Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464327 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #1380 poslato: Maj 18, 2012, 09:11 »
И Шабалала!  :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Nolle

• Član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1381 poslato: Maj 18, 2012, 10:36 »
Opet taj Južno-Afrinakac :) taj vam je ko nama Rakočević u basketu :D

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1382 poslato: Maj 18, 2012, 11:08 »
E sad ako ne dodje ( kada mu je bivsi trener u Partizanu), nikad nece. ;D
« Poslednja izmena: Maj 18, 2012, 11:09 Nebojsa »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1383 poslato: Maj 18, 2012, 12:26 »
Žurnal javlja u da je Mereba blizuž potpisa.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1384 poslato: Maj 18, 2012, 07:16 »
Дакле Вермезовић,Тумбаковић и Вукотић.

Као прво штета.Штета што су дошли сад,у ситуацији оваквој каква је.Потрошићемо и њих,замрзјети их и измршкати.Па ћемо наћи нове.

Вермезовић је ионако иритантан лик за већуну људи који воле Партизан.Прави човјек система,послушник,лик за прљаве послове.Његов тренерски квалитет је најбоље што уопште посједује.А виђели смо да за тренера Партизана то и није једино битно.Што је најјаче,он такав какав је,вјероватно је међу 3-4 најбоља српска тренера.Шта друго и може бити,лига нам је од данас 30. у Европи!  :kafa:
Рома,Артмедија,Тиква,послушник Зечевићев а ево сад и Ђурићев.Гадно...

Тумбаковић? Није он против мутавог таксисте него за Сава.Па наравно,шта друго и може речи кад дође код истог тог таксисте.Нема искуства на мјесту СД-а,али као да је битно.Ионако нам клуб ради без те функције,исто као и кад је има.То ће рећи да је небитна,јер се за доласке и одласке питају неки други људи.Драго ми је што је Тумба постављен ту,волим човјека,али ђе сад нађе? Па мој Љубиша,кад се село узбуни ти и Црни постајете прве вјештице и идете на ломачу.

И на крају Моца.Шта ће њему ова дуса који курац? Свашта.Не знам,нити ми је јасно.Тек ми је њега жао.Стао је на чело фабрике и продавнице фудбалера. Омладинска школа,вели,друга после Ајаксове.Штампарија пара,прва после Народне Банке Србије.Бар ће ваљда тој ђеци унијети мало гробарског духа,ако ништа,да их бар мало научи ђе ће играти то пола сезоне,сезону што буду били у првом тиму.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1385 poslato: Maj 18, 2012, 07:57 »
Potpis! :palac:

Meni se ne svidja Tumba na mestu SD. On nema nikakve kontakte, iskustva, tako da je njegov kvalitet pod znakom pitanja. Eh kada bi video Zahovica ili Mijata na mestu SD... :kafa:

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1386 poslato: Maj 18, 2012, 08:50 »
Od stranaca ostaju bugarce i edu
Manga u II ligi francuske.
Ostaju jos 2 mesta,
Mareba i Zabija.
Ostaje i opcija sa Tejgom na 6 meseci pozajmice
Mudri ski blizi ciganima a nama knezevic.
Ostaje pitanje stopera

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1387 poslato: Maj 19, 2012, 02:41 »
Дакле Вермезовић,Тумбаковић и Вукотић.

Као прво штета.Штета што су дошли сад,у ситуацији оваквој каква је.Потрошићемо и њих,замрзјети их и измршкати.Па ћемо наћи нове.

Вермезовић је ионако иритантан лик за већуну људи који воле Партизан.Прави човјек система,послушник,лик за прљаве послове.Његов тренерски квалитет је најбоље што уопште посједује.А виђели смо да за тренера Партизана то и није једино битно.Што је најјаче,он такав какав је,вјероватно је међу 3-4 најбоља српска тренера.Шта друго и може бити,лига нам је од данас 30. у Европи!  :kafa:
Рома,Артмедија,Тиква,послушник Зечевићев а ево сад и Ђурићев.Гадно...

Тумбаковић? Није он против мутавог таксисте него за Сава.Па наравно,шта друго и може речи кад дође код истог тог таксисте.Нема искуства на мјесту СД-а,али као да је битно.Ионако нам клуб ради без те функције,исто као и кад је има.То ће рећи да је небитна,јер се за доласке и одласке питају неки други људи.Драго ми је што је Тумба постављен ту,волим човјека,али ђе сад нађе? Па мој Љубиша,кад се село узбуни ти и Црни постајете прве вјештице и идете на ломачу.

И на крају Моца.Шта ће њему ова дуса који курац? Свашта.Не знам,нити ми је јасно.Тек ми је њега жао.Стао је на чело фабрике и продавнице фудбалера. Омладинска школа,вели,друга после Ајаксове.Штампарија пара,прва после Народне Банке Србије.Бар ће ваљда тој ђеци унијети мало гробарског духа,ако ништа,да их бар мало научи ђе ће играти то пола сезоне,сезону што буду били у првом тиму.

Po onome sto sam cuo u cetvrtak na sajmu, 99% njih trojica nemaju nikakve veze sa Djuricem, vec ih je doveo Milija.. Sad vidim da to pise i na partizan.net  ;D
« Poslednja izmena: Maj 19, 2012, 02:43 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1388 poslato: Maj 19, 2012, 03:02 »
А Милија ће да дође сад са Богићевићем и преузме скаламерију? Шта знам,дјелује некако нелогично да су се Тумбаковић и Вукотић толико зајебали...нека буде да они знају то што ми не знамо...надам се  :)

Било ко,било ко,само да не гледамо више мутавог.О комплетној реорганизацији наравно неће бити ништа.остаће ту доста фосила шта год да се деси.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1389 poslato: Maj 19, 2012, 07:56 »
Po ko zna koji put u nekom prelaznom roku se spominje povratak Rukavine. No, u junu mu ističe ugovor sa Minhenom tako da ipak možda i nešto bude na kraju.

Ove godine je bio jedan od najstandardnijih u timu Minhena.
« Poslednja izmena: Maj 19, 2012, 07:57 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1390 poslato: Maj 19, 2012, 08:09 »

Po onome sto sam cuo u cetvrtak na sajmu, 99% njih trojica nemaju nikakve veze sa Djuricem, vec ih je doveo Milija.. Sad vidim da to pise i na partizan.net  ;D

Bez Đurića njih trojica ne bi mogla da potpišu ugovore, a ne vidim zašto bi Đura igrao po nalozima nekoga ko će ga menjati, tako da ne vidim utemeljenje u takvim pričama.

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1391 poslato: Maj 19, 2012, 10:06 »
Ocigledno ce mo ici na 5 stranaca iduce sezone
Ivanov, edu, zubija, tejgo i mareba
Pitanje je ko ce na dcm

Van mreže Nebojsa

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1392 poslato: Maj 19, 2012, 10:09 »
DCM ce biti neki internacionalac 100%. Pominju se Medojevic i Krsticic. Videcemo.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1393 poslato: Maj 19, 2012, 10:41 »

Bez Đurića njih trojica ne bi mogla da potpišu ugovore, a ne vidim zašto bi Đura igrao po nalozima nekoga ko će ga menjati, tako da ne vidim utemeljenje u takvim pričama.

Koliko god nase blato bilo Djurcev prirodni habitus, u njemu ima mnogo mocnijih ljudi.. Koliko god Djuric dobro balansirao u ovih 15-ak godina, svakako nije lud da im se zamera, pogotovo Miliji, koji je poprilicno kontravezan covek kad se zainati..
Oprem dobro

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1394 poslato: Maj 19, 2012, 11:53 »
Ocigledno ce mo ici na 5 stranaca iduce sezone
Ivanov, edu, zubija, tejgo i mareba
Pitanje je ko ce na dcm

ne bih rekao da ima išta od toga...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.