Ovo je odlično, samo sada da izdržimo i da se neko pridruži Teu i Bjelici (njega da krene šut iz daljine). U dosadašnjem toku SP u 3/4 smo najbolji bili i tu smo pravili velike serije, to sad ponovimo i milina...AJDE SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Citat: dejo94 Septembar 10, 2014, 06:50 Ovo je odlično, samo sada da izdržimo i da se neko pridruži Teu i Bjelici (njega da krene šut iz daljine). U dosadašnjem toku SP u 3/4 smo najbolji bili i tu smo pravili velike serije, to sad ponovimo i milina...AJDE SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Ako urekneš, dobijaš (bez upitnika).
Citat: Dimitrije BP Septembar 10, 2014, 06:52 Citat: dejo94 Septembar 10, 2014, 06:50 Ovo je odlično, samo sada da izdržimo i da se neko pridruži Teu i Bjelici (njega da krene šut iz daljine). U dosadašnjem toku SP u 3/4 smo najbolji bili i tu smo pravili velike serije, to sad ponovimo i milina...AJDE SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Ako urekneš, dobijaš (bez upitnika).Ne vuci me za jezik. Šta ću sad dobiti...
Citat: dejo94 Septembar 10, 2014, 07:19 Citat: Dimitrije BP Septembar 10, 2014, 06:52 Citat: dejo94 Septembar 10, 2014, 06:50 Ovo je odlično, samo sada da izdržimo i da se neko pridruži Teu i Bjelici (njega da krene šut iz daljine). U dosadašnjem toku SP u 3/4 smo najbolji bili i tu smo pravili velike serije, to sad ponovimo i milina...AJDE SRBIJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Ako urekneš, dobijaš (bez upitnika).Ne vuci me za jezik. Šta ću sad dobiti...
Znači polufinale po običaju mi, Litvanci i Ameri, a na prošlom SP su nas domaćini zeznuli sa sudijama, nikad draže mi ne bi bilo da ove domaćine pobjedimo...