Autor Tema: FK Partizan 2014/15  (Pročitano 237840 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2014/15
« Odgovor #960 poslato: Maj 18, 2015, 10:22 »
Oko pola miliona planiraju da potrose.

pa i to je onda cirka pola miliona više nego u prethodnom prelaznom roku  :D

Istina.  :D
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #961 poslato: Maj 19, 2015, 11:12 »
UEFA značajno povećala premije. Partizan bi samo za ulazak u LŠ dobio 14 miliona evra. Za ulazak u LE tako što bi ispao u plefoju LŠ dobio bi 5.4 miliona. Ozbiljne cifre!

Da je pameti pa da se uloži malo više u ovaj prelazni rok, zadrži ekipa, dovedu ozbiljna pojačanja...  :whistling:

http://www.sr.partizan.rs/113393-premije-u-ligi-sampiona-ligi-evrope-201516/

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #962 poslato: Maj 19, 2015, 02:35 »
a mislis da ove premije do sada nisu bile dovoljno velike i primamljive?pa opet niko nije radio to sto predlazes... hocu reci i do sada su premije bile ogromne,a sada su jos vece,pa opet ni jedan nas klub ozbiljno nije radio na tome da postane bar standardni ucesnik ls.iako bi mu to resilo sve finansijske probleme,i bio bi samoodrziv,bukvalno sve i da nema sponzore,a prodaja igraca bi onda bila cista zarada za klub.
i do sada si kvalifikacijama u ls obezbedjivao preko 10mil eura,evo samo premija je bila za ulazak 8,6mil+ 2 ii 3 utakmice kvalifikacija dobro popunjen stadion,nesto malo od prava prenosa,i premije za te utakmice od uefa+kada udjes u ls jos nesto za pravo prenosa+zarada od 3 utakmice u ls+ako osvojis neki bod,jos nesto para. to je cifra sigurno fino preko 10mil eura,sto je dovoljno za godisnji budzet nasih klubova...[/size]
« Poslednja izmena: Maj 19, 2015, 02:44 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #963 poslato: Maj 19, 2015, 02:41 »
Svakako da su bile primamljive, ali ovo je već "ponuda koja se ne odbija". Naravno, to važi za svaki normalan klub, kakav u Srbiji ne postoji.

Ma ne moraš uopšte da uđeš u LŠ. Ipak je to društvo za odabrane, bez obzira što je nama olakšan put. Uđeš u LE preko plejofa za LŠ, tamo osvojiš 4-5 bodova i to je zagarantovanih 6 miliona!
« Poslednja izmena: Maj 19, 2015, 02:43 Boki »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #964 poslato: Maj 19, 2015, 02:43 »
sto bi se zadovoljavao sa 5-6 kada mozes da zaradis preko 10mil,sto ti je dovoljno za godisnji budzet?igraj u kontinuitetu ls,i imas za samoodrzivo funkcionisanje kluba. a na to jos imas neke pare od sponzora,plus prodaja igraca,koje sada prodajes dosta skuplje nego kada ne igras ls...
zasto se zadovoljavati sa ligom evrope,kada su ti protivnici za ulazak u ls ludogorec i ekipe slicnog kvaliteta.ranije si mogao bilo sta da uradis,da ulozis koliko hoces,i ako ti uleti neka ozbiljna ekipa iz engleske,spanije,italije,nemas nikakve sanse,ma koliko ti ulozio. ovaj sada sistem kvalifikacija ti apsolutno omogucava da u kontinuitetu igras ls,eventualno neku godinu kiksnes i odigras ligu evrope...
« Poslednja izmena: Maj 19, 2015, 02:49 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #965 poslato: Maj 19, 2015, 10:40 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #966 poslato: Maj 20, 2015, 02:12 »
Kažeš, Boki, "Partizan bi samo za ulazak u LŠ dobio 14 miliona evra".

Koji, "Partizan"? Tačnije, KO bi dobio te pare, u čijim bi džepovima, ili tajnim računima završili?

Nije mi teško da zamislim ekipu lešinara koji već sada sline nad ovim brojkama i uredno računjaju, "meni 2, Peri 1,5, Miki, 2,5, Djuri, 2, Joci...".

Ja stvarno želim Partizanu da ode što dalje. U LŠ, nego šta! ALI, strese me momentalno neka groznica kad pomislim ko bi se sve debelo ovajdio od toga. 

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #967 poslato: Maj 20, 2015, 09:25 »
Fudbalskom klubu Partizan bi na ime ostvarenih rezultata UEFA na kraju te sezone uplatila minimalno 14 miliona evra. I tu nema manipulacija kao kod transfera sa procentima od sledeće prodaje, jeste uplaćeno, nije uplaćeno, kasni rata i sl. Zna se tačno kome, koliko i kada treba da legne na račun.

Manipulacije su svakako moguće i postoje, ali značajan deo novca ipak mora da se potroši za potrebe kluba. Uostalom, tako je bilo i pre 5 godina kada je Partizan poslednji put igrao LŠ. Tog leta je Partizan ušao u LŠ ušli sa uloženih 30 hiljada evra (trideset hiljada), a već sledeće leto, nakon što je UEFA uplatila novac na ime premija (to je bilo oko 9 miliona evra), na prelazni rok je potrošeno oko 3 miliona evra. Osim toga, finansijski se stabilizovao klub, dovedeni su pojedini igrači sa većim platama itd.

Naravno, ne treba zaboraviti ni koliko je zarađeno tog leta nakon ulaska u LŠ. Partizan je samo Stefana Savića prodao M. City-u za 12 miliona evra. Bili su tada i transferi Fejse u Olimpijakos za 3 miliona, Nastasića u Fiorentinu za 2.5 miliona, Petrovića u Blekburn za 2 miliona itd. E to je problem. Kako su isparile pare od tih transfera?

Eto kad vratimo film unazad. Tog leta je Partizan imao priliku da u svakom smislu podigne klub na znatno viši nivo. Takvu priliku su mnogi drugi klubovi iskoristili.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #968 poslato: Maj 21, 2015, 02:51 »
Oprem dobro

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #969 poslato: Maj 21, 2015, 05:28 »
Babonja u reprezentaciju.  :))
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #970 poslato: Maj 23, 2015, 02:45 »
Jokanovic trazio vise kesa nego sto je Votford bio spreman da da,tako da su pregovori prekinuti,nalaze mu zamjenu vjerovatno u italiji.

Novina kaze da su za njega zainteresovani Sanderlend,Njukastl i Vest Hem...ako je ijedan od ova tri zaista zainteresovan,nema sta da ceka. Ako bude Njukastl,eto najjaceg spoja zadnjih XX godina van Partizana. Mada, bolje da se ne igra puno,uzece pare ako bude dobar,imace kad.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #971 poslato: Maj 24, 2015, 06:13 »
Od ovih me ne bi začudila neka nova Tikva.  :respect
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #972 poslato: Maj 25, 2015, 08:12 »

baš mi se ne da da navijama barem jedan meč za partizan :D

juče trebao bratanac da debituje za prvi tim ali onaj "Kiza podočnjak" brani nerešeno u čačku i ubacuje još jednog štopera :zbunjen:

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #973 poslato: Maj 25, 2015, 06:41 »
vidim da je debitovao neki Kukolj, valjda 99 godište, je l to znači da ih je bilo još u protokolu?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #974 poslato: Maj 26, 2015, 07:05 »
Proslavca titule u Crown plaza.

Pevaju Droca Pržan, Amadeus bend i neke zvezde granda.

Mene su zaboravili da pozovu.

UPRAVA NAPOLJE!!!!  :pusiga:
« Poslednja izmena: Maj 26, 2015, 07:19 Laki »
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.