Autor Tema: FK Partizan 2011/12  (Pročitano 464288 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2011/12
« Odgovor #435 poslato: Decembar 29, 2011, 01:22 »
Danas ponovo UO Partizana! 

Članovi Upravnog odbora FK Partizan ponovo će se sastati danas u 16 časova u Humskoj.

Samo tri dana nakon što je uprava Partizana smenila Mladena Krstajića sa mesta sportskog direktora u Humskoj će danas ponovo biti održana sednica UO.

Član Uprasvnog odbora Ratomir Babić rekao je novinarima da će sednica imati "svečarski karakter".

"Eto, ovo nas je sve malo poremetilo. Želimo da u jednoj svečarskoj atmosferi malo pojedemo i popijemo", rekao je Babić.

Da li je to bila njegova aluzija na komentar Krstajića o potpredsedniku Partizana Miletu Jovičiću ili će ta sednica zaista imati svečarski karakter videćemo.

Posle odluke o smenjivanju Krstajića, Jovičić je, između ostalog, rekao da na račun Partizana nije pojeo ni burek. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare replicirao mu je Krstajić: "Možda burek nije, ali koliko je popio"...

(MONDO - foto: Beta)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #436 poslato: Decembar 29, 2011, 02:14 »
Na cemu svaka cast Krstajicu?

Он можда није најбољи спортски директор, али ово излажење из српског спортског шаблона мора да се цени! Навео си Андерсона као промашај, а он можда баш испадне одлично појачање. Наговестио је то на крају полусезоне. За Едуарда ај да кажемо да вероватно неће, а можда и хоће. Не би био ни први ни последњи. Не браним рад Крлета, али ипак треба још мало сачекати за оцену његовог прелазног рока. И заборављаш да се он питао за "одлазни" рок колико ти и ја. Није лако радити у таквим условима.

За сада као промашаје можемо да му припишемо Ранковића (мада, он није ни доведен да буде стартер и Јованчића. Коначну оцену можемо да дамо тек кад видимо шта ће бити од Едуарда, Бабића, Саше Марковића, Манге, Андерсона... Не треба заборавити ни да је хтео да доведе Радовића, а није јер је управа шкртарила на ситнини, а тај исти Радовић сада један од бољих играча пољског првенства. Замислите да њега имамо сад у тиму.

Pa kako Anderson nije promašaj, leba ti? Pa on je doveden za utakmice sa Genkom, budale ga potpisale faxom bez lekarskog pregleda. Gde ćeš veći promašaj od tog? I što je najgore nisu odradili lekarski pregled ni kada je došao, već je krenuo da trenira povređen i pogoršao sebi stanje.

On se nije pitao za Savića, ali njegova prodaja po toj ceni je bila sasvim razumna i normalna. On je dobio najveći budžet u istoriji Partizana i spiskao na povređenog Brazlica, Brazilca koji ne zna da da gol, Jovančića, Rankovića. A Babić, Marković i Manga praktično nisu ni zaigrali.

Đurić je stoka, ali ni ovaj se nije pokazao...
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2011, 02:22 ramkens »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #437 poslato: Decembar 29, 2011, 02:30 »
Па пази. Да нису продали Савића два дана пред квалификације Крле не би био принуђен да доведе каквог било штопера. Ми на тој позицији нисмо ни имали резерву. Био је само онај Фримпонг и мали Остојић, чини ми се. Сећаш се да би нама Андерсон дебитовао 3-4 дана након потписа? Па то је у старту осуђено на пропаст и Крле је за тако нешто најмање крив. Они су и Настасића продали без његовог знања. А и не можеш Крстајића да кривиш за то што Андерсон није прво прошао лекарски преглед (мада, ја мислим да јесте, али не довољно детаљан), јер је то очигледно последица накарадног система који је у Партизану, где се се све ради наопако.

Што се тиче млађих играча који нису играли, Крле је јуче објаснио да је разлог тај што нисмо играли утакмице средом. Прилично логично објашњење. Сви ти играчи ће имати сад на пролеће прилику да се покажу.

Него рамкенс, колики оно беше буџет Партизана. Оно говно Миле Јовичић је ишло и до 23 милиона евра годишње.  :uzbudjen: Јбт, ко је све у Партизану...

Citat
Babić: Nismo mi u istoj ravni sa Krstajićem 29.12.2011.
13:57 | mozzartsport.com

Tvrdi član UO Partizana, iako sam za sebe kaže da je u tom telu zato što je lep, ima kravatu i naklonost predsednika Dragana Đurića?!

Najuže rukovodstvo Partizana očigledno je izgubilo živce u verbalnom klinču sa predstavnicima medija i simpatizerima crno-belih, pa je rešilo da okrene novi list i pokaže zube rivalima. Barem se tako čini po izjavama člana Upravnog odbora Ratomira Babića, koji je u razgovoru sa novinarima, između ostalog, rekao i da čelnici Partizana “nisu u istoj ravni“ sa pre tri dana smenjenim sportskim direktorom Mladenom Krstajićem.
Babić je prvo priznao da je vlada u Humskoj prekršila klupski Statut time što u decembru nije sazvala redovnu Skupštinu kluba. Ali, to je učinio na prilično arogantan način.
 “Jesmo, prekršili smo Statut, pa šta“, zapitao se Babić.
Kada su novinari iskusnog “fuddbalskog radnika“ podsetili da je Krstajić smenjen pod zvaničnim obrazloženjem da je prekršio Statut tako što je javno kritikovao predsednika Dragana Đurića i kompletan UO, Babić je odgovorio: “Nismo mi u istoj ravni. Krstajić i Stanojević su napali sistem koji postoji 20 godina i zato su morali biti sankcionisani. Ne mogu direktor i trener da budu iznad UO i predsednika“.
Uloga članova UO je i bila jedna od tema razgovora.
 “Član sam UO zbog starih zasluga, zato što sam lep, imam kravatu, a između ostalog me voli i predsednik Dragan Đurić“, rekao je Babić i na kratko zbunio predstavnike medija.
Predsednik Đurić je svojevremeno funkciju Upravnog odbora branio tvrdnjom da je on sam u Partizan uneo pola miliona evra, a svaki od članova UO po 250.000.
 “Ja nisam dao nikakve pare, a znam da nisu i neki drugi članovi UO. A i oni koji su dali nisu izdvojili svoj novac, već pare firmi koje predstavljaju“, uzvratio je Babić i procenio da UO Partizanu godišnje daje između 300.000 i 400.000 evra.
Podsetimo, potrpedsednik crno-belih Dragoljub Vukadinović je pominjao cifru od tri do četiri miliona evra?!
Konfuzije je bilo i kod priča o godišnjem budžetu aktuelnog srpskog šampiona. Đurić je govorio o sumi od 10 do 12, kasnije i 15 miliona evra, drugi potpredsednik Mile Jovičić je išao čak do cifre od 23 miliona. Babić, ipak, svoj glas daje ovoj prvoj proceni, od 10 do 12 miliona.
 “Imamo različite vrste budžeta. Budžet za vraćanje dugova, budžet za operativne, pa za redovne troškove... Treba sve to sabrati, ali mislim da je negde izmešu 10 ili 12 miliona evra. Takođe, treba praviti razliku između budžetskih prihoda i budžetskih sredstava“.
Babić je rekao i da će svako ko ima primedbi na rad sadašnje vlade u Partizanu moći javno da ih iznese na Slupštini koja će se održati najkasnije početkom februara.
 “Neka Skupština proceni da li smo prekršili Statut i ako jesmo neka nas smeni“, kazao je Babić, očigledno smetnuvši sa uma da je samo par minuta ranije i sam priznao da je to učinjeno.
(foto: MN Press)

Какав лик.  :)) Крстајић је крив што се усудио да удари на систем који је грађен 20 година...  ::)

Овај део ми је посебно интересантан:

Citat
“Ja nisam dao nikakve pare, a znam da nisu i neki drugi članovi UO. A i oni koji su dali nisu izdvojili svoj novac, već pare firmi koje predstavljaju“, uzvratio je Babić i procenio da UO Partizanu godišnje daje između 300.000 i 400.000 evra.

Овај прича да управни одбор ДАЈЕ од 300 до 400 хиљада, а Јовичић само пре 2-3 дана изјављује да управни одбор ПОЗАЈМЉУЈЕ од 3 до 4 милиона годишње. Једна нула мање-више, давао или позајмљивао, све је то исто...

« Poslednja izmena: Decembar 29, 2011, 02:38 Боки »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Decembar 29, 2011, 05:39 »
Postoji li ikakve policije,ikakvih istraznih organa...je li realno ovo...ovaj covjek se otvoreno sprda sa svim i govori "ne mozete mi nista,ja mogu da radim sta hocu"  :udaraozid:

Jebao te 20-ogodisnji sistem,da te jebao,u tu staru raspalu guzicu.Umrijece u fotelji FK Partizan,jebote,lik je ja mislim i '45. imao funkciju  :eek:

Jos crnji ste mi vi koji pored ovoga olosa i ove komunisticko lopovske gamadi napadate Krstajica.Pa da 10 narednih prelaznih rokova zasere ne moze da napravi stetu koju su ovi napravili.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #439 poslato: Decembar 29, 2011, 06:02 »
I Bjeković danas dobio nogu, očito su se on i Krle preračunali.

Nađ unapređen (u sportskog direktora?), baš me interesuje hoće li prihvatiti unapređenje :))

Citat
Posle sednice saopšteno je da je nekadašnji sportski direktor Nenad Bjeković smenjen sa mesta savetnika predsednika kluba Dragana Đurića, kao i da je član UO i koordinator za sportska pitanja Albert Nađ određen da koordinira radom komisije o svim sportskim pitanjima.

« Poslednja izmena: Decembar 29, 2011, 06:05 ramkens »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Decembar 29, 2011, 06:05 »
Postoji li ikakve policije,ikakvih istraznih organa...je li realno ovo...ovaj covjek se otvoreno sprda sa svim i govori "ne mozete mi nista,ja mogu da radim sta hocu"  :udaraozid:

Jebao te 20-ogodisnji sistem,da te jebao,u tu staru raspalu guzicu.Umrijece u fotelji FK Partizan,jebote,lik je ja mislim i '45. imao funkciju  :eek:

Jos crnji ste mi vi koji pored ovoga olosa i ove komunisticko lopovske gamadi napadate Krstajica.Pa da 10 narednih prelaznih rokova zasere ne moze da napravi stetu koju su ovi napravili.
nemoj tako,to je ipak vas covek na mestu predsednika fsb-a,koji zdusno brani jocu surbatovica,od svog zla koje dolazi iz zvezde  :P
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Decembar 29, 2011, 06:52 »
Citat
četvrtak 29.12.2011  |  15:48   Aksentijević izbačen iz stana?  Izvor.                   B92              Fudbaler Partizana Nikola Aksentijević ostao je 'na ulici' u četvrtak jer ga je gazda stana u kojem je živeo izbacio zbog neplaćenih računa.

Mladi fudbaler kaže da mu je vlasnik stana rekao da kirija nije plaćena četiri meseca.

"Spakovao sam stvari i izašao iz stana. Vlasnik stana gde sam živeo je došao i rekao da moram da napustim stan jer klub nije izmirio obaveze prema njemu. Gospodin Darko Grubor je znao za to i nije mi jasno zašto ništa nije urađeno," kaže Aksentijević.
Rešenje, privremeno, postoji.

"Idem kod Nemanje Tomića u stan, jer on sada nije tu. Biću tamo do osmog januara, a u klubu su mi obećali da ću onda navodno biti u stanu gde je živeo Vladimir Jovančić. Znam da ima još igrača koji se nalaze u sličnoj situaciji i valjda niko od njih neće kao ja završiti na ulici. Ovo je neviđeno," rekao je Aksentijević.
e sada nek se grobari sete svog pisanja o stanju u zvezdi,podjebavanja za avalicu i sl sprdacine na zvezdin racun...   :zvizvdi:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Decembar 29, 2011, 10:50 »
Djuric iz C klase,a ovaj iz neke najnovije serije BMW-a,sve ful,ko da rade u Celsiju bogo moj.

Da li on u svojoj radnoj knjizici uopste ima dana staza na nekom drugom radnom mjestu,ili je od rodjenja bio clan UO Partizana ili tako neke slicne funkcije...

Dobro je bar potvrdio da je sistem star 20 godina...samo se pitam ko stoji iza sistema.Ili je sistem takav da iza njega moze stajati bilo ko,samo da je mocan...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Decembar 29, 2011, 10:51 »
Na cemu svaka cast Krstajicu?

Он можда није најбољи спортски директор, али ово излажење из српског спортског шаблона мора да се цени! Навео си Андерсона као промашај, а он можда баш испадне одлично појачање. Наговестио је то на крају полусезоне. За Едуарда ај да кажемо да вероватно неће, а можда и хоће. Не би био ни први ни последњи. Не браним рад Крлета, али ипак треба још мало сачекати за оцену његовог прелазног рока. И заборављаш да се он питао за "одлазни" рок колико ти и ја. Није лако радити у таквим условима.

За сада као промашаје можемо да му припишемо Ранковића (мада, он није ни доведен да буде стартер и Јованчића. Коначну оцену можемо да дамо тек кад видимо шта ће бити од Едуарда, Бабића, Саше Марковића, Манге, Андерсона... Не треба заборавити ни да је хтео да доведе Радовића, а није јер је управа шкртарила на ситнини, а тај исти Радовић сада један од бољих играча пољског првенства. Замислите да њега имамо сад у тиму.
Ja mislim da je Eduardo stvarno dobar igrac, samo treba malo strpljenja...
Da ste doveli Radovica, onda ne bi igrao Tomic koji Vam je bio ubedljivo najbolji igarc u prvoj polovini polusezone....a i kako bi se onda Tomic prodao?
Nina i Nađa

Van mreže brzojav

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Decembar 29, 2011, 11:52 »
Citat
četvrtak 29.12.2011  |  15:48   Aksentijević izbačen iz stana?  Izvor.                   B92              Fudbaler Partizana Nikola Aksentijević ostao je 'na ulici' u četvrtak jer ga je gazda stana u kojem je živeo izbacio zbog neplaćenih računa.
    Mladi fudbaler kaže da mu je vlasnik stana rekao da kirija nije plaćena četiri meseca.

"Spakovao sam stvari i izašao iz stana. Vlasnik stana gde sam živeo je došao i rekao da moram da napustim stan jer klub nije izmirio obaveze prema njemu. Gospodin Darko Grubor je znao za to i nije mi jasno zašto ništa nije urađeno," kaže Aksentijević.
Rešenje, privremeno, postoji.

"Idem kod Nemanje Tomića u stan, jer on sada nije tu. Biću tamo do osmog januara, a u klubu su mi obećali da ću onda navodno biti u stanu gde je živeo Vladimir Jovančić. Znam da ima još igrača koji se nalaze u sličnoj situaciji i valjda niko od njih neće kao ja završiti na ulici. Ovo je neviđeno," rekao je Aksentijević.
e sada nek se grobari sete svog pisanja o stanju u zvezdi,podjebavanja za avalicu i sl sprdacine na zvezdin racun...   :zvizvdi:

A sto trcis ko zdrebe pred rudu. :rofl:
Zabranjeni !!!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Decembar 30, 2011, 12:27 »
Дејане, Томић нама неретко игра лево крило. Таман би Бабоњу послали на клупу.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Decembar 30, 2011, 12:55 »
Citat
"Neko mi je podmetnuo. Nema šta drugo nego da mi je neko podvalio. Okrenuo me je neko ko se predstavio kao gazda stana i naredio mi da odmah napustim stan zbog navodno neplaćenih kirija. Ja sam mlad igrač i žao mi je što je neko iskoristio moje ime za predmet pljuvanja, uvreda i raščišćavanje tuđih računa", rekao je Aksentijević.

On je dodao da mu Partizan uredno plaća stan.

"Ne mogu da verujem na šta su ljudi sve spremni i još manje meni da ovo učine. Podvalio mi je neko i to je jedina istina", rekao je Aksentijević.

:smeh3:

Da li iko normalan može da poveruje u ovu priču...
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2011, 12:55 ramkens »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Decembar 30, 2011, 01:10 »
pa ocigledno ima onih koji veruju u takve bajke...  :smeh3: u pitanju je u stvari velika zavera zlih ljudi protiv mladog igraca i partizana  :rofl:   
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2011, 01:19 NenadBG »

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Decembar 30, 2011, 09:43 »
Faule,
Za vreme Zeke i Bjeke je zvezda propadala a mi naprtedovali. Izgradio se teleoptik, uzela se primat zvezdi, igrala se Evropa i na prolee, igrala se liga sampiona (bez svih 6 poraza)
Posle odlaska Zeke i Bjeke stvar je vadio Tomic sa 2-3 odlicna prelazna roka, tacnije dovodjenjem Juce, Moreire, Diare, Tosica, Fejse, Race Petrovica..(imao je i promasaje a la Washington, Hugo, Ednilson..ali ovih 5-6 igraca..) Ne sme se zaboraviti da je uspeo i sa Joveticem da potpise ugovor na 2 godine i da spreci da ode za 250.000 eura (sto je mogao bez problema, a bila je i ponuda Kelna od 2.500.000 od cega bi samo pola islo partizanu)
Posle toga dolazi do raspada sistema.
Ova uprava, od odlaska Tomica, zna samo za neuspehe.  I po pitanju dovodjenja igraca (jedini ubod Cleo, iako nisam siguran ko je njega doveo)
Pre 1.5 godine udjosmo u ligu sampiona sa pojacanjima a la Radisa Ilic i Boya.
A prodali su za ogroman novac igrace.
I para nema?
Sve to je znao i Krstajic. Ako mi to na forumu znamo, ako to svako ko i malo sport prati zna, onda je znao i Krstajic. I opet se uhvatio u kolo sa njima. I pre 20ak dana se dosaptavao onako uvlakacki sa Djuricem prilikom zatvaranja sportske godine. Isti taj Krstajic je pre mesec dana rekao da nece trositi pare na pojacanja i da moze doci samo neko ako je dzabe?!! Kakav je to sportski direktor onda?
Dovodi igraca iz trece nemacke lige i njegovo dovodjenje opravdava time sto je jevtin?!!?, dovodi 2 igraca iz druge brazilske lige, jedan ne moze da se sastavi a plati ga oko milionceta, drugi se jos nije oporavio od povrede a doeden za odlucujuce utakmice u avgustu?!!
Dovodi spica Jovancica za cak 650.000 eura??!?! A taj isti za zadnje 2 godine nije dao ukupno 4 gola (incl treninzi i prijateljske utakmice)
Ako se nista nije pitao, trebao je nakojn 2 sedmice da da otkaz. Ja kao jebeni finansijski radnik sam imao pre 1 godine odlicnu ponudu za posao. Obecali mi brda i doline. Nakon 10 dana na poslu videh da su me lagali i da im sluzim ka omaska (kao menadzer finansija primljen a u sustini sam morao samo da izvrsavam naredjenja direktora finansija koji se samnom sluzio da izvrsi reorganizaciju i ja mu nisam bio nista drugo do postara koji ce prenositi radnicima njegova naredjenja…a obecali mi samostalnu funkciju)..i ja sam nakon 2 sedmice dao otkaz. A od toga zivim. Krle sigurno ne zivi od plate u Partizanu, zasto nakon 2 sedmice nije dao otkaz i izasoa u javnost i rekao..e ljudi, ovo su lopovi..necu sa njima da radim (Setimo se Tomica kako se gospodski povukao, oprostio sve pare partizanu, nikoga nije pljuvao…a svoj posao radio odlicno..a vidi cuda, Krle trazi preostale plate od 30 meseci koje ce kao da da u dobrotvorne svrhe)
Gde je taj Krle bio da se pobuni sto se sa neiskusnim desnim bekom ulazi u kvalifikacije za ligu sampiona?
Gde je bio taj Krle da se pobuni sto se dovodi Rankovic(1.5 godinu pre toga nije igrao a i dok je igrao bio je dmc a ne stoper/desni bek)
Zasto se Krle nije pobunio kada se dovodio Rnic koji je odigroa 4 utakmice u belgijskoj ligi za godinu dana? (ili zasto ga je on sam dovodio)?

Sve sto je doveo klasicni su promasaji
Da ponosim

Rankovic, nije odigrao 100 minuta sve ukupno za partizan, pre dovodjenja nije igrao 18 meseci. 30+ godina
Rnic, 4 utakmice u superjakoj?!?! Belgijskoj ligi
Anderson, plata 400.000, obestecenje 600.000 i ugovor na 3 godine a jos nije oporavljen. Iz druge brazilske lige, 27 godina, Evropu na globusu samo video do dolaska
Jovancic, 3 gola u 2 sezone, 24 godine, 650.000+40%?!?!?
Markovic iz OFK nije skupio 100 minuta do sada
Anderson, 3 gola u jebenoj srpskoj ligi a placen milionce (iz druge brazilske lige)
Manga, 3 nemacke liga?!?!

Jel on stvarno verovao da se tako kupuju igraci ako zelis da igras Evropu?
Jel on ne zna ko je sve prodat? Da ga podseti neko?
Fejsa, Raca, Savic, Nastanic, Jovanovic. Oko 14.000.000 uslo u klub tom prodajom.
Zna on, igroa je ligu sampiona, da od lige sampiona leze 11.000.000
To je 25.000.000.
Jel umeo da psotavi pre pitanje gde je novac i sa kolikim novcem raspolaze za prelazni rok?
Da li je on kao sportski direktor bio svestan da se sa takvim igracima ne moze proci ni jedan iole ozbiljniji klub?
Zasto je cutao?

Na kraju, sta je dobro uradio Krstajic kao sportski direktor?

Jos jednom, podrzavam ga samo zato sto je osuo paljbu po Djuricu i ostaloj gamadi, al ion nije vredan ni malog prsta Tomica!

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Decembar 30, 2011, 09:51 »
I da, isto me zanima, zasto je Zvezda pokupovala sve iz domace lige sto valja, osim igraca partizana, vojvodine i Kostica iz radnickog?
Zasto je zvezda uspela da dovede dvojac iz Slobode, dvojac iz Rada, Mladenovica....
Gde je Partizan u toj prici?