Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309874 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1290 poslato: Jun 09, 2014, 11:05 »
sedeo sam tamo, gde ti sedis sa dabom,posto sam video ajkulu,dosao da mu se javim i tamo i ostao.
nego znaci pero,posle fudbala polako odustajes i od kosarke?
ne odustajem od košarke ali ne mogu da gledam kad se igra naše prvenstvo, tu najmanje ima košarke ... lepo sledeće sezone ABA liga i neko od evropskih takmičenja daj bože EL   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1291 poslato: Jun 09, 2014, 12:59 »
Ova nasa liga je potpun promasaj. Juce je bio besplatan ulaz, a koliko je bilo ljudi?
Gde je tvrdo krilo severa koji nece da prati ustasku ligu nego samo domace prvenstvo?

Odvratni licemeri
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1292 poslato: Jun 09, 2014, 01:17 »
 sve je to otišlo u kurac krasni :zbunjen:  na fudbalu kad su evropske utakmice pa dođe masa ljudi ti isti "najverniji" znaju da kažu "evo ovih što dolaze na derbi i evropu" a na košarci se oni ponašaju isto tako.U finalu već vidim valjanje po teškom blatu i nisam ni malo zainteresovan da to pratim uživo.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1293 poslato: Jun 09, 2014, 03:16 »
ako udjemo u finale tamo ce svaka utakmica biti prepuno i trazice se karta vise,sto se kaze. a juce iako je bilo besplatno nije bilo vise od 4.000 ljudi...
delije ce naravno ici na sve utakmice finala...
a inace evo i objasnjenja na delije net
Citat
Постигнут је договор да не буде орагнизованог навијања на полуфиналним утакмицама у баскету,један једини и највећи разлог је велика разочараност и фрустација људи због губљења евро лиценце,свако ко хоће наравно може пружити подршку кошаркашима,за финале сви скупите снагу и нађите вољу у себи јер то је ипак више од игре!
:udaraozid: :zbunjen:
« Poslednja izmena: Jun 09, 2014, 03:31 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1294 poslato: Jun 09, 2014, 04:53 »
ako udjemo u finale tamo ce svaka utakmica biti prepuno i trazice se karta vise,sto se kaze. a juce iako je bilo besplatno nije bilo vise od 4.000 ljudi...
delije ce naravno ici na sve utakmice finala...
a inace evo i objasnjenja na delije net
Citat
Постигнут је договор да не буде орагнизованог навијања на полуфиналним утакмицама у баскету,један једини и највећи разлог је велика разочараност и фрустација људи због губљења евро лиценце,свако ко хоће наравно може пружити подршку кошаркашима,за финале сви скупите снагу и нађите вољу у себи јер то је ипак више од игре!
:udaraozid: :zbunjen:

Hahahahah !!!
Kakvi razlozi, fenomenalno!

Pa ovo prevazilazi i bojkot partizanovih navijača na put na f4 u Pariz  :smeh3:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1295 poslato: Jun 10, 2014, 08:42 »
  nisu bili sigurni da razočarene delije ne krrenu sa prozivanjem pa su preko svojih ljudi našli ovo pametno rešenje od kad glavnu reč vode blok21 i severni četnici delije tonu sve dublje

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1296 poslato: Jun 16, 2014, 11:58 »
Bogdan bi mogao da igra 1:5… i nije sigurno da bismo dobili!  :'(

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1297 poslato: Jun 17, 2014, 04:03 »
mi realno nemamo igraca kvaliteta bogdana ili pavlovica. bogdan je svestraniji igrac od pavlovica,ali je za sada pavlovic klasa za bogdana,to je dokazao ove sezone...
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 04:05 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1298 poslato: Jun 17, 2014, 08:24 »
Meni se nikako ne svidja pavloviceva narav, bogdan bi bio jos gori da nije bilo davitelja. Sasa divlja, pravi tehničke, sutira reklame, psuje, dok je bogdan mnogo smireniji iako je mnogo mladji.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1300 poslato: Jun 18, 2014, 03:05 »
eto nama kvalifikacija  :aplauz:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1301 poslato: Jun 18, 2014, 03:09 »
Sada kada su ispunili cilj, red bi bio i da se oproste od titule  :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1302 poslato: Jun 18, 2014, 03:23 »
   eto barem jedne dobte vesti u košarci, nisam baš pristalica ovih naknadnih prolaza ali ako cibosi već odustaju logično je da ABA dovije to mesto a pošto smo mi bili prvi u regularnom delu ipak je to na neki način zasluženoNadam se i da su svi u klubu izvukli pouke iz ove sezone i da se neće ponavljati gluposti poput one sa Šilbom i tadijom

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1303 poslato: Jun 21, 2014, 09:39 »
Stari Lisac potvrdio: Vodeći tim ABA lige ide direktno u EVROLIGU.  :rock:  O, JE JE JEEEEEEEE!  :rock:

Više nego zaslužeto.

Samo da završimo sa ovom komendijom, pa da krenemo mudro da planiramo. Da nam se ne ponovi Schilb, ili, ne daj bože, Brown! Novce imamo, tako da ko god da ostane na čelu kluba - jal Čovke jal Vučko Jr. - mi možemo da sastavimo respektabilan roster.
Zahvaliti se keptenu ( :udaraozid: ), Rašku, Tadiji. Videti šta možemo da očekujemo od Admirala i Djenke. Ovaj drugi me je baš razočarao u prolećnom delu ABA lige, a ni sad ne blista u ovoj mučenoj srpskoj ligi. Jaka je potpisao, koliko mi se čini, na 3 godine, tako da se on vraća. Mitar će nam biti najveće pojačanje od postojećeg rostera. Dečko ima sve što je potrebno jednoj solidnoj četvorci. Tj. SKORO sve - fali mu TRENER! Vepar bi od njega napravio igračinu u roku od 9 meseci, a naš RaDOnja samo koluta okularima i pušta ga da igra na kašičicu. Kafenu.

Ja mislim da nam je najviše potreban jedan ozbiljan šuter - prangijaš. Kao što je to onomad bio Thomas. Em je bio sjajan timski igrač, em je umeo bez problema da ubaci 20+ komaTa.
Čak je i Mike Taylor imao potencijal da postane zverina od košgetera, ali Uvalin… pa, neisplaćena dugovanja… ajajajajaj.

Ajde, Čovke, molim te izbunari nešto - pre nego što odeš na odsluženje zatvorske kazne zbog prebijanja onog "novinara".   :eek:

:pusiga:    Dupli toranj za "novinara". Ego je mnogo gadna zverka kad ga ne zauzdaš na vreme.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1304 poslato: Jun 21, 2014, 10:25 »
Očekivano. Pionir grmi, "Uzmi DulO šaku pilule, šaku pilule, šaku pilule". Pre produžetka jsd je imao 25 sl. bacanja, a CZ 12. Super.

Čestitke sjajnim igračima Partizana: pre svih Bogdanu, Pavloviću pa i Lovernju!

Dulo je neprevaziđen: "Džaba vam novci moji sinovci". Obaška to što je njemu duhovni uzor jedan kantautor, nego je ovim ponovo dokazao da njega ne vodi ideja jsd uspeha, već potreba da nadigra CZ. Zato će uvek ostati upisan kao VELIKI trener jsd, ali maleni maleni trener u evropskim razmerama.  U CSKA su to ukapirali nakon 60 dana. A i to im je bilo puno. Mogli su odmah mene da pitaju i ja bih im objasnio… "Vi LAŽETE"!