Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 286550 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #1125 poslato: Februar 26, 2015, 06:09 »
Ovo je tema o KK Partizan i najljubaznije bi vas zamolio da se pridrzavate teme da ne bi Mataruska banja pimila nove emigrante.  :kafa:

Tako je. Ovo je ozbiljan forum. Pravila nisu tu da bi se kršila.  :D
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1126 poslato: Februar 26, 2015, 06:19 »
Ovo je tema o KK Partizan i najljubaznije bi vas zamolio da se pridrzavate teme da ne bi Mataruska banja pimila nove emigrante.

:kafa:
ne kukaj ko baba, već otključaj ljudima KRK...tad ovoga ovdje ne bi ni bilo... ::)

p.s. nikako ne mogu dokučit koji je od vas dvojice glavni (Hugo) Boss foruma, ti ili Boki?!  :zbunjen:
na kraju krajeva, dođe na isto, kad ste oba grobljari... ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1127 poslato: Februar 26, 2015, 06:29 »
Boki je glavonja foruma, on udara samare i salje na rehabilitaciju, ili na Orlovacu, ako treba.

Ja sam tu da pomognem, da se ljudi ne zalete previse u strasti i euforiji.

Napred KK Partizan  :palac:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1128 poslato: Februar 26, 2015, 06:43 »
Evo imam predlog, moderatori mogu da otvore patkometriJski topic, gde bi navijaci/simpatizeri Brozovih blizanaca, mogli do mile volje da raspredaju o postenju, milih im klubova.
Radni naziv teme bi mogao da bude: " Cija baba devica"

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1129 poslato: Mart 02, 2015, 09:56 »

:D

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1130 poslato: Mart 02, 2015, 04:30 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1131 poslato: Mart 02, 2015, 04:46 »
Sad ćemo tek da gazimo.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1132 poslato: Mart 02, 2015, 06:01 »
ukratko...

Pobeda sasvim zaslužena, mada nemam nikakve iluzije da smo odjednom postali neki mamojebači i ozbiljna ekipa, i dalje smo tu više zahvaljujući činjenici da se ostatak lige samoraspao pa smo uspeli vezati 10 pobeda. Ali svrsishodnost i kvalitet ove lige su već neka druga tema.

Zvezda nije bila "prava" u ovoj utakmici, mada ni kada je prava nije nam neki bauk koji ne možemo dobiti. To je tim pun mana i rupa koje se mogu iskoristiti, ali nažalost čisto sumnjam da mi to možemo (mislim na ključne utakmice, za trofeje).

Partizan i dalje nema nikakvu igru, što ne treba da čudi jer nema ni plejmejkera (ili čoveka koji pravi igru, u bukvalnom prevodu). Tepić i dalje igra off the ball, dakle isključivo kao sekundarni kreator i čovek koji će iskoristiti šansu tek kada njegov igrač pomogne na čuvanju Partizanovih alfa mužjaka, Mačvana i Pavlovića. I dalje se osećam nekako tužno i popišano kada vidim sa u zemlji poput Srbije gde ima blizu 100.000 ljudi koji poluprofesionalno ili rekreativno pikaju basket, poziciju ball handlera drže Milenko i Boris, dva izgubljena deteta, svako na svoj način.

Uprkos svim drugim pozitivnim stvarima, mislim da su njih dvojica ipak preveliki balast za ovaj tim i da će nas koštati trofeja. Zvezda ima mane, ali čini mi se nedovoljne da pokriju ovaj naš krater na poziciji 1.

Par reči i o ovim alfa dozima.

Oko Pavlovića ne bih trošio reči, mislim da sam čak i na ovom forumu napljuvan kada sam govorio da je i u svom "pecaroškom modu" najbolji igrač ABA lige. Naši mladi bekovi bi trebali svaki dan da uče od njega, kako se u isto vreme može sačuvati tehnika i šut uprkos redovnom stažu u teretani. Jezivo je koliko je sam sposoban da nosi tim, bez ikakve akcije, dakle kroz čiste izolacije. Moram reći da je stvarno privilegija što ga možemo gledati uživo, stvarno nemam reči... Hvala Saša.

O Mačvanu i nemam baš nešto lepo za reći. Maki je košarkaški znalac i car, ali postalo je stvarno zamorno gledati njegovo telo od 45 godina kako se klati po terenu. Sinoć ga je Tejić par puta zaključao i u niskom postu naterao na teške fejd avej šuteve, a posle je na nisku petorku Zvezde pokušao da uzida Kalinića, naravno, ostao je u mestu bez efekta. Čitav život sam alergičan na lelemude i lenštine, a čini mi se da je Maki jedan od njih, čim padne u trčanju i izgubi snagu, počne da priča, da glumi skretničara na terenu i da prigovara saigračima. Nervira me što Dule to trpi, ali verujem da je svestan da nema izbora, u zemlji bogalja jednonogi je kralj. Partizan je u dobroj meri tim bogalja, tako da moramo trpiti ovakvog Mačvana.

Svaka mu čast na one dve povučene polukontre, kao da se ukazao Novica iz 2009. godine.

Sve ostalo korektno, prema očekivanjima.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1134 poslato: Mart 02, 2015, 08:01 »
Odlicno Zgembo,taman si me postedio pisanja,ali uz amandman za Macvana. Previse kriticno,cak i onakav kakav izgleda na terenu on je nama jedna od dvije udarne igle, odnosno, mi bez njega bi bili tek teski raspad. A da se ne lazemo,ovaj Macvan bi imao mjesta i u prethodnim,mnogo boljim timovima Partizana.

Nevjerovatno zvuci,ali mi bi centarski i mogli da iznesemo sezonu sa Milutinovim i Djumicem. Ali sa Tepicem i crnim djetetom,mnogo,mnogo tesko... djeluje mi kao da Duletova sujeta radi na maksimalnom pritisku, sad je u fazonu ''ima da uzmem titulu bez pleja'' ali bojim se da ta ideja ne dozivi neslavan kraj.

Ipak,po pitanju KKP-a sam optimista po inerciji,a opet,mislim da postoji sansa da mi ove godine idemo u EL i uzmemo bar jedan domaci trofej. Da je Dule manje tvrdoglav u ovo bi bio siguran,ovako oprezno,nadam se najboljem, nije toliko tesko.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1135 poslato: Mart 02, 2015, 08:09 »
http://basketball.realgm.com/player/Josh-Akognon/Summary/2578

Može da bude nešto, a i ne mora.

Ono što nam je po meni najpotrebnije u ovom trenutku, ne plej tipa Kuk, već neko ko zna da probije.  Ovaj je brz kao munja i ima odličan šut iz riblinga.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1136 poslato: Mart 02, 2015, 08:15 »
Zivota mi, minutazu Daloa bi ja bolje iskoristio da 15-ak dana udjem u trening sa njima. Samo da me Dusko ne posalje u picku materinu zbog sutiranja preko ruku.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1137 poslato: Mart 02, 2015, 08:24 »
Jel istina da je FK donirao nešto KK-u?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1138 poslato: Mart 02, 2015, 08:47 »
Kadrovski ili finansijski?
:D

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1139 poslato: Mart 02, 2015, 08:51 »
Kojic umesto Omera  :D