ne želim da kontrirati stavu komšija da Zvezda večeras nije dala max, kao i uvek sačekaću proleće pa ću podsetiti
.
Pisao sam prošli put poduži post u tempiranju forme, tonusu treninga itd, da se ne ponavljam.
Lađa, stvarno ne vidim poentu osporavanja Milutinova i Tejića, klinaca koje su nadigrali 6-7 godina stariji igrači i reprezentativci. Imamo definitivno različite poglede na razvoj igrača, i domaće klupske košarke generalno.
Slazem se sa tobom kao i sa Faulom, ja odavno to ovdje pisem i dobijam podrugljive komentare.
Zvezda nije igrala sa 100% snage, Zvezda vec pocinje da pada ispod toga, zivi bili pa vidjeli, to i jeste njihov problem oduvijek, kosarka se igra citavu sezonu a ne 3 mjeseca i takav tempo koji Zvezda oduvijek forsira od starta ne moze da izdrzi 70% NBA timova, jednostavno nemoguce.
Sto se vecerasnje igre tice, Partizan dobar koliko je to moguce u ovom trenutku, Zvezda jaca kao sto sam i ocekivao ali ni blizu toliko jaka koliko se zanose navijaci iste, kao sto rekoh, to ce vrijeme pokazati.
Mali Andric ima muda, Tepic iliti Grbo za divno cudo dobar, Milutinov ce biti zvijer, Macvan za klasu bolji od svakog njihovog igraca na poziciji 4 kao sto sam vec i rekao skoro, prosto jede malu djecu...
U Zvezdi Vilijams otkida, Zvonar Bogorodicine Crkve usled pomoci ovog prvog trpa kos, doduse, i ja da imam 2 i 30 bih to lako radio ali ne treba zaboraviti proslogodisnji plej of kad se vidjelo koliko je procitana knjiga i slab igrac za najbitnije utakmice, iznenadio me je Lazic, njegova odlicna utakmica, Slovenac kao i uvijek napaljen ali mu se ne da nikako, mozda jednom i prokine...
Uglavnom, uz pleja, Milosavljevica i Pavlovica ovo ce biti sasvim druga prica, opet kazem, samo polako, vrijeme ce vec pokazati ko je u pravu