Treba razmisljati dugorocno. Novi Sad je uz Beograd i Novi Pazar jedini koji raste i koji ce rasti u Srbiji. I od Beograda i od Pazara procentualno ima veci rast a trend je da ljudi sve vise navijaju za svoje. Vojvodina nekad mozda postane jaka za 10-15 godina nebitno pa dodju velike utakmice u Evropi itd. 15-20 hiljada je sasvim ok jer i reprezentacija moze tu da igra neke utakmice. BG Marakana 55 000, JNA 30 000, Nis je planiran 22 hiljade kad se zavrsi zapadna tribina na Cairu, ja bih stavio Novi Sad 20 hiljada, Smederevo ima 17 000, Kragujevac 15 000 bi bilo idealno naravno kamo srece da svi imaju fudbalski a ne atletski stadion, Subotica 12 hiljada, Novi Pazar, Krusevac, Cacak, Sabac, Kraljevo 10 000.
Preskocio sam mnoge ali nije bitno. FK Backa konkretno 5000 je sasvim dovoljno ali zavisi od ambicija uprave jer je u Backoj Palanci dosta zivahno po pitanju fudbala i ambicije uprave mi se cine velike a osim toga Backa ima netipicno veliku posetu za Vojvodinu to su svi konstatovali.
Srdjane, Dimitrije koji je razlog tome sto je Backa tako popularna kod vas jos ne mogu da dokucim iako sam citao vas forum al ne vidim razlog, vidim da je forum aktivan jako, fejsbuk stranica dobra ali razlog me intresuje za sve to i dobru posetu? Eto Spartak ima 700-800 gledalaca, Vojvodina 1500, Donji Srem 500 iako je superligas, Proleter i Indjija izmedju 300-500 a ovi po trecoj ligi od 100-350 gledalaca kako ko.