inace partizan je igrao vecinom sa tih 6 igraca, milutinov se povredio,to je sedmi sa vecom minutazom,a andric je igrao 13,marinkovic 10min i to ti je 9 igraca. nismo ni mi puno vise igraca koristili danas(iako i to smatram greskom)...
Samo,ne znam je li to samo moj utisak,doduse posle se malo ispeglalo,ali prva cetvrtina mi je izgledala kao Space Jam, kao finale SP-a izmedju Srbije i SAD-a
Zelja sigurno nije bila nesto dramaticno veca ni na jednu stranu,ali broj blokada i nacin na koji su se desavale
Nikad nisam vidio fizicki podredjeniji Partizan,a nije da imamo neke djevojcice ove sezone...
e to o cemu pricas je vec ono sto sam pricao iskustvo igranja el.igranja jake,tvrde kosarke,sa jacim,brzim i boljim od sebe. ono sto ste vi godinama koristili da dominirate u regionu. stvarno ne znam sta ima cudno sto sada zvezda pokazuje znake da i ona to moze da koristi...
inace,upravo sam svo vreme pricao da je zvezda blagi favorit jer je tim, tj igracki slicni uz jace utakmice,igrali na visem nivou i sl-znaci bolji tim je do sada pokazivala da ima(videcemo dal ce to pokazati do kraja). a svo vreme sam pricao igracki smo tu negde,znaci individalano,i pricao i kako partizan nije imao jake utakmice,i kako nije do kraja uigran sa akojonom,koji je odigrao valjda 3-4 takmicarske utakmice do sada. a kada pricam igracki,upravo pricam o individualnim kvalitetima igraca,ali kako si sam rekao nije isto individualni kvalitet i tim,tj ne znaci uvek da onaj ko je igracki i individualno jaci da ima i jaci tim...