Autor Tema: FK Crvena zvezda 2014/15  (Pročitano 212706 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2014/15
« Odgovor #540 poslato: Februar 23, 2015, 03:59 »
Piksi imao tajni račun u Švajcarskoj HSBC banci.  Priče mogu da počnu.

p.s Za one koji nisu informisani. HSBC je poznata po nedavno otkrivenoj aferi o tajnim računima na kojima su mnoge poznate ličnosti širom svijeta skrivale novac i tako izbjegavali plaćanje poreza.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: Februar 23, 2015, 05:56 »
Lalatović je glup k'o qrac.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: Februar 23, 2015, 06:05 »
Mi se zahvaljujemo.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: Februar 23, 2015, 09:31 »
Buahaha

Na mreži deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: Februar 23, 2015, 10:02 »
Zahvalite se Radničkom a ne Zvezdi  :palica:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: Februar 23, 2015, 10:28 »
ma kao sto sam rekao i juce,namestio vucic...  :yes:

inace nastavili smo tamo gde smo stali u jesenjem delu-igra bez igre, za 90min skoro nismo napravili pravu sansu,tj najbolja i jedina prava sansa je bila u 90 i nekom minutu iz prekida,kada je pavicevic bio u sansi. ali ni to nije bila stopostotna sansa,iako je stvarno bila dobra. radnicki opasniji i blizi pobedi,opet u drugom poluvremenu su se skoro iskljucivo branili,pa je ovo verovatno najpravedniji rezultat. ali kao sto rekoh zvezdina igra ocajna. ne mozemo da spojimo par pasova,katastrofa...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: Februar 23, 2015, 10:32 »
Imali ste onu Savićevićevu odličnu šansu.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: Februar 23, 2015, 10:58 »
Koliko hvataju zive vage Rajkovic i Jovic?
Nek rasprodaju to ove njuske iz uprave i nek se teraju, a mi u 5-u ligi, pa sve od pocetka sa sportistima u i oko kluba!

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: Februar 24, 2015, 05:48 »
E, tako nekako.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: Februar 24, 2015, 10:24 »
Jaoj.

Ako smo nesto naucili iz jucerasnje utakmice to je da definitivno nemamo trenera. Meni je jako zao, velike nade sam polagao u Laleta, ali nasim igracima ocigledno nema ko da kaze sta treba da rade. Da ne idemo dalje od osnovnih elemenata, mi nismo u stanju da izvedemo aut celo poluvreme kako treba. Naravno, potpuno je jasno da od g. pita ne biva, ali me niko ne moze ubediti da je stavljanje Vukana Savicevica u tim te tvrdoglavo insistiranje na njegovom igranju svih 90 minuta plod promisljenosti, iskustva I trenerskog nerva. Ma vazi. A ovo ostalo muka mi je I da analiziram. Bekovski tandem je mislim najgori u bog te pita koliko godina. Onaj Cvetkovic ne ume nista, a grbavi Andjelkovic je tek presmesan: od njega nisam nista ni ocekivao, znamo coveka, vezara, ali on ne samo da nista nije naucio po tim inostranstvima kud li se vec dede godinama nego je jos ukoliko je to ikako moguce I gori nego tokom prvog boravka u klubu. Savo Pavicevic me je takodje veoma neprijatno iznenadio - nekoliko puta je otvorio konte I polukontre protivniku predajom lopte direktno u noge njihovom igracu. Od odbrane je jedino novopeceni kapiten Rajkovic zasluzio pohvale. Neke intrevencije su mogle da budu sigurnije, ali nije primio gol I u dva navrata je pokazao sjajan refleks. O Tukanu Savicevicu ne vredi trositi reci. Sto se ostalih novajlija tice (osim pomenutih "bekova") onaj celavi Stojanovic je umeo da napravi I ponesto korisno, ali je rec o potpuno limitiranom I jednodimenzionalnom igracu. Cini mi se I da od ovog Parkera moze biti nesto. Nije imao mnogo lopti a sta moze videcemo kada iza ledja bude imao igraca a ne Savicevica. Po bokovima smehotresni Gavric - jos jedan potpuni promasaj - i Lazovic, koji je lepo poceo a onda se uklopio u sivilo; I koji ce morati da debelo poradi na centarsutu, ono juce ni na sta nije licilo.

A Lalatovic neka se zapita zasto mu igraju kojekakvi nemocnici a mali Mihajlo Ristic sedi na klupi i dobija sansu tek na kraju. Kako je usao cak i ova nasa "igra" je dobila ne mogu reci smisao, to bi bilo preterano, ali su neke konture ipak mogle da se nazru. Potpuno je jasno da ako ista hocemo da napravimo moraju da od pocetka igraju i Ristic i Bosancic i da Parker igra sa Jovicem u spicu. Sve ostalo nema nikakvog smisla, a ove budalaste eksperimente sa Savicevicem, Gavricem, Stojanovicem, Kataijem i sl. sto pre zaboraviti. Dosta je bilo.

Dakle, uvertira je bila da grdja biti ne moze. Radnicki je dominirao u prvom poluvremenu (ako se ne varam, imali su cak 7 kornera i dve mrtve sanse), u drugom je bilo za nijansu bolje; sve u svemu, po vidjenom, treba da pevamo sto smo uzeli i taj bod.

Idemo dalje, nedelja i Jagodina tamo. Pamet u glavu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: Februar 24, 2015, 12:15 »
  Lalatović ima svoj udeo u sastavljanju ekipe i zato moraju da igraju Gavrić i cvetković koji su njegovi igrači. Pristao je fino na taj dil sa terzom & kokezom da gura svoje a da žmuri na guranje tukana, tenka i lazića koji su predodređeni za prodaju i moraju da igraju dok na klupi sede Ristić, Grujić, Jović, Jovanović   Ovo je bilo za čekivati posle onako "dobro" odrađenog prelaznog roka ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: Februar 24, 2015, 07:57 »
A danas u prostorijama kluba vidjen Odita  :zvizvdi:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: Februar 24, 2015, 08:02 »
 :smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac