Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216248 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #525 poslato: April 14, 2015, 11:32 »
Nadam se da ce im uzeti uzorak za doping kontrolu veceras. Nista ne insinuiram  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #526 poslato: April 14, 2015, 11:49 »
I vojska je uz nas...  :D

P.S. Ovde treba još neki pop o da budu sva ti stuba srpstva zajedno..  :D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #527 poslato: April 14, 2015, 11:50 »
Ne pratis radnju, mi smo vojna cizma,vi ste reakcija  :P
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #528 poslato: April 14, 2015, 11:57 »
Ne pratis radnju, mi smo vojna cizma,vi ste reakcija  :P

Samo je ta čizma JNA proizvodnje, ovo je čistokrvno srpske...  :cigara:   :P

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #529 poslato: April 15, 2015, 12:10 »
http://mondo.rs/a786579/Sport/Kosarka/Zvezda-Partizan-ABA-plej-of-Radonjic-demantuje-da-je-odmarao-Marjanovica.html

Kao što sam predpostavio...pošto je Mačvan igrao na 5 uveo je Cirbesa koji je brž
i na nogama...

Videćemo kako će sutra biti ako Milutinov ne bude igrao..da li će igrati Đumić na 5 ili će Mačvana opet gurati pod koš.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #530 poslato: April 15, 2015, 12:16 »
Pa nek mi sad Nenad dodje i kaze kako mi imamo odlican i kvalitetan tim,ili jos poneki strucnjaci koji rekose da je nas cak i bolji  :udaraozid:

Neko Blazica uvodi sa klupe kao igraca zadatka,a neko na MVP-a Evrolige ima improvizaciju sa Macvanom i Muricem na 4 i 5.
naravno da partizan ima jacu petorku,i igracki smo tu negde(ok mozda ti mislis da znas vise kosarku od svih ovih kosarkaskih ljudi koji su takve ocene davali predhodnih dana),ali zvezda ima siri roster,i veci kvalitet na klupi.i to sam pricao,ali ti izgleda si uzeo iz moje price ono sto ti treba da bi osporio taj moj stav...

Naravo, mozes za svaku seriju to da kazem ali ovo pisem za konkretne timove kkp i kkcz.Mi i dalje NEMAMO pleja!Egal smo igrali jer je genije Radonjic,preplasen zbog proslosezonskog cuvanja Marjanovica nizim igracem, zakucao Bobija na klupu 20ak minuta.
iako se slazem da je bobi morao vise da igra, ipak je on odigrao 19min,a opet imao dosta mali ucinak. tako da pitanje da li bi rezultat bio ista ubedljiviji da je bobi i vise igrao...
« Poslednja izmena: April 15, 2015, 12:27 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #531 poslato: April 15, 2015, 12:22 »
Nisam uzeo nesto nego okosnicu tvoje price o kvalitetu timova.

Ne mislim da znam bolje, niti mislim da oni ne znaju, znaju odlično. Ali ovo je ona priča 'ciji je veci budzet'  samo sad sa druge strane 'ciji je tim slabiji'.

Bas zbog toga sto TIM nije 5 dobrih individualaca smo i mi i vi bili na pozicijama na kojim smo bili zadnjih 15 godina. Mislio sam da su vasi navijači to napokon shvatili, jer konacno vi imate TIM  a mi neka imena.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #532 poslato: April 15, 2015, 12:28 »
Milutinov-Mačvan-Pavlović-Milosavljević-Akojon.

Ni po čemu nije lošija od naše prve petorke jedino na centru i na pleju...s tim da je naš jači razigravač a vaš šuter.

S druge strane Mačvan odskače od svake naše četvorke...što se i večeras videlo iamo je dabl-dabl učinak.
Svaka mu čast ako sutra bude ponovio i blizu tako nešto.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #533 poslato: April 15, 2015, 12:31 »
 inace partizan je igrao vecinom sa tih 6 igraca, milutinov se povredio,to je sedmi sa vecom minutazom,a andric je igrao 13,marinkovic 10min i to ti je 9 igraca. nismo ni mi puno vise igraca koristili danas(iako i to smatram greskom)...

Samo,ne znam je li to samo moj utisak,doduse posle se malo ispeglalo,ali prva cetvrtina mi je izgledala kao Space Jam, kao finale SP-a izmedju Srbije i SAD-a  :o    Zelja sigurno nije bila nesto dramaticno veca ni na jednu stranu,ali broj blokada i nacin na koji su se desavale  :zbunjen:   Nikad nisam vidio fizicki podredjeniji Partizan,a nije da imamo neke djevojcice ove sezone...

e to o cemu pricas je vec ono sto sam pricao iskustvo igranja el.igranja jake,tvrde kosarke,sa jacim,brzim i boljim od sebe. ono sto ste vi godinama koristili da dominirate u regionu. stvarno ne znam sta ima cudno sto sada zvezda pokazuje znake da i ona to moze da koristi...

inace,upravo sam svo vreme pricao da je zvezda blagi favorit jer je tim, tj igracki slicni uz jace utakmice,igrali na visem nivou i sl-znaci bolji tim je do sada pokazivala da ima(videcemo dal ce to pokazati do kraja). a svo vreme sam pricao igracki smo tu negde,znaci individalano,i pricao i kako partizan nije imao jake utakmice,i kako nije do kraja uigran sa akojonom,koji je odigrao valjda 3-4 takmicarske utakmice do sada. a kada pricam igracki,upravo pricam o individualnim kvalitetima igraca,ali kako si sam rekao nije isto individualni kvalitet i tim,tj ne znaci uvek da onaj ko je igracki i individualno jaci da ima i jaci tim...
« Poslednja izmena: April 15, 2015, 12:48 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #534 poslato: April 15, 2015, 12:36 »
Stvarno ne mozemo igrače brojati jaci/slabiji i sabirati na gomilu kao klikere. 

Kod nas su Macvan i Pavlovic zaista vanserijski igraci za ABA ligu, plus jos jako kvalitetni Milosavljevic i nesto neiskusniji Muric.

Akojonova napadacka sposobnost se sa ozbiljnim odbranama vise kandiduje za karikaturu nego za prednost.

I to je to sto se Partizana tiče. Jednostavno, citljivo, umorno, ocekivano, bez akcija, soliranje, ako vi ne vidite tu drasticnu razliku onda nije ni cudo sto deceniju i kusur kaskate za nama :-)

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #535 poslato: April 15, 2015, 12:40 »
Drastična razlika je kad nekoga otreseš 30+ razlike a ne igraš egal do 4 minute pred kraj....

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #536 poslato: April 15, 2015, 12:48 »
Ja garantujem da su timovi zamijenjeni da bi bila totalno uobičajena sezona. Otresli bi vas bez problema.

Da se razumijemo, nikako ne trazim izgovore, za ovo nase bezidejno i besciljno stanje su krivi  Danilovic, Vujosevic i Todorić. Ipak, koliki oni kredit imaju, ako treba, ima da se pravim blesav jos 10 sezona.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #537 poslato: April 15, 2015, 01:28 »
Zna li neko adresu (adrese) jsd navijačkih foruma?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #538 poslato: April 15, 2015, 01:30 »
Zna li neko adresu (adrese) jsd navijačkih foruma?
:smeh1: :smeh1: :smeh1:

profo imas poziv,tj bacenu rukavicu  ;) 
http://www.sportski-forum.com/opusteno/uvaljivanje/75/

jedino ne znam da li se racuna ako prihvatis sada vec nakon prve utakmice...
« Poslednja izmena: April 15, 2015, 01:32 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #539 poslato: April 15, 2015, 01:45 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/macvan-ovo-je-drugi-put-da-nam-blazic-povredi-igraca-u-derbiju-kalinic-odlucio-utakmicu/102915

na zalost duletovo vaspitanje dolazi do izrazaja i kod igraca sa ovakvim supackim izjavama.i nemojte mi kako je rekao da ne kaze da je namerno,jasna je aluzija,ne kazem da je namerno ali...
« Poslednja izmena: April 15, 2015, 01:45 NenadBG »