Autor Tema: FK Partizan 2014/15  (Pročitano 237247 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2014/15
« Odgovor #225 poslato: Avgust 29, 2014, 02:02 »
Što se tiče Totenhema, tu nema priče. Strašan tim imaju, odnosno 2 tima, jer bi nas njihovih rezervnih 11 isto tako pokidalo. Samo da izbjegnemo debakl tu.

Pobjeda protiv Asterasa kući, bod u Grčkoj, i bod na JNA protiv Bešiktaša, i ja prezadovoljan.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #226 poslato: Avgust 29, 2014, 02:09 »
Zvezdina jedina sansa da se docepa grupne faze LE je preko titule i kvalifikacija za LS...ovako da prodje cetiri kola gdje dva nije medju nosiocima nema sanse,sa njenim koeficijentom...Zrijeb je ok,prizeljkivao sam Rijeku,da ih spustimo malo na zemlju,dosta se potcjenjuje Partizan kod njih,a uzdize Rijeka,koja je imala nevjerovatnu srecu,dobila u trecem i cetvrtom kolu najlakse protivnike..
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2014, 02:09 shorty »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #227 poslato: Avgust 29, 2014, 02:18 »
Zvezdina jedina sansa da se docepa grupne faze LE je preko titule i kvalifikacija za LS...ovako da prodje cetiri kola gdje dva nije medju nosiocima nema sanse,sa njenim koeficijentom...Zrijeb je ok,prizeljkivao sam Rijeku,da ih spustimo malo na zemlju,dosta se potcjenjuje Partizan kod njih,a uzdize Rijeka,koja je imala nevjerovatnu srecu,dobila u trecem i cetvrtom kolu najlakse protivnike..
slazem se.ali i vi se godinama tako dokopavate lige evrope.
grupa nije mozda najteza moguca,ali je izuzetno teska,bilo je toliko indijanaca,a vama su ipak iz prva dva sesira dosle ozbiljne ekipe.u sustini 3-4osvojena boda je puna kapa...

pero,ja prvi ne bih slavio nas ulazak u ligu evrope(pa cak ni u ls).da se razumemo bio bih zadovoljan sa takvim razvojem dogadjaja,ali da slavim nema sanse... i da se razumemo drugacije je kada se u ligu evorope plasiras preko nefcija,a drugacije ako izbacis npr anderleht, lion,lokomotoivu, sosijedad i sl...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #228 poslato: Avgust 29, 2014, 02:25 »
slazem se.ali i vi se godinama tako dokopavate lige evrope.
grupa nije mozda najteza moguca,ali je izuzetno teska,bilo je toliko indijanaca,a vama su ipak iz prva dva sesira dosle ozbiljne ekipe.u sustini 3-4osvojena boda je puna kapa...

pero,ja prvi ne bih slavio nas ulazak u ligu evrope(pa cak ni u ls).da se razumemo bio bih zadovoljan sa takvim razvojem dogadjaja,ali da slavim nema sanse... i da se razumemo drugacije je kada se u ligu evorope plasiras preko nefcija,a drugacije ako izbacis npr anderleht, lion,lokomotoivu, sosijedad i sl...

Sve po zasluzi...;)
Sto se tice grupe,bas teska,ali meni se dopada...dva atraktivna protivnika,i jedan slabiji od nas...sa 4 osvojena boda bi bio prezadovoljan

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #229 poslato: Avgust 29, 2014, 02:28 »
dobra grupa, posteni srpski navijac ce moci na jednoj utakmici da jebe majku ustasku i da peva:"svaki turcin, svaka bula zna"

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #230 poslato: Avgust 29, 2014, 02:31 »
Nenade,nije ovo 1993. godina pa da je sad ponizenje slaviti ulazak u neku grupu. Davno je proslo i to,a i ono vrijeme 2003-2007 kad su nam ulasci u grupe bili normalni i ocekivani.

Nefci proci i nije neki uspjeh,ali igrati uopste evropske utakmice sa timom koji ne prima plate pola godine,kojemmse vrsi sezonska rasprodaja svakih 6 mjeseci,sa samim klubom koji je u dugovima,raspada se,a predsjednika zatvaraju po drugi put...ipak jeste uspjeh.

Mi smo donji dom losijeg dijela fudbalske evrope, klubovi nam zivotare,nego sta nego je uspjeh.

Grupa mi se svidja.Proci dalje necemo svakako pa bolje ovako da junacki poginemo nego da nas guzi neki Metalis i Trabzon.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #231 poslato: Avgust 29, 2014, 02:33 »
Legija stranaca... Argentinci, Španci, dosta crnaca...  Po snazi, ekipa otprilike u našem rangu.

Pogledah malo Bešiktaš, Demba Ba je tu klasa, ovo ostalo ništa posebno, većinom Turski igrači, koji jesu kvalitetniji od našeg tima, ali nema razloga da barem na JNA budemo inferiorni naspram njih.

Jel ti to pričaš za ovaj Bešiktaš protiv kojeg je Wenger do zadnje sekunde bio na iglama?

Potrgat će cijelu grupu, Tottenham će tradicionalno igrat s rezervama pa će i oni od njih dobit po nosu. Zajebani su, a tek im se sad vraćaju 2 najbolja igrača, Hutchinson i Tore.
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2014, 02:39 Edvard Kulen »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #232 poslato: Avgust 29, 2014, 02:38 »
Ma nemamo mi sta da trazimo sa Besiktasem,ako otkinemo bod na JNA iz meca sa njima i Totenhemom,da smo zadovoljni.

Ove Grke bi morali drknut,sa 3 ili 4 boda,sve ispod toga je neuspjeh. Valjda.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #233 poslato: Avgust 29, 2014, 02:39 »
http://mondo.rs/a722682/Foto/Sport/Crno-belo-zezanje-u-Bakuu.html

moram da prokomentarisem. bez zelje da ista kritikujem partizan, omalovazavam njegov "uspeh" i sl, tuzno je na kako je niske grane spao nas fudbal. ulazak tima u ligu evrope,i to protiv tima iz azerbejdzana(koji nije ni prvak azerbejdzana) se slavi maltene kao da se uslo u 8 najboljih u evropi. naravno jos tuznije sto zvezda godinama ni dotle nije dogurala...

mislim da rezonuješ pod utiskom starih vremena... Ja nisam u fazonu slavlja, teško mi je da išta slavim vezano za naš fudbal, ali rekao bih da gomila ljudi i dalje ne shvata koliko su Azeri ispred nas po kvalitetu lige. Jednostavno, moramo shvatiti da je TSL skoro na samom dnu Evrope, sve što vredi odlazi, a ostaju samo izuzeci (tipa klinci za koje se čeka još jedna polusezona da malo napumpaju cenu, ili Saša i Nine kojima se verovatno ne ide u inostranstvo).

Milijašev transfer u dobroj meri pokazuje pozicije naše lige u Evropi.

Azeri golim novcem privlače puno stranaca, i imaju kontinuiranu crtu napretka već dugo vremena (evo, Karabak je izbacio Tvente i ušao u grupe).

Što se tiče žreba, šteta je samo zbog Totenhema. Da su nam došli prošle godine kad su bili u blagom raspadu pod Viljaš Boašom ili Šervudom možda bi im i otkinuli nešto, ovako teško, strašno igraju ove sezone, Poketino igra uber napadački fudbal i bojim se neke petarde u Londonu.

Turci su izledali dobro protiv Arsenala, ali verujem da mogu ostaviti neki bod na JNA.

Grke moramo bar jednom tući.

Sve u svemu, nije baš tako loše, ako tim bude malo igrački napredovao možemo do 4-5 bodova, a u odnosu na prošle izleze u Evropi to bi bila premija.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #234 poslato: Avgust 29, 2014, 02:39 »
I po ko zna koji put Dinamo je imao sreće. Koliko sreće da je to skandalozno.

Mi od Totenhema igramo nerešeno na JNA, tamo lagano gubimo
Turci lagano gubimo oba meča
Grke dobijamo teško kod kuče, tamo ih odvaljujemo
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #235 poslato: Avgust 29, 2014, 02:41 »
A Dinamove grupe najlakša ubedljivo!Ako sad ne prođu dalje nek se kolektivno samozapale na Maksimiru!S druge strane i Rijeka može da počne kupovati vazelin da manje boli..
majstore, Rijeka ima veće šanse za prolazak skupine nego Dinamo...i to ti najozbiljnije kažem, bez ikakve zajebancije i podjebavanja...

a također i ovo - Rijeka ide proći skupinu...Sevilla jest najjača, al mi straha nemamo od jednog Standarda i Feyenoorda, koji definitivno više nisu što su bili...Kramarić ostaje, a prijelazni rok još nismo zatvorili, ovih dana se očekuje još koje pojačanje...

što se tiče Partizana, možete eventualno dobit Grke, Kokoši i Bilić boyse zbilja ne vidim kako... :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #236 poslato: Avgust 29, 2014, 02:47 »
I po ko zna koji put Dinamo je imao sreće. Koliko sreće da je to skandalozno.

Mi od Totenhema igramo nerešeno na JNA, tamo lagano gubimo
Turci lagano gubimo oba meča
Grke dobijamo teško kod kuče, tamo ih odvaljujemo

Abnormalna sreća za Dinamo ali nije im prvi put što sežreba tiče ali ovako ih još nije prokenjalo...

Totenhem će vrlo verovatno igrati sa rezervama ovo takmičenje to im je tradicija dugi niz godina pa bi Partizan možda i mogao da otkine bod kod kuće pdotiv njih.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #237 poslato: Avgust 29, 2014, 02:57 »
dinamo moze proci a rijeka moze proci ali bosnom kroz gradove sto kaze bosanska sevdalinka

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #238 poslato: Avgust 29, 2014, 02:59 »
 :P
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #239 poslato: Avgust 29, 2014, 03:10 »
Nefci proci i nije neki uspjeh,ali igrati uopste evropske utakmice sa timom koji ne prima plate pola godine,kojemmse vrsi sezonska rasprodaja svakih 6 mjeseci,sa samim klubom koji je u dugovima,raspada se,a predsjednika zatvaraju po drugi put...ipak jeste uspjeh.
da se razumemo zbog pola napisano od ovoga u medijima pfc je rekao kako je nikolic u pravu da se spinuje protiv partizana,i da eto mediji namerno stvaraju losu atmosferu i pljuju partizan... pa sam zbunjen da li je stvarno u partizanu takvo stanje kako ti pises ili mediji u stvari stite partizan pa ne pisu sve,ali se ponovo pljuju od trenera partizana i njegovih navijaca kako rade protiv partizana  :zbunjen:

da se razumemo znam ja u kakvom je stanju nas fudbal,pa gledam ga fakticki svakog vikenda,ali nas najveci problem nije besparica,vec sistemsko urusavanje svih kriterijuma u fudbalu. sve ide na vezu,menadzeri caruju,kvalitet nije bitan,bitne su seme i prijteljstva,i kako da ljudi u i oko fudbala obrnu pare(tu najmanje mislim na same fudbalere). ne postoji nikkava odgovornost u nasem fudbalu,pa nam predsednik saveza i dalje sedi u svojoj fotelji iako se nismo plasirali na dva velika uzastopna takmicenja,a po kvalitetu trebamo i zapazenije rezultate da imamo od samog plasmana. zvezda i partizan imaju zadnjih 7-8 godina budzete u nivou 8-15mil eura,sto uopste nije toliko malo koliko neki zele da prikazu.apoel je sa nekih 7-8mili bio u 8 u evropi(istina je da su izuzetak).ali kada su kod nas unisteni svi kriterijumi i sve vrednosti,kada se fudbal ne igra ni zbog publike,nego da bi se iz njega pare isisavale(a ne da klubovi i njihovi vlasnici zakonski zaradjuju od tog biznisa),kada nemamo ni jednog trenera koji necemu valja, e onda je stanje takvo kakvo jeste...

PS.na temi o zvezdi sa perom u diskusiji sam i spomenuo da je milijasev transfer dokaz koliko nam je nisko pao fudbal...
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2014, 03:12 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...