Autor Tema: FK Backa Backa Palanka  (Pročitano 352284 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Backa Backa Palanka
« Odgovor #315 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:19 »
Nekada dok je Čukarički igrao srpsku ligu obavezno se u 10 ujutru išlo na vrh Banovog brda i pratio omiljeni lokalni klub. Poseta je uvek bila 500+ ljudi.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:47 »
kod nas za sada nije bilo ispod 1000, uzeleli se ljudi drugoligasa, protiv bsk-a je klub prodao 2160 karata

Van mreže Limanac

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:02 »
@Djemba Macva je simbol Sabca ja stvarno ne znam kad bih cuo za Sabac da nije FK Macve. Vrlo gotivan klub sa lepo istorijom za ponos i sjajnom i brojnom publikom. Kamo srece da svaki covek iz Sabca navija za Macvu. Ja razumem i ljude koji navijaju pored lokalnih klubova za Zvezdu i Partizan ali ne voleti svoje je ipak greska jer ako ces o parama pa to su promili u odnosu na ono koliko izvlace Zvezda, Partizan pa cak i moja Vosa.

@Srdjane na SOS kanalu kazu da je bilo 3000 ljudi protiv BSK-a gledao sam izvestaje i pratim od kola do kola, Backa je uvek imala znatno vise publike od ostalih Vojvodjanskih klubova ali ovo je bas iznenadjenje da je tolika zaintresovanost otkud toliki ljudi? Na slanu baru veruj mi ne dodje ni 150 ljudi od toga uglavnom vecina predje iz grada na slanu baru cisto da pogledaju mec.
I onaj vas forum je dosta aktivan s obzirom na velicinu grada i onaj fejsbuk ima dosta pratilaca otkud to sve?
Osim Vose u Vojvodini nisam video da je neko tako zastupljen cak ni Spartak Subotica.

@Dimitrije znaci sutra uzivancija  ;)
« Poslednja izmena: Oktobar 11, 2014, 11:02 Limanac »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:16 »
uzeleo se narod, nista drugo

Dimitrije je vec otisao da se u kafani spremi za sutrasnji mec, mada cemo popiti koju i pre meca

moguca je cifra od oko 3000 jer je rnic bio ljut posle meca jer je bilo vise gledalaca od prodatih karata
« Poslednja izmena: Oktobar 11, 2014, 11:17 srdjan dimitric »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:21 »
@Djemba Macva je simbol Sabca ja stvarno ne znam kad bih cuo za Sabac da nije FK Macve. Vrlo gotivan klub sa lepo istorijom za ponos i sjajnom i brojnom publikom. Kamo srece da svaki covek iz Sabca navija za Macvu. Ja razumem i ljude koji navijaju pored lokalnih klubova za Zvezdu i Partizan ali ne voleti svoje je ipak greska jer ako ces o parama pa to su promili u odnosu na ono koliko izvlace Zvezda, Partizan pa cak i moja Vosa.

Nemam ja problem sa ulaganjem drzave i gradova u sport, vec favorizovanjem jednog kluba i bacanjem para u rupu bez dna, na racun mnogo uspesnijeg i mnogo poznatijeg sportskog kolektiva iz istog grada.
Oprem dobro

Van mreže Limanac

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:29 »
@Djemba koji je to mnogo poznatiji sportski kolektiv u Sabcu?
Kajakasi Zorke mozda? Tu vam je zajednicko sa Palancanima oni su isto dobri u tome ali ko ce to gledati? Trka na 100 metara kajakom nit sta vidis nit sta kontas nit mozes za koga navijati tu.

@Srdjane kako se nisu u Indjiji uzeleli kad su igrali superligu onu godinu nego 400-500 ljudi po mecu osim kad su im dolazili blizanci i Vosa? Kako se nisu na slanoj bari uzeleli kad su prvi put usli u PLS nego i tu sezonu nisu imali vise od 300?  :)) Macva je za zapadnu Srbiju ono sto je Backa za severnu, bas ta dva kluba su uvek vazila za dobro gledane klubove mada je Backa ove sezone stvarno veliko iznenadjenje sa brojem gledalaca. Vise ljudi vas gleda nego nas covece, sramota me sto jedna institucija FK Vojvodina ima 2000 po prosecnoj utakmici sever i istok prazni, zapad tek tek.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #321 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:34 »
metaloplastika
backa je ipak uvek bila mezimac ne samo grada nego i opstine a cekalo se predugo na ovo, mislim da ce sledeca sezona biti pravo merilo za posetu, kada malo prodje euforija

Van mreže Limanac

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:40 »
Predugo nego sta. Koliko pratim domaci fudbal mislim da je Backa jedini stari drugoligas koji od raspada Jugoslavije nije igrala ponovo drugu ligu. Cak je i Crvenka igrala devedesetih jednu sezonu ali hvala Bogu Backa se vratila.

To da je mezimac ljudi sa sela iz vase opstine znam, bilo je studenata iz vasih sela i kad sam ih pitao o fudbalu uvek su svi pominjali Backu cak i u doba kad je Csk Pivara  bila drugoligas i svi su nekako zalili sto Backa propada.

Hvala Srdjane sto si me podsetio na rukomet ne znam kako mi promaklo.
Pa opet ne znam koga da uzmem u primer imala je BP Sintelon takodje ja sam bio sa Vosom na nekoliko gostovanja ono je smesno, po 200 gledalaca u hali a dolazi Vojvodina i igra se prvi rang.

Djemba recu ti samo da je FK Macva u trecoj ligi znala da ima prosecno gledalaca koliko i Metaloplastika u prvoj rukometnoj cak i ako ubrojimo meceve sa blizancima.
Svaka cast toj metalopplastici ali Macva je Macva. Macva je institucija.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:44 »
da backa od raspada sfrj nije igrala drugi stepen takmicenja

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #324 poslato: Oktobar 12, 2014, 06:10 »
Pušana 3:1, pokidali nas.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #325 poslato: Oktobar 18, 2014, 04:55 »
bod u ivanjici 1:1  :clap:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #326 poslato: Oktobar 18, 2014, 04:59 »
 :clap: :clap: :clap:

Mačva posle nas tukla i Inđiju.

Van mreže Limanac

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #327 poslato: Oktobar 18, 2014, 06:23 »
Ocekivao sam 2 - 0 za Javor. Bas promenjivo igrate na vas se ne isplati kladiti ove sezone  :rofl:

Radnik iz Surdulice vam dolazi u narednu subotu, bice svega  :P

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #328 poslato: Oktobar 18, 2014, 09:40 »
ma mi te zvezdine bijemo  ;)

• Starosedelac
    • Pogledaj profil