http://mondo.rs/a722682/Foto/Sport/Crno-belo-zezanje-u-Bakuu.html
moram da prokomentarisem. bez zelje da ista kritikujem partizan, omalovazavam njegov "uspeh" i sl, tuzno je na kako je niske grane spao nas fudbal. ulazak tima u ligu evrope,i to protiv tima iz azerbejdzana(koji nije ni prvak azerbejdzana) se slavi maltene kao da se uslo u 8 najboljih u evropi. naravno jos tuznije sto zvezda godinama ni dotle nije dogurala...
mislim da rezonuješ pod utiskom starih vremena... Ja nisam u fazonu slavlja, teško mi je da išta slavim vezano za naš fudbal, ali rekao bih da gomila ljudi i dalje ne shvata koliko su Azeri ispred nas po kvalitetu lige. Jednostavno, moramo shvatiti da je TSL skoro na samom dnu Evrope, sve što vredi odlazi, a ostaju samo izuzeci (tipa klinci za koje se čeka još jedna polusezona da malo napumpaju cenu, ili Saša i Nine kojima se verovatno ne ide u inostranstvo).
Milijašev transfer u dobroj meri pokazuje pozicije naše lige u Evropi.
Azeri golim novcem privlače puno stranaca, i imaju kontinuiranu crtu napretka već dugo vremena (evo, Karabak je izbacio Tvente i ušao u grupe).
Što se tiče žreba, šteta je samo zbog Totenhema. Da su nam došli prošle godine kad su bili u blagom raspadu pod Viljaš Boašom ili Šervudom možda bi im i otkinuli nešto, ovako teško, strašno igraju ove sezone, Poketino igra uber napadački fudbal i bojim se neke petarde u Londonu.
Turci su izledali dobro protiv Arsenala, ali verujem da mogu ostaviti neki bod na JNA.
Grke moramo bar jednom tući.
Sve u svemu, nije baš tako loše, ako tim bude malo igrački napredovao možemo do 4-5 bodova, a u odnosu na prošle izleze u Evropi to bi bila premija.