Slazem se Faule sa tobom u vecini stvari, posebno to za Andjusica i Bogdanovica, jednostavno, jedan je morao da se zrtvuje i na kraju je ispalo da je to ispalo dobro.
Za Bogdana, naravno...
Medjitim, ja itekako vidim dobar materijal u Partizanu, Aranitovic, Marinkovic, Andric, Bezbradica pa i Milutinov su nebruseni dijamanti koji su u sirovom stanju baceni u prvi plan, prerano i bez pravog vodje.
Ajd da uzmemo za primjer Milutinova, ti se bar sjecas kakav je panj bio Pekovic ili Maric kad su tek dovedeni, obicne sirovine bez trunke tehnike i snalazenja u prostoru ali su oni imali iskusnije saigrace na svojoj poziciji uz koje su eksplodirali, svi ovi klinci trebaju upravo to isto ali pojacanja ni na vidiku
Nije problem sezona, nije ni dvije ali ovakav nemar ja nisam nikad vidjeo u Partizanu, ne mozes ti pustiti bezbrade mladice da se bore sa surovim placenicima kakvi su svi stranci koji dolaze da igraju kod nas a za onog Milutinovica ni meni nije jasno koji moj trazi tu kad od njega nikad nece nista biti pa taman da ga vodi 10 Vujosevica.
Ovim klincima trebaju uzori, sabloni koji ce ih rasteretiti do kraja i uz koje ce oni igrati bez blokade u glavi, Milutinov ima sve predispozicije da bude vrhunski centar uz jedno 10-15kg mase ali dzabe je kad on nema uz koga da to postane a dobro se zna kakve je centre nekad Patizan stvarao.
Svi ovi klinci manje-vise uz par iskusnih igraca mogu itekako da napreduju ali mi centra nemamo vec par sezona unazad, nemamo vise ni skakace, nemamo atlete koje na kulturan nacin salju napaljene protivnike po burek, zbog toga ja i kazem da bi nam Pavlovic legao kao budali samar jer onakav igrac se ne stvara, onakav igrac se radja.
Ja sam imao priliku da u Loznici treniram sa Milosem Vujanicem u toj generaciji 1983. i vrlo dobro znam kako je kad te covjek konstantno pravi budalom na terenu iako ti dajes sve od sebe, jednostavno, koliko god se trudio on bi to galantno rjesavao i jedini nacin da ga zaustavis bio je faul i to onaj podmukli, steta je sto ga nisu zaobisle povrede, nije on pokazao ni 50% od onoga sto je mogao.
Ja Tepica nikad nisam ni svrstavao u kosarkase, onaj lik je oduvijek bio izgubljen slucaj, i nikad se nije snalazio ni na jednoj poziciji da bi ga mogao definisati kao igraca bilo koje pozicije, Dalo mi nikako ne uliva povjerenje, Gagic je dostigao svoj limit i nema dalje, ali zao ovi ostali uz par pojacanja mogu itekako da napreduju.
Da se razumijemo, nemam ja nista protiv Bo-a, ali sam samo naveo cinjenice da se on i pored onakvih saigraca nije bas rasturao od nekih asistencija, dok je on bio plej imali smo ubjedljivo najvise izgubljenih lopti po utakmici, sut mu je bio u najmanju ruku cudan ali je imao te vrhunske atlete koje su pokrivale njegove greske sto u ovom slucaju nema i zbog toga mislim da Bo trenutno nije plej kakav nama treba.
Ne znam, evo npr Goran Ikonic koji je moj rodjak i osvjedoceni je Grobar, jeste da je u poznim godinama ali mogao je itekako da nam pomogne jos jednu sezonu, uz njega na beku, Macvana na laznoj petici, Saleta na krilu, pleja i ako nista drugo onda Milutinova na petici to bi bila vec druga prica, ovako ostaje da cekamo i gledamo kako ovi klinci propadaju jer oni u ovakvom sistemu mogu samo da sagore a nikako da napreduju.