Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216404 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #750 poslato: April 19, 2015, 06:14 »
Ovo je slika teške (dobro, ne baš "teške") nemoći.
Čemu?
Zašto?
nemojte me pogrešno shvatiti.  Niko nije očekivao pionirski turnir, ali ovakvi potezi prevazilaze i najludja očekivanja.

Koji je Pavloviću? Igrač koji bi trebalo da zrači iskustvom ispade najveća ložana?!

Ma, Dulo će sve to da dovede u red. Ne sumLJam .

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #751 poslato: April 19, 2015, 06:17 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=6m1B3sQ-svg[/youtube]

vidi pavlovica,do sada sam ga cenio zbog igrackog kvaliteta(plus ipak deklarisani srbin iz cg),ali ovaj bezobrazluk njegov nema granica. i posle da se prica da su sudije ostetile partizan. on je dva puta mogao da dobije iskljucujucu(za ovaj udarac i udarac lazica),i trebao je i tehnicku da dobije za kacenje sa kalinicem,dobio je samo jednu tehnicku,i vujosevic ima obraza(tj naravno svi znamo da ga nema) da prica o sudijama...
vidi se da je i u drugoj situaciji kada udara dzenkinsa bio isprovociran,nema sta svi ga provociraju,njegova je samo greska sto naseda na to,kako rece veliki mag  :udaraozid:   

inace, to je to vaspitanje na koje se godinama pozivao vujosevic,a i mnogi navijaci partizana...

Jebate kao da su oni ladili - a ne mi - jaja 14 godina? Ništa mi nije jasno?

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #752 poslato: April 19, 2015, 06:55 »
Nije to vredno neko objasnjavanja, igranje NBA i nije neki garant. Milicic je najbolji dokaz.

Milosavljevic sa druge strane zasluzuje sav respekt, kap prvo za klasu je bolji igrac i kao drugo pravi sportista.
Nadam se da ce biti medju 12 na prvenstvu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #753 poslato: April 19, 2015, 07:49 »
djole, 3 situacije su na snimku- udaranje lazica,pa dzenkinsa od strane pavlovica i na kraju udaranje (guranje) dzenkinsa od strane murica na samom kraju meca kada je isteklo vreme...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 10:34 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #754 poslato: April 19, 2015, 08:58 »
Ah to je bila druga runda, ja sam gledao trecu. :wacko:
U svakom slucaju nek pobedi bolji i da ne bude tuca i incidenata.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #755 poslato: April 19, 2015, 11:44 »
sada vidim i ovo.ovaj covek stvarno nije normalan,iskreno ne secam se vise incidenata na jednom mecu od strane jednog igraca.sudije su sve o pustile,i dule se buni za sudjenje  :udaraozid:

u 15sek snimka se vidi kako ga pavlovic nesto vredja i pokazuje i spominje kalinicevu vilicu,stvarno dno dna...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=P-9DYRwrE6M[/youtube]

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #756 poslato: April 19, 2015, 11:57 »
Đenka kod ove situacije sa Murićem  :slavi: :slavi: :klanja: :klanja: :rock: :rock:

Ko što komšije vole reči, nismo isto. Hvala Bogu pa nismo, mi smo gospoda...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #757 poslato: April 19, 2015, 12:19 »
Ne razumem Pavlovićevu nervozu i frustiranost. Gotovo svaku utakmicu napravi neki skandal, nesportski potez, budalaštinu.
Protiv Budućnosti njegova loša partija nas je i dovela do poraza.

Par slika sa sinoćne utakmice

Jaka na zagrevanju. Odličan taktički potez da izadje prvi i bude sam neko vreme.

Krcate tribine. Preko 8000 ljudi sigurno

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #758 poslato: April 19, 2015, 12:24 »
laki,verujem da je izmedju ostalog jaka to promisljeno uradio,iako to uvek radi,tj uvek izlazi prvi i sam kada je zvezda domacin...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #759 poslato: April 19, 2015, 12:24 »
Iskulirajte malo braco cigani :-) Prizivate prekid, samo u sudjenju pričate, za duleta ste jedno 5x na prethodnim stranam rekli 'govno', uzivajte malo u pobjedi jebem mu sunce, na pobjedu ste od evrolige, odigrali ste odlican mec sinoc... Svasta. Ne razumijem vas.

Ja sam ušao u 8. 00 sinoc i sjeo na stepenice, jer su samo te na A ulaz bile slobodne. Mogu mislit kako je bilo na D kad se spustala ona razlika, jer su ovamo stepenice podrhtavale kao da je zemljotres... Steta sto nismo izgurali ono do kraja na terenu, ludilo nam je islo na ruku. Inace, slabo je navijanje bilo do tog momenta.

Veceras je pritisak na nasoj strani...bice djavolsli teško, ali, izbora nema.

Boki, ides li na fudbal danas?
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #760 poslato: April 19, 2015, 12:39 »
ja sam rekao da je govno za duleta zato sto to jeste i sto celu karijeru daje takve izjave kakve daje(kao one jucerasnje)...a kakvo prizivanje prekida,ne zajebavaj. to sto su igraci partizana nervozni i prave sranja to je njihov problem, a ne pamtim utakmicu sa ovoliko incidenata medju igracima,a sve su napravili igraci partizana(bio je onaj namerni faul jake nad macvanom ali koliko god nesportski, ipak je to u okviru igre,da se presece kontra i sl, i ono sto se cesto moze videti na utakmicama)...

veceras ce biti tesko sigurno,bice mislim jos napetija atmosfera,ali ne ocekujem ipak ovoliko incidenata na terenu,jer stvarno ne znam gde moze vise od ovoga. nadam se da ce bez obzira na rezultat na tribinama sve biti u redu. a ako odigramo svoju igru,kao sto sam i pre rekao partizan tome ne moze da parira. ako se medjutim opet desi da se prilagodjavamo partizanu,smanjujemo rotaciju, tesko cemo dobiti. naravno pokazalo se da je i pristup igraca kljucan,tj moraju biti maksimalno borbeni i spremni da iskrvave kolena,a kada je tako sve i kada ne ide u napadu sigurno mozemo da dobijemo...

juce je radonjic prvi put u seriji nadmudrio vujosevica i pokazao da ne moramo da se prilagodjavamo partizanu,i to je dalo rezultata.plus povecana rotacija i to je to.istina jaka je dobio manju minutazu,ali zasluzeno. plus bi mozda pritisak bio preveliki na njega,veceras verujem da ce vise igrati.
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 12:42 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #761 poslato: April 19, 2015, 12:43 »
Odigrali ste zaista dobro.

Medjutim, ozbiljnija odbrana od nase od sinoć se igra na malo jacem basketu. 51 poen u prvom i 44 u drugom... Zaista previše za DVa.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #762 poslato: April 19, 2015, 01:21 »
Ne razumem Pavlovićevu nervozu i frustiranost. Gotovo svaku utakmicu napravi neki skandal, nesportski potez, budalaštinu.
Protiv Budućnosti njegova loša partija nas je i dovela do poraza.

Protiv Budućnosti su Varvari 80% repertoara posvetili Pavloviću, a da ne pričam koliko je bilo uvreda i psovki od govana koja su sjedjela pored terena.   Izgorio je čovjek u toj atmosferi, i to je to.

Ali ova njegova nervoza datira još od početka ove sezone, što se njega tiče.  Sjetimo se samo meča protiv Budućnosti u Pioniru i situacije sa Rejnoldsom.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #763 poslato: April 19, 2015, 03:15 »
Sam je kriv za sve jedan incident...nasrnuo je na Kalinića bez iakakvog razloga....još mu se pederski ismevao za vilicu(jebiga nema svako sreću da bude lijep i zgodan ko vita jela s Durmitora) pa je naseo na ono unošenje Lazića i odreagovao kako sigurno ne bi ni mali Marinković a šta reći na pokušaj krošea u glavu Dženkinsa?I to sve od igrača koji 15 godina igra profi basket i deset sezona u NBA ligi?

To što je on umislio da to što je igrao sa LeBronom treba svi da pune gaće kad se pojavi na parketu i nedaj bože probaj da mu se suprotstave je njegov problem.

Sušta suprotnost njemu je Dragan Milosavljević ali jebiga za njega nije bilo naslova "Partizanov Mesija" za njega nije bilo YT kompilacija i pesmuljaka od lokalnih reperčića..
Gagi kako mu tepate je poslednje dobro u ovom nikad ružnijem Partizanu sa onim đubretom na klupi.
Nadam se da će ga Sale Đorđević zvati makar na širi spisak najmanje je toliko zaslužio.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #764 poslato: April 19, 2015, 03:19 »

sasa pavlovic i njegov nazovi trener ne zasluzuju da se o njima bilo sta pise, jednostavno to treba smestiti u za to predvidjenu ustanovu a ne da pale narodne mase i izazivaju incidente. Da u srbiji ima zakona danas bi njih dvojica umesto u pioniru bili na zasluzenom odmoru nesto nize u bulevaru despota stefana
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine