@Djemba Macva je simbol Sabca ja stvarno ne znam kad bih cuo za Sabac da nije FK Macve. Vrlo gotivan klub sa lepo istorijom za ponos i sjajnom i brojnom publikom. Kamo srece da svaki covek iz Sabca navija za Macvu. Ja razumem i ljude koji navijaju pored lokalnih klubova za Zvezdu i Partizan ali ne voleti svoje je ipak greska jer ako ces o parama pa to su promili u odnosu na ono koliko izvlace Zvezda, Partizan pa cak i moja Vosa.
@Srdjane na SOS kanalu kazu da je bilo 3000 ljudi protiv BSK-a gledao sam izvestaje i pratim od kola do kola, Backa je uvek imala znatno vise publike od ostalih Vojvodjanskih klubova ali ovo je bas iznenadjenje da je tolika zaintresovanost otkud toliki ljudi? Na slanu baru veruj mi ne dodje ni 150 ljudi od toga uglavnom vecina predje iz grada na slanu baru cisto da pogledaju mec.
I onaj vas forum je dosta aktivan s obzirom na velicinu grada i onaj fejsbuk ima dosta pratilaca otkud to sve?
Osim Vose u Vojvodini nisam video da je neko tako zastupljen cak ni Spartak Subotica.
@Dimitrije znaci sutra uzivancija