Stari Lisac potvrdio: Vodeći tim ABA lige ide direktno u EVROLIGU.

O, JE JE JEEEEEEEE!
Više nego zaslužeto.
Samo da završimo sa
ovom komendijom, pa da krenemo mudro da planiramo. Da nam se ne ponovi Schilb, ili, ne daj bože, Brown! Novce imamo, tako da ko god da ostane na čelu kluba - jal Čovke jal Vučko Jr. - mi možemo da sastavimo respektabilan roster.
Zahvaliti se keptenu (

), Rašku, Tadiji. Videti šta možemo da očekujemo od Admirala i Djenke. Ovaj drugi me je baš razočarao u prolećnom delu ABA lige, a ni sad ne blista u ovoj mučenoj srpskoj ligi. Jaka je potpisao, koliko mi se čini, na 3 godine, tako da se on vraća. Mitar će nam biti najveće pojačanje od postojećeg rostera. Dečko ima sve što je potrebno jednoj solidnoj četvorci. Tj. SKORO sve - fali mu TRENER! Vepar bi od njega napravio igračinu u roku od 9 meseci, a naš RaDOnja samo koluta okularima i pušta ga da igra na kašičicu. Kafenu.
Ja mislim da nam je najviše potreban jedan ozbiljan šuter - prangijaš. Kao što je to onomad bio Thomas. Em je bio sjajan timski igrač, em je umeo bez problema da ubaci 20+ komaTa.
Čak je i Mike Taylor imao potencijal da postane zverina od košgetera, ali Uvalin… pa, neisplaćena dugovanja… ajajajajaj.
Ajde, Čovke, molim te izbunari nešto - pre nego što odeš na odsluženje zatvorske kazne zbog prebijanja onog "novinara".

Dupli toranj za "novinara". Ego je mnogo gadna zverka kad ga ne zauzdaš na vreme.