zgembo,koliko se secam ti si pricao o igranju domace lige,i da se istupi iz regionalne,a ne da se ona preuredi. a koliko vidim niko ne spominje mogucnost da se prestane sa igranjem regionalne lige.ili mozda nisam u pravu...
rasprave o KLS su bile najžučnije jer je to bio onaj zadnji stadijum, kad sam ja govorio da to uopšte nije tragično u slučaju da oni odbiju sve naše zahteve.
Ne mogu da nađem svoj početni post, ali generalno moj stav je da regionalna liga nije loša stvar, ali samo oko opstane u svom prirodnom formatu - udruženje najboljih klubova regiona radi dizanja kvaliteta.
Nikad, ni u jednom obliku ne može da se zapostavi domaće takmičenje, niti karte za evrotakmičenja mogu da se dele van toga (doduše, to još nije raščlanjeno u ovim predlozima, vrlo moguće je da bi i dalje išao neki dosadašnji sistem).
O ovim vajld kartama i učešću trećih zemalja da ne govorim...
I dalje smatram da je individualno gledano srpska košarka jača od svih ostalih država posebno i da smo iz te perspektive gledano mi degradirani a ostali ulaze u bolju poziciju, ali kad smo već zaglibili u sve ovo, red je tražimo fer igru i koristimo benefite koji nam po rezultatima prirpadaju.