Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 215992 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #810 poslato: April 19, 2015, 11:20 »
aha evo okacili.meni se cini kao da se vujosevic okrenuo i prisao mu,a onda se vidi da mu ovaj nesto dobacuje,i vujosevic ga udara.
realno partizan ne zna da istrpi poraz,videlo se i juce,na svu srecu danas na terenu sportski,ali vujosevic to isto pokazao van terena...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 11:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #811 poslato: April 19, 2015, 11:23 »
Jel to Vuckovic?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #812 poslato: April 19, 2015, 11:23 »
sada ustaju ovde ispred svlacionice kadrove,vidi se nekoliko likova,jedan od njih je ovaj sto je napadnut. ne znam ko je.ali ovo nisu sve navijaci...

danilovic se sportski i ljudski pozdravio sa marijanovicem posle utakmice. svaka cast...

djordje,nema ovde marka.marko je stariji,on je 77 godiste.ovo su neki mladji momci.neke znam iz vidjenja,ali sam poprilicno siguran da nisu nikakve vodje.ovaj sto je bio u sukobu sa vujosevicem mi nije poznat.
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 11:24 NenadBG »

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #813 poslato: April 19, 2015, 11:23 »
Partizan nije Vujošević.
Sem nenormalnog ponašanja Pavlovića svi igrači Partizana su bili korektni obzirom na značaj utakmica.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #814 poslato: April 19, 2015, 11:26 »
deda,na vasu zalost i mnogi navijaci partizana izjednacavaju partizan sa vujosevicem,a i klub se dobrim delom sveo na vujosevica...
i da te podsetim juce isto i muricev potez je bio  nesportski i pederski...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #815 poslato: April 19, 2015, 11:29 »
1. čestitke Cedi na ove dvije pobjede doma...pokazali su da su bolja ekipa od Budućnosti i zasluženo slave...
sad stisnut zube i otići se muški borit u Podgoricu...nadam se pobjedi...
inače, zadnjih par utakmica Barać je odigrao jako dobro i zaslužio pohvale...

2. čestitam Zvezdi na izbacivanju Partizana, koji mi se u zadnja 24 sata srozao do kraja u očima...
od nekad moćnog i velikog kluba, postali su skupina nasilnika, lažova, demagoga i još puno lošeg...
klub je nagrižen do dna i nadam se da će ovo ispadanje značit i korjenite promjene u istom, te oporavak odlaskom Vujoševića i sličnih njemu...

Pavlović je dna dna, nakon onog jučer, i danas je u dva navrata nasrnuo na Kalinića, ali ga je ovaj iscoolirao...
a točka na I - izjava poslije utakmice Mitrovića pred svlačionicom, a u pozadini ZLO nasrće na nekog i tuče se sa Žandarmerijom ili već nekim drugim oklopnjačama...
dan nakon što je sucima javno prijetio da se ne igraju sa glavom, i prošao bez kazne...

Vujošević je tumor ove lige, tumor koji se dosad ignorirao, al sad je matastazirao do kritične faze...
krajnje je vrijeme je da ga se makne iz krasne igre kakva je košarka...

zbog svega toga - čestitke Zvezdi, a poseban naklon Jenkinsu, koji je briljirao sve četiri tekme i kojeg bi morali zadržat i sljedeće sezone, te Kaliniću, koji izrasta u odličnog igrača...

nadam se finalu Cede i Zvezde, i napokon normalnim i civiliziranim tekmama...pa nek pobijedi bolji...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #816 poslato: April 19, 2015, 11:29 »

Bojan Brezovac ‏@Breza89[/size] [/color] 57s57 seconds ago[/size]Belgrade, Republic of Serbia[/size]
[/l]
[/color][/font][/size]DV se nije pokoskao sa Mirkom Pavlovicem vec sa nekim vodjom navijaca Zvezde[/font][/size]
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #817 poslato: April 19, 2015, 11:30 »
Ma, nema veze - tu je kup Marinka Rokvića i izlazak u Evropu. Krasni Oktobar, Njaftovod, Azofvod, Vodovod, Ilirija... igraće se evro-košarka u Pioniru i sledeće sezone.

Sale, vrati se! U Bar. Mnogo si dečko napaljen , a i bezobrazan.

Naklon našim vitezovima koji su tek pred napaljenim jsdovcima ukapirali da ispred sebe imaju ozbiljnog protivnika. Do tada su otaljavali posao. MWill - promašena investicija (od 7 milijona eurodolaraliramatraka). Bobi - lažni MVP. Kalina lažni reprezentativac. Jović - izgubljen u vremenu i prostoru. I Djenka koji ne može više vola da ubode. Čudo da je skupina takvih invalida uspela da ponizi "gospodina" pred njegovom pastvom.
Da za kraj citiram jednog forumaša, "Dulo, ljubim te u ćelu".

P.S. Sudije će, naravno, platiti životom ovo navlačenje za Zvezdu. Obećo im dulo.

Vrlo korektno...Svaka čast :palac:

Nemoj, deda, molim te. Rasplakaćeš me. Posle stotina i stotina postova u kojima se slavi "gospodin" jer, zaboga, "osvaja titule" pa mu se zato sve oprašta, nemoj samo da tražiš niti očekuješ nekakvu "korektnost".
Konačno mu je neko došao njegove arogantne, seljačko-primitivno-prostačke glave. Lep dan za srpsku košarku, čak i za Partizan! Ovo najiskrenije mislim. Ako on ode nakon ovoga, moguće je da će Partizan i Zveda ponovo postati sjajni rivali - i ništa više od toga. Sve dok je on deo ove priče, sa svojim toksinima i uličarenjem, nema nama izbavljenja iz vrtloga mržnje i ludila.   

A našeg Cincara pozdravljam uz poruku, eto desi se ponekad da i "mutanti" i"kurve raspale" dobiju. Ko bi reko!

Jel sad "korektno"?

Ajde, ne zajebavajte.

« Poslednja izmena: April 19, 2015, 11:47 nyc »

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #818 poslato: April 19, 2015, 11:31 »
Murićev potez nije apsolutno ništa što ne može da se istoleriše obzirom na kontekst...Taj isti je danas imao sasvim korektne odnose sa svima ( situacija sa Kalinićem)
I ne, Vujošević nije Partizan...Niti bilo ko drugi...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #819 poslato: April 19, 2015, 11:31 »
Verovatno clan uprave ili prijatelj kluba, rekao bii Radonjic.
Oprem dobro

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #820 poslato: April 19, 2015, 11:31 »
to je moj stav, koji sam sad iznio i amen...

o grobarskoj ekipi s ovog foruma, imam svima redom dobro mišljenje... ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #821 poslato: April 19, 2015, 11:33 »
Cestitam.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #822 poslato: April 19, 2015, 11:35 »
Ma, nema veze - tu je kup Marinka Rokvića i izlazak u Evropu. Krasni Oktobar, Njaftovod, Azofvod, Vodovod, Ilirija... igraće se evro-košarka u Pioniru i sledeće sezone.

Naklon našim vitezovima koji su tek pred napaljenim jsdovcima ukapirali da ispred sebe imaju ozbiljnog protivnika. Do tada su otaljavali posao. MWill - promašena investicija (od 7 milijona eurodolaraliramatraka). Bobi - lažni MVP. Kalina lažni reprezentativac. Jović - izgubljen u vremenu i prostoru. I Djenka koji ne može više vola da ubode. Čudo da je skupina takvih invalida uspela da ponizi "gospodina" pred njegovom pastvom.

P.S. Sudije će, naravno, platiti životom ovo navlačenje za Zvezdu. Obećo im dulo.

Nemoj, deda, molim te. Rasplakaćeš me. Posle stotina i stotina postova u kojima se slavi "gospodin" jer, zaboga, "osvaja titule" pa mu se zato sve oprašta, nemoj samo da tražiš niti očekuješ nekakvu "korektnost".
Konačno mu je neko došao njegove arogantne, seljačko-primitivno-prostačke glave. Lep dan za srpsku košarku, čak i za Partizan! Ovo najiskrenije mislim. Ako on ode nakon ovoga, moguće je da će Partizan i Zveda ponovo postati sjajni rivali - i ništa više od toga. Sve dok je on deo ove priče, sa svojim toksinima i uličarenjem, nema nama izbavljenja iz vrtloga mržnje i ludila.   

A našeg Cincara pozdravljam uz poruku, eto desi se ponekad da i "mutanti" i"kurve raspale" dobiju. Kob reko!

Jel sad "korektno"?

Ajde, ne zajebavajte.

kad izadjete iz frizidera  :P

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #823 poslato: April 19, 2015, 11:35 »

A našeg Cincara pozdravljam uz poruku, eto desi se ponekad da i "mutanti" i"kurve raspale" dobiju. Ko hi reko!

Jel sad "korektno"?

Ajde, ne zajebavajte.
Nemoj da plačeš.
I izvini što sam uopšte išta prokomentarisao.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #824 poslato: April 19, 2015, 11:35 »
O toksinima, ulicarenju, mrznji i ludilu prica navijac kluba Nebojse Covica  :klanja:
Oprem dobro