Prvo da nam cestitam titulu, kako i dolikuje jelte

Dobro, titula je nasa, ruku na srce, imajuci u vidu kakvi su nam protivnici u ligi, realno je bilo da titulu obezbjedimo jos odavno ali to je vec druga prica...
Sad se postavlja pitanje, sta dalje?
Svaka cast na tituli ali nasa liga je gora i od Jermenske, pa ta titula vrijedi jedino zbog toga sto idemo u kvalifikacije za LS a za istu smo u ovom trenutku seoska ekipa, realno!
Misljenja sam, da bi za nas bilo odlicno da se kvalifikujemo za LE jer je LS u ovom trenutku preveliki zalogaj za nas ali nam i za LE trebaju pojacanja, a citajuci ko se sve spominje kao "pojacanje", tacno mi dodje muka

Razumijem ja losu finansijsku situaciju u klubu, razumijem i da nasa liga nije bas pozeljna za iole ozbiljnog igraca ali ne razumijem zbog cega vracaju te isluzene polufudbalere umjesto da se otvore i kupe 2-3 igraca ekstra klase, potrude se da sacuvaju ovu ekipu, jednostavno, rizikuju kao i drugi klubovi jer bez rizika, opste je poznato, nema ni dobitka.
Evo npr, Kleu ugovor istice 31.12. , zasto ne pokusati dovesti njega ili igraca slicnog profila, jbg, sve sto valja mora da se plati?!
Nama su, uz ostanak ovih igraca, potrebna bar 2 napadaca od kojih ce jedan da bude pravi golgeter sto Kleo i jeste, jedan moderan defanzivni vezni ali da to ne bude Rnic i jedan krilni napadac na lijevoj strani i u tom slucaju bi imali apsolutno pravo da se necemu nadamo, ovako, mrka kapa

Ne znam, vrijeme ce pokazati, cisto sumnjam da ce ovi mesetari sacuvati ovu ekipu na okupu a uz to ocekujem i da prodaju ove klince jer valja se ugraditi svugdje.