da prenesem komentar jednog od sezonaca koji su opet preveslani po ko zna koji put ja sam jedan od onih koji 10+ godina unazad redovno kupuju sezonske karte nevezano za sastav ekipe,rezultatske ambicije,upravu,cenu ... nikada nista nisam trazio ili ocekivao,manje vise to sam uvek i dobijao,iliti u prevodu "zakonski minimum",a navijackim iliti srpskim recnikom kurac ... kada god je trebalo pokazati zrno postovanja prema ljudima koji kupuju to parce plastike za neke,za druge je to siguran prihod cijoj se "promociji" posvecuju iskljucivo i samo 7 dana pre pustanja istih u prodaju,a nama obrazovanim,neobrazovanim,lepim,ruznim,zgodnim,debelim istinskim zaljubljenicima u crvenu i belu boju je to stvar koja se podrazumeva kao pomoc prijatelju u nevolji,znak ljubavi ili paznje ... po ko zna koji put je ljubav slepa i neuzvracena,ali ne od imena i grba ...ne od momaka koji su na parketu vec od onih koji dodju u 9 00 na posao i odu u 17 00 kuci ... i ne zameram im nista,oni jednostavno to ne razumeju i nikada nece ni moci ... sezonsku ne kupujem zbog njih i ovaj potez najvise govori o njima samima ... da li ce shvatiti gresku nije ni vazno,mada sam uveren da nece jer da su bar malo razmisljali ne bi napravili ovakav potez ...F4 ABA lige je istinski dogadjaj i sansa da prvoplasirana ekipa iskoristi sve svoje prednosti i napravi pravi "domaci" teren i ambijent ... nekada je onaj "sto folira bolest" kako rece "moralni gmizavac" ,govorio da je sasvim prirodno da u hali budu samo njegovi navijaci i da se na pravi nacin iskoristi prva pozicija koja je zasluzena tokom sezone i da je to svojevrsna nagrada za tu ekipu i sansa da "lakse dodje do trofeja" ... moje misljenje o derbiju bez 50-50 podele hale ili stadiona je dobro poznato i to za mene nije derbi ... medjutim,nekako vise ne znam sta da mislim ... sport se pretvorio u rat,ne smes vise da dodjes sa detetom na utakmicu ... nacin na koji se radi,govori,ponasa je sve samo ne normalan i sportski i zbog toga sam misljenja da ce derbi u organizaciji ljudi iz naseg kluba biti fijasko ... daj Boze samo rezultatskog (mada mi je vise pun kurac i tih promasaja i poraza) ,a sve mi se cini da ce biti ogromnih bezbedonosnih problema u hali,oko hale ... klasicno samoubistvo u najavi uzevsi u obzir bojkot "najvernijih" sa nase strane,popisavanje uprave po "semenkarima" sa sezonskim kartama i "pustanju" komsijskih navijaca u punom broju ...koji kurac je placano 150k ? koji kurac se organizovao F4? koji kurac se lomilo da budes 1.? .. pitanja je mnogo,odgovori su i vise nego dobrodosli,ali ih nece biti ... ocekujem parole i manifeste,govore ali rezultat ce biti isti ...nadam se da cemo biti zdravi i spremni ...nadam se da cemo imati podrsku kakvu momci zasluzuju ... nadam se da cemo u "potencijalnom finalu" imati u najmanju ruku neutralan teren kako navijacki,tako i sudijski ... lako je zakljuciti da su sve moje nade usmerene u neke zemaljske i nebeske stvari ...zasto je to tako je pitanje za nekog drugog ...zasto smo po ko zna koji put sami sebi vezali noge pred trku na 100m ,a imamo najbolje patike,najbolje rezultate,najbolju formu i sansu da to krunisemo peharom ... odgovor je mozda da su nama ipak najvaznije polufinalne utakmice,finalne su ionako totalno nebitne ... evo vec punih 15 godina ...na zalost svih nas koji pamtimo duze od tih 15 godina ...