Jaoj.
Ako smo nesto naucili iz jucerasnje utakmice to je da definitivno nemamo trenera. Meni je jako zao, velike nade sam polagao u Laleta, ali nasim igracima ocigledno nema ko da kaze sta treba da rade. Da ne idemo dalje od osnovnih elemenata, mi nismo u stanju da izvedemo aut celo poluvreme kako treba. Naravno, potpuno je jasno da od g. pita ne biva, ali me niko ne moze ubediti da je stavljanje Vukana Savicevica u tim te tvrdoglavo insistiranje na njegovom igranju svih 90 minuta plod promisljenosti, iskustva I trenerskog nerva. Ma vazi. A ovo ostalo muka mi je I da analiziram. Bekovski tandem je mislim najgori u bog te pita koliko godina. Onaj Cvetkovic ne ume nista, a grbavi Andjelkovic je tek presmesan: od njega nisam nista ni ocekivao, znamo coveka, vezara, ali on ne samo da nista nije naucio po tim inostranstvima kud li se vec dede godinama nego je jos ukoliko je to ikako moguce I gori nego tokom prvog boravka u klubu. Savo Pavicevic me je takodje veoma neprijatno iznenadio - nekoliko puta je otvorio konte I polukontre protivniku predajom lopte direktno u noge njihovom igracu. Od odbrane je jedino novopeceni kapiten Rajkovic zasluzio pohvale. Neke intrevencije su mogle da budu sigurnije, ali nije primio gol I u dva navrata je pokazao sjajan refleks. O Tukanu Savicevicu ne vredi trositi reci. Sto se ostalih novajlija tice (osim pomenutih "bekova") onaj celavi Stojanovic je umeo da napravi I ponesto korisno, ali je rec o potpuno limitiranom I jednodimenzionalnom igracu. Cini mi se I da od ovog Parkera moze biti nesto. Nije imao mnogo lopti a sta moze videcemo kada iza ledja bude imao igraca a ne Savicevica. Po bokovima smehotresni Gavric - jos jedan potpuni promasaj - i Lazovic, koji je lepo poceo a onda se uklopio u sivilo; I koji ce morati da debelo poradi na centarsutu, ono juce ni na sta nije licilo.
A Lalatovic neka se zapita zasto mu igraju kojekakvi nemocnici a mali Mihajlo Ristic sedi na klupi i dobija sansu tek na kraju. Kako je usao cak i ova nasa "igra" je dobila ne mogu reci smisao, to bi bilo preterano, ali su neke konture ipak mogle da se nazru. Potpuno je jasno da ako ista hocemo da napravimo moraju da od pocetka igraju i Ristic i Bosancic i da Parker igra sa Jovicem u spicu. Sve ostalo nema nikakvog smisla, a ove budalaste eksperimente sa Savicevicem, Gavricem, Stojanovicem, Kataijem i sl. sto pre zaboraviti. Dosta je bilo.
Dakle, uvertira je bila da grdja biti ne moze. Radnicki je dominirao u prvom poluvremenu (ako se ne varam, imali su cak 7 kornera i dve mrtve sanse), u drugom je bilo za nijansu bolje; sve u svemu, po vidjenom, treba da pevamo sto smo uzeli i taj bod.
Idemo dalje, nedelja i Jagodina tamo. Pamet u glavu.