Autor Tema: FK Crvena zvezda 2014/15  (Pročitano 212100 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2014/15
« Odgovor #720 poslato: Maj 04, 2015, 04:22 »
Razumeo sam da pricamo o okosnici prvog tima, a ne o trecim ili cetvrtim resenjima na nekim pozicijama. Po mom misljenju ni Lazic ni Jovanovic nisu zadovoljili na poziciji stopera iako niko ne moze da kaze da im nije pruzena sansa. Mbodj mi je potpuna nepoznanica. Vukan je pokazao sta ume, sto se mene tice daleko mu lepa kuca. Za Avramovskog se slazem, ali to je tek puki potencijal, a mi govorimo o okosnici tima. Cvetkovic, je mozda ok "resenje" za klupu, ali sta se desava ako - ne daj Boze - Petkovic ne sanira u dovoljnoj meri povredu ili ako je - jos grdje - obnovi (i sam znas koliko je takvih slucajeva bilo u nasoj skorijoj istoriji)? Dalje, koga umesto Lazovica?

Po mom misljenju, nama treba golman, suplje su nam obe bekovske pozicije (pod uslovom da Lukovic ne bude igrao na levom beku kao sto je to bio svojevremeno slucaj na nekim utakmicama kod Antica; ako to bude slucaj moramo da dovedemo jos jednog stopera), treba nam alternacija na zadnjem veznom, najmanje jedno krilo i jos dva napadaca.

Naravno, to su puste zelje. Nama bre u prvom timu igra onaj noj Andjelkovic (zli jezici tvrde da se on vratio iz neke azijatske lige samo zato sto je kum Lukovica te da je stoga dosao u paketu)...

I jos jedna stvar: jako cenim i Ristica i Jovica i Grujica i ostale klince i njihov talenat, ali zaista cisto sumnjam da mozemo da kompletnu bazu takmicarskog pogona da zasnivamo na poletarcima. Ne kazem da oni ne treba da dobijaju sansu ispred kojekakvih Stojanovica ili Orlandica, daleko bilo, vec samo da je to mac sa dve ostrice. Jer ne biva da istovremeno i pravis igrace i spremas ih za potencijalnu dobru prodaju i dobijes rezultat. Na klubu je da se opredeli sta je prioritet i da u skladu sa time saosti i takmicarske ciljeve i formira tim. Ipak, znajuci ko nam sedi u upravi bojim se da je ocekivati skiciranje koliko-toliko smislene klupske politike u nekom srednjorocnom periodu ipak preoptimisticno. Zivi bili pa videli.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Maj 04, 2015, 04:42 »
pa svaka ekipa mora da ima takmicarski pogon od bar 22 igraca(ukljucujuci 3 golmana). ja pricam o celom tom takmicarskom pogonu. za jovanovica se nikako ne slazem sa tobom,mislim da je i te kako talentovan igrac,decko je 96godiste(podseca me na nasu raspdravu o malom jovicu).tu je u juniorima i mali stojanovic na stoperu,koji je prosao pripreme(ako ne vec i dva ciklusa priprema) sa prvim timom i koga treba postepeno ubacivati,a svi kazu da je ogroman talenat. za 3 i 4 stopera jovanovic i lazic su po meni odlicna resenja. cak mislim da je jovanovic solidno resenje da igra u paru sa lukovicem,ali idealna uloga mu je prva zamena na stoperu,gde menja obojicu stopera ako neko od njih je povredjen ili ima kartone i sl...
a andjelkovic nije dosao iz azijske lige,nego iz ruske,igrao u rostovu pa krasnodaru,ali od letos nije imao angazman, tj pauzirao je 6 meseci i trenirao sa nama,do zimus,kada je potpisao za nas...a da je doveden zato sto je lukovicu kum rekao bih da je izvesno. ipak sumnjam da je lukovic to trazio kao uslov,ali moguce da je u idiotskim mozgovima nase uprave to bio nacin da se odobrovolji lukovic...
« Poslednja izmena: Maj 04, 2015, 04:42 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Maj 04, 2015, 04:53 »
Naravno da znam koliki je takmicarski pogon jednog kluba, ali zna se sta se podrazumeva pod pojmom "prvi tim". Dzaba nam lepo popunjen takmicarski pogon sa dobrim resenjima za trecu ili cetvrtu opciju ako nam je prvi tim supalj na odredjenim pozicijama kao sto je sada slucaj. I tu upravo i dolazimo do sustine price i o Jovicu i o Jovanovicu (u zadnje vreme igra katastrofalno, a vrhunac je bio na derbiju). Ne pravis istovremeno igrace (i to jos od juniora!) i spremas ih za prodaju i jos rezultat pride...ne biva jednostavno. Za malog Jovica vec rekoh, nebeski talenat (mislim da takvog igraca nismo gledali jos od Dekija i Perice) ali ne mozes njemu da poveris spic napada i da juris titulu. I doslo je do najgoreg moguceg scenarija, naravno - proradio je prekasno za titulu ali taman dovoljno da se proda, pri cemu zaista sumnjam da ce biti neka nebeska svota u pitanju.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Maj 04, 2015, 05:54 »
ma mozemo da guramo i jovica i da uzmemo titulu(naravno ne sa ovakvim timom),ali za to bi nam uslov bio spic kvaliteta mrdje ili daude i da sa njim u paru igra jovic.ovaj prvi bi davao golove,a jovic kad proradi-proradi...
verujem da jovic ostaje jos kod nas,mozda i celu sezonu(eventualno na zimu da ode,ako se bas raspuca na jesen,ali pitanje kolike su sanse da bude bas tako dominantan).razne kombinacije sa menadzerima,prodaja na procenat,pa i kompletna prodaja uz njegov ostanak u zvezdi je moguc,ali kazem poprilicno sam siguran da cemo ga i sledece sezone gledati u zvezdinom dresu...
« Poslednja izmena: Maj 04, 2015, 05:55 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Maj 06, 2015, 11:57 »
Zvezda u Gracanici...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=QDvtn74SMv8[/youtube]

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=i__ZZMvkS4U[/youtube]

Pero ne znam jesi gledao izvestaj sa puta u Gracanicu,evo za tebe,ostale zvezdase i naravno sve koje zanima...
« Poslednja izmena: Maj 06, 2015, 12:29 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Maj 06, 2015, 01:55 »

nisam gledao ove snimke, ima puno novih detalja pogotovo u onom prolazu kroz jedan deo Prištine, jedva sam prepoznao ulicu pošto se desna strana izgradila za nevericu :respect isto i sam ulazak u Gračanicu mi je bio skoro pa nepoznanica, stadion je vidim renoviran i podignuta tribina koje ranije nije bilo već se stajao oko terena. Vidim da ima prilično ultrasa i u Gračanici  :respect

jebiga neko ide u zubin potok i Gračanicu a neko sa Vokrijem pije po Beogradu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Maj 06, 2015, 03:50 »
Luka Jović za Žurnal: "Očekuje nas bitno gostovanje Čukaričkom, idemo da damo svoj maksimum, želimo da pokažemo svoje najbolje izdanje i da odigramo srcem protiv para"

:smeh3:

Ovo je finansijska spinčina kakve se ne bi postideo ni Dule Vujošević  :palac:. Bravo Luka

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Maj 06, 2015, 03:55 »
Uz sitnu razliku da Luka Jovic ima 17 godina.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Maj 06, 2015, 04:59 »
\
U sridu! 

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Maj 06, 2015, 05:00 »

:palac:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Maj 06, 2015, 05:56 »
Pa tim lošije.  Zamislite kakav će demagog i spiner da bude kad "sazri".
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Maj 06, 2015, 06:31 »

je l ovo u kontekstu olakšavajuće okolnosti za Jovića  ??? ?

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Maj 06, 2015, 07:59 »
Ma, jok. To je u kontekstu otezavajuce okolnosti za DV.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Maj 06, 2015, 09:13 »
ne moze se reci tako kako je luka rekao,ali npr zvezda je htela regana,ali nije imala pare da ga plati i da mu da platu koju su mu oni dali,tako da nije ni do kraja netacna. opet to ne treba da ima veze sa igracima,i nema nikakvog razloga da te stvari komentarisu...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Maj 06, 2015, 09:14 »
na otežavajuće okolnosti vezane za Duleta smo ispisali bar svetlosnu godinu teksta na ovom forumu, malo je već passe, pogotovo na ovoj temi.

Ne verujem da je Luka mislio bilo šta loše, samo je simptomatično kako klinci danas lako upijaju loše navike, pa makar i na ovako nebitnom primeru.

EDIT

Nenade svi mi znamo da je Čukarički pri lovi, ali stvarno... Ne možeš ovu priču gledati u izolovanom slučaju i ne sagledati širi kontekst. Čukarički u protekloj deceniji nije potrošio novca koliko će Zvezda uskoro primiti od Gasproma... to što Luka i saigrači neće videti tih para je drugi par čarapa
« Poslednja izmena: Maj 06, 2015, 09:19 Zgembo Adislić »