Faule,
Za vreme Zeke i Bjeke je zvezda propadala a mi naprtedovali. Izgradio se teleoptik, uzela se primat zvezdi, igrala se Evropa i na prolee, igrala se liga sampiona (bez svih 6 poraza)
Posle odlaska Zeke i Bjeke stvar je vadio Tomic sa 2-3 odlicna prelazna roka, tacnije dovodjenjem Juce, Moreire, Diare, Tosica, Fejse, Race Petrovica..(imao je i promasaje a la Washington, Hugo, Ednilson..ali ovih 5-6 igraca..) Ne sme se zaboraviti da je uspeo i sa Joveticem da potpise ugovor na 2 godine i da spreci da ode za 250.000 eura (sto je mogao bez problema, a bila je i ponuda Kelna od 2.500.000 od cega bi samo pola islo partizanu)
Posle toga dolazi do raspada sistema.
Ova uprava, od odlaska Tomica, zna samo za neuspehe. I po pitanju dovodjenja igraca (jedini ubod Cleo, iako nisam siguran ko je njega doveo)
Pre 1.5 godine udjosmo u ligu sampiona sa pojacanjima a la Radisa Ilic i Boya.
A prodali su za ogroman novac igrace.
I para nema?
Sve to je znao i Krstajic. Ako mi to na forumu znamo, ako to svako ko i malo sport prati zna, onda je znao i Krstajic. I opet se uhvatio u kolo sa njima. I pre 20ak dana se dosaptavao onako uvlakacki sa Djuricem prilikom zatvaranja sportske godine. Isti taj Krstajic je pre mesec dana rekao da nece trositi pare na pojacanja i da moze doci samo neko ako je dzabe?!! Kakav je to sportski direktor onda?
Dovodi igraca iz trece nemacke lige i njegovo dovodjenje opravdava time sto je jevtin?!!?, dovodi 2 igraca iz druge brazilske lige, jedan ne moze da se sastavi a plati ga oko milionceta, drugi se jos nije oporavio od povrede a doeden za odlucujuce utakmice u avgustu?!!
Dovodi spica Jovancica za cak 650.000 eura??!?! A taj isti za zadnje 2 godine nije dao ukupno 4 gola (incl treninzi i prijateljske utakmice)
Ako se nista nije pitao, trebao je nakojn 2 sedmice da da otkaz. Ja kao jebeni finansijski radnik sam imao pre 1 godine odlicnu ponudu za posao. Obecali mi brda i doline. Nakon 10 dana na poslu videh da su me lagali i da im sluzim ka omaska (kao menadzer finansija primljen a u sustini sam morao samo da izvrsavam naredjenja direktora finansija koji se samnom sluzio da izvrsi reorganizaciju i ja mu nisam bio nista drugo do postara koji ce prenositi radnicima njegova naredjenja…a obecali mi samostalnu funkciju)..i ja sam nakon 2 sedmice dao otkaz. A od toga zivim. Krle sigurno ne zivi od plate u Partizanu, zasto nakon 2 sedmice nije dao otkaz i izasoa u javnost i rekao..e ljudi, ovo su lopovi..necu sa njima da radim (Setimo se Tomica kako se gospodski povukao, oprostio sve pare partizanu, nikoga nije pljuvao…a svoj posao radio odlicno..a vidi cuda, Krle trazi preostale plate od 30 meseci koje ce kao da da u dobrotvorne svrhe)
Gde je taj Krle bio da se pobuni sto se sa neiskusnim desnim bekom ulazi u kvalifikacije za ligu sampiona?
Gde je bio taj Krle da se pobuni sto se dovodi Rankovic(1.5 godinu pre toga nije igrao a i dok je igrao bio je dmc a ne stoper/desni bek)
Zasto se Krle nije pobunio kada se dovodio Rnic koji je odigroa 4 utakmice u belgijskoj ligi za godinu dana? (ili zasto ga je on sam dovodio)?
Sve sto je doveo klasicni su promasaji
Da ponosim
Rankovic, nije odigrao 100 minuta sve ukupno za partizan, pre dovodjenja nije igrao 18 meseci. 30+ godina
Rnic, 4 utakmice u superjakoj?!?! Belgijskoj ligi
Anderson, plata 400.000, obestecenje 600.000 i ugovor na 3 godine a jos nije oporavljen. Iz druge brazilske lige, 27 godina, Evropu na globusu samo video do dolaska
Jovancic, 3 gola u 2 sezone, 24 godine, 650.000+40%?!?!?
Markovic iz OFK nije skupio 100 minuta do sada
Anderson, 3 gola u jebenoj srpskoj ligi a placen milionce (iz druge brazilske lige)
Manga, 3 nemacke liga?!?!
Jel on stvarno verovao da se tako kupuju igraci ako zelis da igras Evropu?
Jel on ne zna ko je sve prodat? Da ga podseti neko?
Fejsa, Raca, Savic, Nastanic, Jovanovic. Oko 14.000.000 uslo u klub tom prodajom.
Zna on, igroa je ligu sampiona, da od lige sampiona leze 11.000.000
To je 25.000.000.
Jel umeo da psotavi pre pitanje gde je novac i sa kolikim novcem raspolaze za prelazni rok?
Da li je on kao sportski direktor bio svestan da se sa takvim igracima ne moze proci ni jedan iole ozbiljniji klub?
Zasto je cutao?
Na kraju, sta je dobro uradio Krstajic kao sportski direktor?
Jos jednom, podrzavam ga samo zato sto je osuo paljbu po Djuricu i ostaloj gamadi, al ion nije vredan ni malog prsta Tomica!