ja sam rekao da je govno za duleta zato sto to jeste i sto celu karijeru daje takve izjave kakve daje(kao one jucerasnje)...a kakvo prizivanje prekida,ne zajebavaj. to sto su igraci partizana nervozni i prave sranja to je njihov problem, a ne pamtim utakmicu sa ovoliko incidenata medju igracima,a sve su napravili igraci partizana(bio je onaj namerni faul jake nad macvanom ali koliko god nesportski, ipak je to u okviru igre,da se presece kontra i sl, i ono sto se cesto moze videti na utakmicama)...
veceras ce biti tesko sigurno,bice mislim jos napetija atmosfera,ali ne ocekujem ipak ovoliko incidenata na terenu,jer stvarno ne znam gde moze vise od ovoga. nadam se da ce bez obzira na rezultat na tribinama sve biti u redu. a ako odigramo svoju igru,kao sto sam i pre rekao partizan tome ne moze da parira. ako se medjutim opet desi da se prilagodjavamo partizanu,smanjujemo rotaciju, tesko cemo dobiti. naravno pokazalo se da je i pristup igraca kljucan,tj moraju biti maksimalno borbeni i spremni da iskrvave kolena,a kada je tako sve i kada ne ide u napadu sigurno mozemo da dobijemo...
juce je radonjic prvi put u seriji nadmudrio vujosevica i pokazao da ne moramo da se prilagodjavamo partizanu,i to je dalo rezultata.plus povecana rotacija i to je to.istina jaka je dobio manju minutazu,ali zasluzeno. plus bi mozda pritisak bio preveliki na njega,veceras verujem da ce vise igrati.