u hrvatskoj je bogdanovic dominirao,a u zadnjoj cetvrtini se razigrao i tomic,i totalno mi je nejasna izmena tomica na oko 3min do kraja i -6. posebno u trenutcima kada on sam igra protiv francuske.umesto da se dobije raznovrsnost u napadu,pri cemu ima sasvim dovoljno vremena da se stigne prednost,repesa se faticki osudjuje iskljucivo na brzu igru spoljnih igraca i sutiranje trojki. izmenu bih razumeo na minut-max minut i po do kraja i pri tom rezultatu,ovako mi je totalno nejasno...
Ma nema ti što biti nejasno, to je naš izbornik ROTIRKA
Ovo je bilo najkriminalnije vođenje ekipe na nekom prvenstvu u povijesti košarke. Da ti ovako ekipa izgleda nakon 2 mjeseca priprema, pa poserem ti se po trenerskoj diplomi.
A danas je položio doktorat na temu kako samoubit svoju ekipu, 30 minuta smo igrali kurčinu od košarke, bez ikakve ideje osim prangijanja, i onda dopizdi Tomiću i totalno nas vrati u igru, da bi izbornik ROTIRKA napravio što? Pa van ga izvadio naravno!
On danas nije morao ništa napraviti, dobio bi utakmicu samo da je umjesto Žorića stavio Andrića ili umjesto Rudeža Babića, ali ni to nije morao, samo je morao ne zgaziti i onemogućiti svoje igrače.
Mi zadnje 4 minute igramo bez Tomića i Šarića, nakon što smo vratili minus 16.
Pa kakvo retardirano krme, ukoliko ne ponudi ostavku nek se goni u pizdu materinu s svojom košarkom, izbornik-debil.
Sve sam vidio u košarci, ali da neki trener ovako minira svoju ekipu, fenomenalno nešto.