Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216098 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #930 poslato: April 22, 2015, 08:46 »
bilo bi baš tragedija da Vitamini ispadoše od ovih...ovaj tim Budućnosti nije ni za Eurokup, a kamoli EL...
dapače, po meni su najslabija ekipa od ova četiri polufinalista...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #931 poslato: April 22, 2015, 08:49 »
Drago mi je što je Cedevita prošla, mislim da ćemo lakše sa njima. Iste ekipe kao i prošle godine idu u Evroligu, a Budućnosti ostaju kvalifikacije..

Očekujem 3:0 ili 3:1 za nas, što će reći osvajanje titule u Zagrebu, da im vratimo za prošlu godinu..

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #932 poslato: April 22, 2015, 09:28 »
Drago mi je što je Cedevita prošla, mislim da ćemo lakše sa njima. Iste ekipe kao i prošle godine idu u Evroligu, a Budućnosti ostaju kvalifikacije..

Očekujem 3:0 ili 3:1 za nas, što će reći osvajanje titule u Zagrebu, da im vratimo za prošlu godinu..

Biće to puno teže nego što misliš...

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #933 poslato: April 22, 2015, 09:36 »

TERMINI FINALNE SERIJE ABA LIGE

25. april, 21.00 – Crvena zvezda – Cedevita

26. april, 20.30 – Crvena zvezda – Cedevita

29. april, 20.30 – Cedevita – Crvena zvezda

30. april, 20.30 – Cedevita – Crvena zvezda

2. maj, 20.30 – Crvena zvezda – Cedevita

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #934 poslato: April 22, 2015, 10:02 »
neka imitacija prakse sa "da volim crno bele"  :)

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?t=195&v=ojiLIaVSjz8[/youtube]
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #935 poslato: April 22, 2015, 10:11 »
Dok su naše igrače davili, pljuvali, najgore vredjali, bacali bubrege na teren.... sada aplauzi Cedeviti.

Dovoljno.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #936 poslato: April 22, 2015, 10:16 »
Laki,realno, ni igrace Mege ne bi niko vrijedjao,pljuvao,gadjao. Cedevita je klub bez navijaca,istorije i svega sto ide uz to,nije interesantna. Cak ni oko Cibone se ne dize prevelika frka,a tek oko sokica.

To zasto se Partizan docekuje na noz u Zadru,Podgorici,Skoplju ili Sirokom Brijegu,vise govori o velicini kluba,nego o drugacijim arsinima publike. Sto se mene tice, dabogda potrajalo to da nas gadju svuda redom  :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #937 poslato: April 22, 2015, 10:19 »
Potpis, Faul.
I iskreni šok zbog rezultata.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #938 poslato: April 23, 2015, 11:48 »
Laki,realno, ni igrace Mege ne bi niko vrijedjao,pljuvao,gadjao. Cedevita je klub bez navijaca,istorije i svega sto ide uz to,nije interesantna. Cak ni oko Cibone se ne dize prevelika frka,a tek oko sokica.

To zasto se Partizan docekuje na noz u Zadru,Podgorici,Skoplju ili Sirokom Brijegu,vise govori o velicini kluba,nego o drugacijim arsinima publike. Sto se mene tice, dabogda potrajalo to da nas gadju svuda redom  :)
što se tiče Podgorice, pusti Megu i Cedevitu, reci mi kak tamo kotiraju večiti?! za Partizan smo vidjeli, a kako Zvezda stoji u toj priči?! jel se nju malo više "ljubi", ili je omražena ko i crno-beli brat?!  :zbunjen:
« Poslednja izmena: April 23, 2015, 11:49 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #939 poslato: April 23, 2015, 12:46 »
Vidio si ovu sezonu, ali nisi prethodne. Dok su karte bile u slobodnoj prodaji, bilo je 40% navijaca Partizana u hali.

Ima Partizan dosta simpatizera u Podgorici, kao i u cijeloj CG. Definitivno je najcrnogorskiji tim van Crne Gore. Varvari su navijacka grupa koja nema 'rivala' u CG i zbog toga se živi za utakmice ovog tipa... Pa se cijeli grad dize na noge. Kad se tu jos doda staro kosarkasko rivalstvo sa kraja devedesetih, pa red politike, red kompleksa, red toga sto su Vujošević i Pavlovic bili u Buducnosti... I eto ti sranja.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #940 poslato: April 23, 2015, 12:52 »
na kraju ispade da je sponzorisanje dva Evroligaša prevelik zalogaj za Bokana  :)).

Meni je lično malo iznenađenje ovakav rezultat, nikako se ne slažem sa Sagom oko ovog odnosa Budućnost - Cedevita, Podgoričani igraju daleko konkretniju košakru, ali širina rostera Cedevite je odnela pobedu.

Kuk, Rejnolds, Šehović, Paun, Savović i Planinić, to je izuzetno jaka linija, pismeni igrači koji odlično čitaju košarku. Nažalost, to je sve pošto je rotacija užasno tanka, pogotovo pod košem gde je Rikić izuzetno slab igrač, Dašić za godinu dana nije uspeo pronaći ni 15% željene forme, a Subotić je obična paljevina... Da je Čedo Vitkovac bar par godina mlađi imali bi bar dobrog ol raund tvinera, ali ovako njegovo telo je već odavno neupotrebljivo za ovaj tip košarke.

Cedevita je pobedila isključivo na širinu, oni su jednostavno imali luksuz da ne moraju imati prazne minnute sa klupe i to je razlika. Jebiga, znaš koliko je sati kada su ti Stanko Barać i Marko Tomas druga postava, to mora da se oseti.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #941 poslato: April 23, 2015, 01:00 »
Sa zvezdom je isti slučaj, samo su se sa njom identifikovali skoro iskljucivo srbi, dok partizan simpatisu i srbi i crnogorci.

Znam situaciju dje su dva brata rođena, jedan srbin zvezdas, drugi crnogorac partizanovac :D ovo naravno nije pravilo, ali ide u prilog prici koja se vodila prije koji mjesec ovdje.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #942 poslato: April 23, 2015, 02:33 »

juče je cedevita bila puno bolja i zasluženo ide u EL a Budućnost nije iskoristila šansu jer jednostavno nema igrača koji će da povuče u presudnom meču jer pored dosta dobrih igrača nemaju jednog vrhunskog tipa Vilijamsa
U finalu neće biti nimalo lako pogotovo što cedevita ima dugu klupu i nema razlike ko je na terenu, ipak očekujem da osvojimo konačno i jedan značajan trofej bilo kojim rezultatom
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #943 poslato: April 23, 2015, 02:50 »
Cedevita ima dugu klupu a trener je čuveni Rotirka Repeša  :D tako da očekujem visok ritam od njih i biće potpuno drugačija priča nego sa Partizanom jer vrlo verovatno neće biti udvajanja na Bobiju jer imaju Barača i Bilana...samim tim manje će biti prostora za naše bekove na šutu..očekujem puno težu seriju nego što trenutno euforični navijači Zvezde misle.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #944 poslato: April 23, 2015, 05:41 »
neka imitacija prakse sa "da volim crno bele"  :)

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?t=195&v=ojiLIaVSjz8[/youtube]

Sa jednom "malom" razlikom, što se u Morači pjeva gradu, a u Pioniru klubu.    Nevezano za to "Podgorica" im je pun pogodak, pjesma je predobra i sjajno zvuči  kad se pjeva u navijačkom fazonu. Sjećam se da su je pjevali onaj put kad su nas dobili, a za nas igrali Peković, Acie Law i kompanija...  :)

Eto ga i Skočko.  Nisam ga viđao ove godine na košarci uopšte, a ni prethodnih makar kad igraju protiv nas.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.