Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 465252 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #975 poslato: Mart 05, 2012, 12:45 »
nek je i 200k,ako je to prava cifra,to ti pokazuje u kom kurcu su nasi klubovi,kad do sada bisu to mogli da odvoje za semafor.partizan je eto tek sada dao,posle toliko godina,a zvezda ima pola novi-pola stari semafor... :(
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #976 poslato: Mart 05, 2012, 01:08 »
Ja sam ocekivao manje  :zbunjen: Takve LCD-ove postavljaju po zgradama za reklame,nije to nista specijalno...

Nisu klubovi u ku*cu,imali su te pare uvijek nego im je zao dati jedan je*eni euro preko onoga sto se mora.To bukvalno iz njihovog dzepa ide...

Elem,nk nam je sa srecom  :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #977 poslato: Mart 05, 2012, 03:51 »
Semafor košta 55 000 eur, sve sa pratećom opremom i softverom
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #978 poslato: Mart 05, 2012, 04:47 »
Само? Дај нека узму још један онда.  :))
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #979 poslato: Mart 05, 2012, 05:25 »
Mislio dam da kazem da kosta jedno 20 000 a sa transportom i medjuugradnjama dovde jedno 50 000 ali reko da ne lupam  :smeh4:

Nije nego ga ubodoh u oko  :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Nebojsa

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #980 poslato: Mart 07, 2012, 02:12 »
Semafor sam docekao, da vidim da li cu i crno-bele stolice.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #981 poslato: Mart 07, 2012, 05:15 »
Замало. Покушали су да их офарбају па је фарба одмах спала. После 20 столица су одустали.  :smeh3:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #982 poslato: Mart 07, 2012, 05:49 »
Bio je pokušaj organiovanog farbanja stolica, ali naravno, od toga nije bilo ništa. Stolice takvog "kvaliteta" se ne farbaju, plus što farba puca posle prvog presavijanja a to se desi kod prve veće utakmice kada publika stoji na istim.

Rešenje je sledeće. Smeniti rukovodstvo stadiona i kluba, postaviti sposobne menadžere proverene paartizanovce, skinuti stolice, prodati ih kao sekundarne sirovine i uz pomoć sponzora, donacija, kredita i "transfera" igrača uraditi platneni krov i crno bele preklapajuće stolice i da nam stadion barem malo liči na nešto.
PS, ionako će za dve sezone na tom istom biti zabranjeno da se igraju utakmice kvalifikacija za LŠ jer neće ispunjavati standard.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #983 poslato: Mart 07, 2012, 06:52 »
Citat
Грант: Колико вам треба да научите?   

Изгледа да Партизанови фудбалери не успевају да „држе” концентрацију. Како другачије објаснити да су у уторак на тренингу све замисли стручног штаба одрадили за похвалу, а јучерашњим грешкама натерали углавном мирног и тихог Аврама Гранта да на њих повиси глас.

Израелац се изнервирао јер само дан раније научену вежбу о завршетку акције за десет секунди црно-бели нису успели да репризирају.

– Колико вам треба да научите
– „грмео” је Грант. – Колико пута је потребно да изгубите лопту да бисте схватили како је циљ одиграти из прве? Реците ми… Једном, двапут, десет пута… Имам стрпљења. Слушам вас.Играчи су ћутали. – Стално исто грешите! Морате да се ослободите лопте што пре. Највише после другог додира – упозорио је Грант.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #984 poslato: Mart 07, 2012, 07:48 »
Slazem se sa Lakijem,slazem se i sa Grantom. Moraju se brze oslobadjati lopte,ali to je problem srpskog fudbala koji ni 4 Granta ne bi rijesila...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #985 poslato: Mart 07, 2012, 09:12 »
ALi mi smo "Evropski Brazil"...mi carinimo loptu....igramo romantično kao u kasnim 60-im..... :smeh3:

Gledam juče Arsenal-Milan i plače mi se kad se stim naših livada...i nazovi fudbala....

E moj Avrame tek će da ti bude žao..... :smeh4:

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #986 poslato: Mart 10, 2012, 03:52 »
veceras u 19h, rts 2, protiv bokijevaca  :aplauz:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #987 poslato: Mart 10, 2012, 08:01 »
Trebali bi razmisliti o ideji da zvanican naziv ligi bude Bunkerliga...najbolje je opisuje,a i mozda je marketinski pametno,zvuci kao Bundesliga ono...

Sloboda u prvom poluvremenu 18% posjed lopte  :zvizvdi:

Ni Barselona nema 82% cini mi se,bravo nam ga  :smeh4:

Kljucni detalj utakmice je povreda Lazevskog u 15. minutu.Vise je Volkov uradio za ovih pola sata nego stameni Makedonac za cijelu dosadasnju karijeru.

Ilic mnogo dobar,Tomic nesto sere,sve je lopte unistio.Markovic i ne moze bas da se sveze,ali opet moze dati gol.

Ostalima nemam na osnovu cega dati ocjenu.Stojkovicu se ku*ac zaledio,jos nije dodirnuo loptu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #988 poslato: Mart 10, 2012, 08:57 »
2 kola, 4 prosuta boda...  idemo dalje...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #989 poslato: Mart 10, 2012, 08:58 »
Ovo ne valja, odigrali smo možda najbolji meč ove sezone, ali jednostavno nas gol nije hteo.

O navijačkoj stoci sa istoka, takozvanim zabranjenima neću trošiti reči, dok se tim bori za pobedu, oni skandiraju protiv njega, a ono gađanje Granta kad je išao ka tunelu, zaista sramota.