sada sam bas potrazio,ono sto sam vec rekao da ove bat odluke uvek sa nekoliko meseci kasnjenja izadju u javnost.znam da sam to provalio.evo sada sam pogledao za samardzijskog bat donosi odluku 12.02.2014. a nasi mediji o tome pisu 13.05.2014. ova odluka za muslija je od 18.12.2014. a evo mediji pisu ovih dana.
rekao bih da je fora u ovome sto pise na centrali na linku koji si ostavio,tj da sama fiba te svoje odluke javno publikuje tek posle par meseci i ocigledno nasi mediji tej tada uzimaju da pisu o tome.
obicna glupost i paranoja koju vam je nametnuo dule vujosevic,o nekoj prici o ne znam kakvoj nameri i zaveri protiv partizana. rec je o tajmingu fibe. a ako je ona deo zavere protiv partizana onda ok...
s obzirom da odluka bata postoji,a ne i blokada transfera, mozemo da pretpostavimo da je istina deo silobadove izjave o dogovoru sa muslijem. verovatno je sve na musliju i tom dal usmenom dal pismenom mogucem dogovoru sa partizanom i da li se tog dogovora partizan pridrzava. pretpostavljam da sada da hoce musli brzo moze da izdejstvuje blokadu dolazaka igraca u partizan.
vezano za jakovljevicevu pricu,iskreno ne znam kako si sada to povezao sa zvezda -partizan odnosom,i eto nekim kompleksom. stvarno mi nije jasno.niti mi je jasno koji su se to masovno strucnjaci javili o kojima si pricao kao neki dokaz kompleksa,jer je eto rec o masovnoj stvari,a ne pojedincu kao sto je po tebi dule. inace by the way taj dule je najobozavaniji lik u vascelikom grobarskom puku,ogromna vecina grobara se odusevljavala njegovim izjavama o roland garosu i sl stvarima o zvezdi.pa ti kazes da je on samo pojedinac.
da se vratim na jakovljevica,jakovljevic je u stvari rekao da je raskovic mesetar i da je on kriv sto sada bogdanovic zanemaruje njegov uticaj u bogdanovom razvoju.a kaze sve vise i udeo duleta vujosevica. a da mu je dule puno pomogao,posto 2 god kod jovanovica uopste nije igrao u partizanu.a dule mu je dao sansu.takodje je 2009 god kada valjda bogdan nije bio pozvan za reprezentaciju on zvao ivkovica kao selektora,a posto mu je sin igrao u zitku, da urgira da bogdan bude pozvan u reprezentaciju,i da je ivkovic to nalozio. da je bogdan dosao,ali da ga je vlada jovanovic ubrzo oterao.a da onda nakon 3dana danilo mitrovic je zvao jakovljevica da nudi da bogdan igra za cg. sto je kako je rekao cudna koincidencija,da je trener partizana ga oterao,a onda ga zove cg gde je vujosevic selektor. na andjusovo pitanje da li hoce da kaze da ga je vujosevic vrbovao,on je rekao da u nauci postoji tautologija,i da to tesko da je slucajno.i rekao nije bogdan jedini,i postavio pitanje sta je bilo sa pekovicem.
tako da on tu i nije nesto narocito ni pljuvao vujosevica,bez obzira da li je govorio istinu ili ne.
sve u svemu taj isti jkakovljevic sada mnogo vise kritikuje i pljuje neke ljude iz zvezde,od kada ga je covic oterao, nego ljude iz partizana. tako da to onda dovoditi na taj nacin u vezu odnosa zvezda-partizan,i jos nekog kolektivnog kompleksa,je obicna glupost...