Дакле Вермезовић,Тумбаковић и Вукотић.
Као прво штета.Штета што су дошли сад,у ситуацији оваквој каква је.Потрошићемо и њих,замрзјети их и измршкати.Па ћемо наћи нове.
Вермезовић је ионако иритантан лик за већуну људи који воле Партизан.Прави човјек система,послушник,лик за прљаве послове.Његов тренерски квалитет је најбоље што уопште посједује.А виђели смо да за тренера Партизана то и није једино битно.Што је најјаче,он такав какав је,вјероватно је међу 3-4 најбоља српска тренера.Шта друго и може бити,лига нам је од данас 30. у Европи!

Рома,Артмедија,Тиква,послушник Зечевићев а ево сад и Ђурићев.Гадно...
Тумбаковић? Није он против мутавог таксисте него за Сава.Па наравно,шта друго и може речи кад дође код истог тог таксисте.Нема искуства на мјесту СД-а,али као да је битно.Ионако нам клуб ради без те функције,исто као и кад је има.То ће рећи да је небитна,јер се за доласке и одласке питају неки други људи.Драго ми је што је Тумба постављен ту,волим човјека,али ђе сад нађе? Па мој Љубиша,кад се село узбуни ти и Црни постајете прве вјештице и идете на ломачу.
И на крају Моца.Шта ће њему ова дуса који курац? Свашта.Не знам,нити ми је јасно.Тек ми је њега жао.Стао је на чело фабрике и продавнице фудбалера. Омладинска школа,вели,друга после Ајаксове.Штампарија пара,прва после Народне Банке Србије.Бар ће ваљда тој ђеци унијети мало гробарског духа,ако ништа,да их бар мало научи ђе ће играти то пола сезоне,сезону што буду били у првом тиму.