Autor Tema: FK Crvena zvezda 2014/15  (Pročitano 212317 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2014/15
« Odgovor #825 poslato: Jun 11, 2015, 10:55 »
nije nikakva podmetacina...
opet tu imaju dve strane, prica o nekom autoritetu, o pedagogu i sl, gde koroman na ovaj nacin dovodi to u pitanje. sa druge strane,da se ne lazemo ovi klinci od 15-6godina kada sami izadju i te kako uzmu i popiju sasvim moguce ne samo jedno pivo. ako je vec tako,i ako je sto logicno mozemo pretpostaviti(rec je o proslavi pobede protiv rada,i verovatno osvajanje titule u toj kategoiji) ovde i ako su pili rec bilo o tom jednom pivu(mada koroman negde sam procitao kako kaze da su tu bili i roditelji i da klinci uopste nisu pili,nego samo uzeli da se slikaju iz fore sa pivom,mada po meni to nije ni bitno previse) onda ne treba biti licemeran,osudjivati,pricati o tome kao ne znam kakvom problemu i sl. cak takav potez trenera moze da poboljsa atmosferu i ekipi i sl,ako on licno zna da se postavi na pravi nacin,da bude odmeren i sl. nema potrebe zgrazavati se nad tim,ako vec kako rekoh znamo da ti klinci izadju pa popiju ko zna koliko piva za vece...

u sustini,totalno nebitna stvar...
« Poslednja izmena: Jun 11, 2015, 10:55 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #826 poslato: Jun 11, 2015, 11:50 »
Juče su neki klinci osvojili titulu. Odjekuje pesma Marakanom samo tako, deru se pubertetlije iz sveg glasa, verovatno da Terza čuje kome se duguje za stipendije  :zbunjen:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #827 poslato: Jun 12, 2015, 12:33 »
Doduše, veliki fail im je izbor, Lav je u poslednje vreme očajan, najgore iz ponude domaćih piva.

Klasicni marketing i naduvavanje. Nekad je Lav bio najskuplje domace pivo,sad je najjeftinije,a kvalitet je isti. Obicno proseravanje,sva piva su ista.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #828 poslato: Jun 12, 2015, 02:11 »
Meni je Zaječarsko zadnje 2-3 godine najbolje žao mi je što ga nema u redovnoj prodaji u Hr..zato pijem Jelen koje kakvo god da jeste uvek je isto sa previše kvasca od kojeg ako potegneš više koje boli glava sutradan nemilo

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #829 poslato: Jun 12, 2015, 08:53 »
Meni je Zaječarsko zadnje 2-3 godine najbolje žao mi je što ga nema u redovnoj prodaji u Hr..zato pijem Jelen koje kakvo god da jeste uvek je isto sa previše kvasca od kojeg ako potegneš više koje boli glava sutradan nemilo

Zaječarsko kao da su pravili po mom receptu, redovno gakonzumiram i za sad nikakvih primedbi nema mada očekujem da se i oni usled komercalizacije pokvare tj žrtvuju kvalitet zarad velike proizvodnje i prodaje
Jelen ne bih popio pa da je zadnje pivo na svetu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #830 poslato: Jun 12, 2015, 09:17 »
Obicno proseravanje,sva piva su ista.

Ukratko, nisu  ;)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #831 poslato: Jun 12, 2015, 10:48 »

Ukratko, nisu  ;)

Nisu.
Dundjerski i Vajfert  :yes:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #832 poslato: Jun 12, 2015, 10:51 »
Nakon popijene dovoljne količine, sva su ista.  :))
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #833 poslato: Jun 12, 2015, 11:36 »

Ukratko, nisu  ;)

A tek, ovde da si! Ajooooooooj!
Priznajem da mi je jedna od većih misterija u životu slučaj "Budweiser" piva .
Ono, najodvratnija vodurina,     :001_9898: medju ionako već razvodnjenim američkim sokovima od hmelja.
Ali zato, najprofi uradjene TV reklame! Pogotovo za Superbowl. Tu su već postali legende. :respect

Stvarno, udješ u bilo koju samoposlugu i nema greške, videćeš kako lokalci tovare čitave boxove "Buda" ... to im dodje kao po defaultu, najozbiljnije. Rekao bih čak da je "Bud" u nekim krajevima već postao generički naziv za vopi! Kao što je to, npr. bio slučaj sa "frižiderom" i još nekim drugim "artiklima široke potrošnje".

« Poslednja izmena: Jun 12, 2015, 11:37 nyc »

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #834 poslato: Jun 12, 2015, 02:12 »
Juče su neki klinci osvojili titulu. Odjekuje pesma Marakanom samo tako, deru se pubertetlije iz sveg glasa, verovatno da Terza čuje kome se duguje za stipendije  :zbunjen:

da nisu mozda ovi?

Inace,Niksicko broj 1 na ovim prostorima

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #835 poslato: Jun 12, 2015, 02:30 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=o-mbXQqoVno[/youtube]

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=sLbzQPvfOIk[/youtube]

kakvu smo mi privilegiju imali da imamo ovakve igrace u nasem klubu. ja sam fudbal zavoleo i poceo da pratim uz njih.kada je piksi dosao u zvezdu imao sam 7godina. ne secam se tog samog prelaska,ali vec neka prva secanja koja i dalje imam na zvezdu su mi one legendarne utakmice sa realom u njegovoj prvoj sezoni.tada sam ziveo u herceg novom,ali na kraju te sezone smo se vratili u beograd. piksi mi je naravno bio omiljen igrac, uz njega sam sve vise i vise poceo da pratim i gledam fudbal(npr u secanju mi je onaj gol protiv francuza u kvalifikacijama na jna mislim 88 kada smo ih dobili 3-2,kada ga je piksi dao iz voleja,naravno golovi milanu i sl). tada sam bio jos klinac,a s obzirom da me cale nikada nije vodio na utakmice, nisam bas previse puta gledao piksija uzivo u zvezdinom dresu(samo par utakmica),jer sam imao 11godina kada je on otisao iz zvezde.e tada vec polako pocinjem da idem na utakmice,i deju koji je i naredne 2 sezone igrao u zvezdi,sam puno puta gledao uzivo.
naravno bili su mi omiljena dva igraca, imao sam celu sobu izlepljenu zvezdinim posterima,i piksi i dejo na vratima u prirodnoj velicini iz tempa. na zalost piksi nije imao karijeru na nivou deje,cija karijera jeste bila malo kraca,jer realno posle zvezde je mozda jos jedno 4 sezone(i to one sankcija) proveo u punoj formi,posle iako jos ne premator,je vec krenuo da pada(dobrim delom zbog svojih radnih navika  :D ). naravno legendarno gledanje tadasnjih prenosa italijanske lige,i posebno milana i deja u njegovom dresu. naravno u tom periodu sam mnogo vise gledao deju i vise ga pratio,posto je piksi nakon onih par sezona u olimpiku,i jedne na pozajmici u italiji,otisao u japan,pa smo posle zvezde fakticki imali priliku da ga gledamo samo u dresu reprezentacije.opet iako malo stariji,piksijeva karijera je nekako duze trajala od dejine,ali ne na tom nivou,i nikada na zalost ni priblizno nije postigao sto je mogao...
« Poslednja izmena: Jun 12, 2015, 02:59 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #836 poslato: Jun 12, 2015, 02:32 »
shorty,bila je vec slika, a i nisu ti u pitanju,nego ovi klinci...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=NUw_2PEvvuo[/youtube]
« Poslednja izmena: Jun 12, 2015, 02:32 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #837 poslato: Jun 12, 2015, 06:36 »
Ovo gore protiv Holandije - jel to beše igrano na Maximiru, kada je ceo stadion navijao za Holandeze, a oni bili u čudu?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #838 poslato: Jun 12, 2015, 08:06 »
Da mislim da je ta.vidim po datumu leto 1990. To bi trebalo da je to,pripreme i čini mi se ispracaj na sp u italiji...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #839 poslato: Jun 13, 2015, 08:06 »

Zaječarsko kao da su pravili po mom receptu, redovno gakonzumiram i za sad nikakvih primedbi nema mada očekujem da se i oni usled komercalizacije pokvare tj žrtvuju kvalitet zarad velike proizvodnje i prodaje
Jelen ne bih popio pa da je zadnje pivo na svetu

totalni offfffff topic:

nisi probao novog Daba  :klanja: