Meni je kao navijaču reprezentacije žao što Kalinić preti da preraste u ozbiljnog šabana.
Dečko ima sve što mu treba za vrlo kvalitetnog igrača, dobre fizičke predispozicije, drskost, hrabrost, šut je popravio od kad je u Zvezdi, čak mislim da je zacementirao mesto u reprezentaciji na duže staze...Ali i suviše kaki...Pre svega mislim na odnos sa sudijama i sa saigračima?!...Pozitivno je što ne ulazi u rasprave sa protivnicima...
Nadam se da će ga Radonić i iskustvo dovesti u red...
deda,kalinic se juce jednom obratio sudiji,i to bez psovanja i sl. tacno se videlo da ga je pitao zasto faul,on je mene gurnuo i pokazao rukom kako je gurnut,na sta sudija bez ikakve opomene daje tehnicku(a posle se naravno andric i pavlovic upozoravaju,ali tehnicke nema). uz sve to ono sto je svirano kalinicu nije videlo ni f od faula,i jos je za normalno pitanje sudiji bez psovanja dobio tehnicku. i stvarno ne znam kakav je onda to odnos prema sudijama,koji treba promeniti...takodje su mu svirani oni koraci gde k od koraka nije bilo,tu nije nista pricao sudijama, samo se naravno iscudjavao,jer ono veze sa koracima nije imalo...
inace partizan zasluzeno pobedio,bio bolji,vise zeleo pobedu. zvezda bez zara,volje, bez ideje u napadu,kao da su preko one stvari igrali. koliko god nama ta pobeda ne trebala,nije problem izgubiti, ali onakva igra je sramotna, i za vise stvari bi igracima tako zakazao jedan kazneni trening,pa nek tako igraju u kraju kada dodju,a ne na derbiju.vise skokovai drugih napada smo dozvolili jer nasi igraci stoje i cekaju da im lopta padne sama u ruke,a igraci partizana se bore,grade,trce ka njoj,nasi cekaju da im sada upadne u ruke.takvo ponasanje na derbiju,makar nam apsolutno nista ne znacio,je nedopustivo...