Autor Tema: KK Partizan 2014/2015  (Pročitano 285863 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2014/2015
« Odgovor #1455 poslato: April 22, 2015, 06:14 »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1456 poslato: April 22, 2015, 09:41 »
sada sam bas potrazio,ono sto sam vec rekao da ove bat odluke uvek sa nekoliko meseci kasnjenja izadju u javnost.znam da sam to provalio.evo sada sam pogledao za samardzijskog bat donosi odluku 12.02.2014. a nasi mediji o tome pisu 13.05.2014. ova odluka za muslija je od 18.12.2014. a evo mediji pisu ovih dana.
rekao bih da je fora u ovome sto pise na centrali na linku koji si ostavio,tj da sama fiba te svoje odluke javno publikuje tek posle par meseci i ocigledno nasi mediji tej tada uzimaju da pisu o tome.

obicna glupost i paranoja koju vam je nametnuo dule vujosevic,o nekoj prici o ne znam kakvoj nameri i zaveri protiv partizana. rec je o tajmingu fibe. a ako je ona deo zavere protiv partizana onda ok...
s obzirom da odluka bata postoji,a ne i blokada transfera, mozemo da pretpostavimo da je istina deo silobadove izjave o dogovoru sa muslijem. verovatno je sve na musliju i tom dal usmenom dal pismenom mogucem dogovoru sa partizanom i da li se tog dogovora partizan pridrzava. pretpostavljam da sada da hoce musli brzo moze da izdejstvuje blokadu dolazaka igraca u partizan.

vezano za jakovljevicevu pricu,iskreno ne znam kako si sada to povezao sa zvezda -partizan odnosom,i eto nekim kompleksom. stvarno mi nije jasno.niti mi je jasno koji su se to masovno strucnjaci javili o kojima si pricao kao neki dokaz kompleksa,jer je eto rec o masovnoj stvari,a ne pojedincu kao sto je po tebi dule. inace by the way taj dule je najobozavaniji lik u vascelikom grobarskom puku,ogromna vecina grobara se odusevljavala njegovim izjavama o roland garosu i sl stvarima o zvezdi.pa ti kazes da je on samo pojedinac.
da se vratim na jakovljevica,jakovljevic je u stvari rekao da je raskovic mesetar i da je on kriv sto sada bogdanovic zanemaruje njegov uticaj u bogdanovom razvoju.a kaze sve vise i udeo duleta vujosevica. a da mu je dule puno pomogao,posto 2 god kod jovanovica uopste nije igrao u partizanu.a dule mu je dao sansu.takodje je 2009 god kada valjda bogdan nije bio pozvan za reprezentaciju on zvao ivkovica kao selektora,a posto mu je sin igrao u zitku, da urgira da bogdan bude pozvan u reprezentaciju,i da je ivkovic to nalozio. da je bogdan dosao,ali da ga je vlada jovanovic ubrzo oterao.a da onda nakon 3dana danilo mitrovic je zvao jakovljevica da nudi da bogdan igra za cg. sto je kako je rekao cudna koincidencija,da je trener partizana ga oterao,a onda ga zove cg gde je vujosevic selektor. na andjusovo pitanje da li hoce da kaze da ga je vujosevic vrbovao,on je rekao da u nauci postoji tautologija,i da to tesko da je slucajno.i rekao nije bogdan jedini,i postavio pitanje sta je bilo sa pekovicem.
tako da on tu i nije nesto narocito ni pljuvao vujosevica,bez obzira da li je govorio istinu ili ne.
sve u svemu taj isti jkakovljevic sada mnogo vise kritikuje i pljuje neke ljude iz zvezde,od kada ga je covic oterao, nego ljude iz partizana. tako da to onda dovoditi na taj nacin u vezu odnosa zvezda-partizan,i jos nekog kolektivnog kompleksa,je obicna glupost...
« Poslednja izmena: April 22, 2015, 09:44 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1457 poslato: April 23, 2015, 02:00 »
Otišao Akojon...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1458 poslato: April 23, 2015, 02:33 »
Povredjeno rame. Očekivano da će otići jer oporavak od dva meseca nama ne odgovara.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1459 poslato: April 23, 2015, 02:39 »

gnjida jakovljević je fulao što se združio sa gubitničkom ekipom tegi&grba pa bi sad da se ponovo uvuče u guzicu Čoviću ali mislim da mu je kasno za sve  :nono:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1460 poslato: April 23, 2015, 02:43 »
A možda i saznanje da dečko nije plej već bek šuter..gledajući ovu seriju te par utakmica koje je prectoga odigrao on je odličan šuter ima dobar šut iz driblinga i gledao manje više isključivo koš od vođenja akcija ni slova.Igra u odbrani mu je slaba a samim tim što ima jedva 180 cm ne pomaže.Recimo svaki naš plej koji bi stao ispred njega on više ne vidi ništa i stalno mu se mora pomagati sa blokovima.

Da je došao mesec,dva ranije verujem da bi se bolje oklopio ali kao bek šuter u nekoj rotaciji sa Tepićem na kecu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1461 poslato: April 23, 2015, 03:40 »

ko je lud da mu plaća 20 hiljada evra za KSL, ispravan potez Partizana
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1462 poslato: April 23, 2015, 03:45 »
Nista nam ne treba,realno.
Toliko je Partizan bahat klub, da dovede skupog pleja iz Kine na cak mjesec dana  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1463 poslato: April 23, 2015, 07:36 »
nego videh daloa kod mene ulazi u postu. izgleda da mu je stigla picka iz francuske,mozda pocne bolje da igra  :smeh3:  tj bila je neka riba sa njim,vuce onaj veliki kofer na tockice,neka meleskinja,sumnjam da mu je sestra,pre ce biti riba,dosta fino izgleda. nego covek siroko dovozi se taksijem,i jos ide u postu na saltere uplate-isplate. pa se ja pitam odakle pare,kada samo kukakte da nema para?em se vozi taksijem,a sve jedno da li placao racune ili dizao pare ja pitam pa odakle  :yes: :zvizvdi:
« Poslednja izmena: April 23, 2015, 07:37 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1464 poslato: April 23, 2015, 07:39 »
Išo da podigne markice za prevoz, bre.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1465 poslato: April 23, 2015, 08:01 »
nego videh daloa kod mene ulazi u postu. izgleda da mu je stigla picka iz francuske,mozda pocne bolje da igra  :smeh3:  tj bila je neka riba sa njim,vuce onaj veliki kofer na tockice,neka meleskinja,sumnjam da mu je sestra,pre ce biti riba,dosta fino izgleda. nego covek siroko dovozi se taksijem,i jos ide u postu na saltere uplate-isplate. pa se ja pitam odakle pare,kada samo kukakte da nema para?em se vozi taksijem,a sve jedno da li placao racune ili dizao pare ja pitam pa odakle  :yes: :zvizvdi:

Jel se nije pričalo da crno dete prca onu voditeljku sa bruka sifonima?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1466 poslato: April 23, 2015, 08:21 »

Dao mu Saša džeparac.  :P
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1467 poslato: Maj 09, 2015, 09:24 »
Peković u Pioniru.  :aplauz:

Vraća nam dugove.  :cigara:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1468 poslato: Maj 23, 2015, 08:24 »
Kakava pobjeda.  :respect

Milutinov 20 skokova  :aplauz:   Saša odličan  :aplauz:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1469 poslato: Maj 23, 2015, 08:40 »
Konačno se sasa vratio, ali kako treba. Jedino sto je nervozan i dalje.

Sa njim normalnim i imamo sanse u finalu. Bez njega nikakve.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.