezonskim kartama i "pustanju" komsijskih navijaca u punom broju ...koji kurac je placano 150k ? koji kurac se organizovao F4? koji kurac se lomilo da budes 1.? .. pitanja je mnogo,odgovori su i vise nego dobrodosli,ali ih nece biti ... ocekujem parole i manifeste,govore ali rezultat ce biti isti ...nadam se da cemo biti zdravi i spremni ...nadam se da cemo imati podrsku kakvu momci zasluzuju ... nadam se da cemo u "potencijalnom finalu" imati u najmanju ruku neutralan teren kako navijacki,tako i sudijski ... lako je zakljuciti da su sve moje nade usmerene u neke zemaljske i nebeske stvari ...zasto je to tako je pitanje za nekog drugog ...zasto smo po ko zna koji put sami sebi vezali noge pred trku na 100m ,a imamo najbolje patike,najbolje rezultate,najbolju formu i sansu da to krunisemo peharom ... odgovor je mozda da su nama ipak najvaznije polufinalne utakmice,finalne su ionako totalno nebitne ... evo vec punih 15 godina ...na zalost svih nas koji pamtimo duze od tih 15 godina ...

« Poslednja izmena: April 17, 2014, 09:49 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1246 poslato: April 17, 2014, 01:13 »
Ne priznaju sezonske za F4? :zbunjen:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1247 poslato: April 24, 2014, 09:22 »
Da se citiram ;)

Silb nije igrac po mom ukusu, ali nacin na koji ga sikaniraju je grozan.
A sve se u zivotu vrati, a nasem timu ce se vratiti onda kada bude najbitinije.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1248 poslato: April 25, 2014, 06:06 »

Hajde, i ja da se samocitiram:

AKO stignemo do finala!

:kafa:

Dakle, nije čak ni približno, nego UBEDLJIVO NAJGORA igra ove sezone! UBEDLJIVO! I to baš u najvažnijoj utakmici ! Procenat šuta: 29.6 (ukupno) i fenomenalnih 6.3 za tri !   :eek:   
Poređenja radi, Cibosi: 45.9 ukupno i 33.3 za tri   !?!

Gledam, na kraju, Jaka ne može sebi da dođe, plače ko kiša… prilazi mu kep, hvata ga za glavu sa obe ruke, protresa ga i nešto mu se dere u lice… Ja tada zamišljam kako mu govori, "Koji ti je kurac, Slovenac, bre!? Jesi dobio platu? Jesi! Pa šta koji moj cmizdriš ovde pred ljudima!"    :wacko:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1249 poslato: April 25, 2014, 08:23 »
sta ces kad su svi osim jake bez muda,klasicne picke.na silu smo dobijali vec ove sezone,kada ocajno odigramo,ovo nikako nismo zasluzili i ciboni svaka cast. sta da kazes kada kod kuce pred 10ak hiljada svojih navijaca ne mozes da pobedis realno znacajno slabiji tim od sebe...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1250 poslato: April 25, 2014, 08:57 »
   utakmica nije izgubljena sinoć več pre par meseci kad je u klubu preovladala šibicarska struja koja je oterala Šilba i Ristića a na njihovo mesto dovela kao pojačanja Tadiju i onog dečka iz Ukrajine koji su nam eto doneli sinoć prevagu na terenu pošto to Šilb nije mogao. Pisao sam o tome ovde kad je trebalo sad je kasno za sve to ...

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1251 poslato: April 25, 2014, 09:45 »
Da se citiram ;)

Silb nije igrac po mom ukusu, ali nacin na koji ga sikaniraju je grozan.
A sve se u zivotu vrati, a nasem timu ce se vratiti onda kada bude najbitinije.

Fali mi onaj smajli što se klanja... :palac:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1252 poslato: April 26, 2014, 12:02 »
ono sto zestoko ne valja vezano za zvezdu je sto se najavljuje da ce covic po politiockoj osnovi biti isteran iz kluba(iako mu je vec smanjen uticaj,ulaskom andreja vucica i sl).a ocigledno bi glavne konce vukao vucic i ekipa oko njega. i sta onda?bice nam dobro dok je sns na vlasti,a pitanje je da li i tada nece biti gomilani dugovi.a onda verovatno opet raspad. jer znamo kako smo izgledali kada su neki koji su dosli po politickoj osnovi vukli konce. a sada se sve vise po kuloarima prica da onaj koji je sredio situaciju u zvezdi da ce biti oteran...

ajde da ne prenagljujem, pa da sacekamo da vidimo kako ce se razvijati situacija...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1253 poslato: April 26, 2014, 12:07 »
Ako ćemo po pravdi, Čović nema više šta da traži ni u FK ni u KK

FK nije uspeo da se isčupa iz blokada (1,5 mil evra više od 4 meseca)
KK nije osvojio ništa, od onog bitnog. Uplivali su u klub razni mešetari. Tačka
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1254 poslato: April 26, 2014, 12:10 »
nije osvojio nista,ali kao sto kazes sa tim da su usli u klub razni mesetari,upravo je u tome stvar. dolaze znacajno gori od njega...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1256 poslato: April 26, 2014, 01:53 »
nema od toga nista i ne treba se ni nadati ni mislite na to.a nasi u klubu nek odrade sve sta je do njih,nek iskoriste svaku sansu.ali opet kazem od toga nema nista,ne treba se zaludjivati. cak navijaci ne treba puno da ocekuju ni od kvalifikacija,na zalost.pa ako slucajno iznenadimo super,ako ne- nikom nista...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1257 poslato: April 28, 2014, 08:16 »
"Navijači"? Koji "navijači"?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1258 poslato: April 28, 2014, 09:58 »
 neces verovati prfesore ali ima nas mozda jedno hiljadu/dve koji bas iskreno pratimo zvezdu u kosarci, pored moje malenkosti tu su i nenad te ajkula i miki nekadasnji ucesnici na ovom forumu, skoro pa redovan je i ponjavic a mnogi  prate skoro sveki trening ili prijateljsku utakmicu, ide se na gostovanja sirom nekadasnje SFRJ pa cak i u daleki Krasnodar

nisu samo delije jedini navijaci Zvezde
« Poslednja izmena: April 29, 2014, 09:21 Blefer »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1259 poslato: April 28, 2014, 11:33 »
Čuj me, Bleferu, iliti Pjeru. Znam ja sve to što si napisao. No, moje ironično pitanje se odnosilo na one "navijače" koji se pojave samo kad treba da se slika, ili kad treba da se postavi  novi rekord posećenosti u EL.!!!! 

A, navijanje je odavno prestalo da bude - navijanje.

Šta da radimo.   :zbunjen:

« Poslednja izmena: Maj 01, 2014, 02:58 nyc »