Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 269617 puta)

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #1050 poslato: Februar 16, 2015, 08:04 »
da imao je tripl-dabl na svakom mecu i u vise navrata je bio mvp

:smeh1:
Nek ljubi sliku Saleta Djordjevica svaki dan

I dan danas pamtim tih poslednjih par minuta utakmice sa Hrvatskom koje je odigrao kriminalno, promasio je bitna bacanja, a kulminiralo je faulom na Rimcu. :taz:
Mislim da se ne bi smeo vratiti u Beograd narednih 10 godina da Sale nije vadio kestenje iz vatre :basket1:
« Poslednja izmena: Februar 16, 2015, 08:05 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1051 poslato: Februar 16, 2015, 08:31 »
Saša Obradović je poznat kao izuzetno prek čovek, poznato je da je na treningu Budućnosti slomio nos svom saigraču Milenku Topiću 2000. ili 2001. godine. Dakle ne u akciji i žaru borbe, već čistim udarcem pesnice u glavu  :no: .

Ubrzo mu je izmišljena neka povreda pa je popio otkaz.

Inače je jako dobar trener, jedan od boljih u Evropi od mlađe garde. Svi ga hvale. Voleo bih da jednog dana preuzme reprezentaciju.

@Sivi, svaka čast, odlično se uklapaš u svoj navijački korpus pričama o košarci... Priča o Duletu i EP 2003. je meni jedan od prvih filtera gde odvajam ljubitelje košarke od zagriženih navijača, sad bar znam gde da te držim  :palac:

Sivi prati basket preko 20 godina, a ne kao ovi dervisi ko'i nevide kosarku dalje od Gebelsa, i dobro znam koliko je svaki reprezentativac dao na parketu, bio on Djordjevic, Bodiroga, Topic, Beric ili Obradovic!

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1052 poslato: Februar 16, 2015, 10:22 »
Bravo Zvezdo!

Uprkos retardiranom sudijskom kriterijumu pobeda!
Ako se mentalno i fizicki povratimo do borbe za trofej, niko nam nista nece moci, tako da postoji realna mogucnost da se i mi siroti cigani radujemo:D

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1053 poslato: Februar 16, 2015, 10:57 »
bravo za praćenje i objektivnost
« Poslednja izmena: Februar 16, 2015, 11:05 Zgembo Adislić »

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1054 poslato: Februar 16, 2015, 11:31 »
Zasto nebih bio objektivan?!
Ja KKP veoma postujem i cenm, postujem njihovu kosarkasku publiku, a pogotovo njihove bivse igrace, VELIKE ASOVE ove prelepe igre!
To sto ja nemam pozitivno misljenje o zlu srBskog basketa pod imenom DV, nikako neznaci da nemam zdravo sportsko razmisljanje o Partizanu!!!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1055 poslato: Februar 16, 2015, 11:32 »

sto bi reako nas brat cinacar rutinski
 sad neka se dogovore ko ce biti  broj 2,3,4 nama je svejedno
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1056 poslato: Februar 17, 2015, 12:58 »
pero,i pre ove utakmice su mogli da se dogovore ko ce biti 2,3,4, mi smo vec bili sigurno prvi,sve da smo danas izgubili,kao i naredne 4 u nizu...

sudije retardi,a ovakav kriterijum,kao i onaj u novom mestuu stvarno zabrinjava. sudije nas jebu na nasem terenu,u novom mestu za preko gledanje radonjicu daju tehnicku.
danas nas jebu u trecoj cetvritini(a po malo i pre toga) i vracaju cedevitu iz minusa,a onda naravno u cetvrtoj to vracaju,pa realno se svira za zvezdu. jebem ih u usta,iznervirase me,kao retko kada...
« Poslednja izmena: Februar 17, 2015, 12:59 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1057 poslato: Februar 17, 2015, 01:05 »
Zasto nebih bio objektivan?!
Ja KKP veoma postujem i cenm, postujem njihovu kosarkasku publiku, a pogotovo njihove bivse igrace, VELIKE ASOVE ove prelepe igre!
To sto ja nemam pozitivno misljenje o zlu srBskog basketa pod imenom DV, nikako neznaci da nemam zdravo sportsko razmisljanje o Partizanu!!!

Evo, ja ću da te upozorim, dok derviši dremaju, nemoj da se šalom šališ da ovde slučajno ukazuješ na svinjsko ponašanje najvećeg primitivca u istoriji srpske (iako on Srbin nije niti će ikada biti) košarke! Ja sam na ovom forumu prošao i čistilište i pakao kada sam pokušao istu tu priču da odbranim. Iz komšijskog tabora mi je, što na kutluran, što na tumbasovski način skrenuta pažnja na ponašanje i otada dotičnu protuvu i uličara oslovljavam isključivo sa, "Gospodin". Pod znacima navoda, naravno.

Najjači argument komšijske ekipe je bio (i ostao, čini mi se) taj da mi cigani imamo pik na njega jer nas "maltretira godinama"    :stuart:  !!!  Drugim rečima, "nabio nam je kompleks", pa zato nismo u mogućnosti da o njemu sudimo racionalno!?! Pročitaj ovu rečenicu barem još par puta, molim te! Jer, tu prestaje svaki dalji pokušaj da se na temu DV razgovara. RAZ-GO-VA-RA. Rekoh zato, bolje neka on davi Bogdana, nego ja da se virtuelno ložim po nekakvim forumima sa neznanim klincima. Nekako mi ne paše da pod matore dane ulazim u verbalne okršaje sa decom koja razmišlja - i sudi - na taj način. Ništa protiv dece, da se razumemo! Iliti, kamo lepe sreće da su i meni (ponovo) te godine! Al, nijesu... da gi bem!

Zaključak: PAZI kako se odražavaš o "Gospodinu".    :bam: 

« Poslednja izmena: Februar 17, 2015, 05:56 nyc »

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1058 poslato: Februar 17, 2015, 01:06 »
pero,i pre ove utakmice su mogli da se dogovore ko ce biti 2,3,4, mi smo vec bili sigurno prvi,sve da smo danas izgubili,kao i naredne 4 u nizu...

Da smo izgubili veceras, i sve do kraja, a sokici pobedili svaku, mi bi zavrsili kao drugi:D:D:D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1059 poslato: Februar 17, 2015, 01:12 »
da.njih sam zaboravio kao konkurenciju. tj racunao sam samo buducnost,od kojih smo bolji u medjusobnom skoru.tj da nas je cedevita veceras dobila sa vise od 1 razlike,uz sve pobede do kraja,i sve nase poraze,bili bi prvi...moja greska...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1060 poslato: Februar 17, 2015, 10:04 »

nisam ni sumnjao da će se uslediti "muva na govno" invazija čim se pomene Dule  :D .

Mislio sam konkretno na EP 2003. Sa stručne strane jedan od najboljih turnira naše reprezentacije, jedan od slučajeva gde je Dule pokazao trenersku širinu i gde je odradio "out of box" turnir potpuno van svojih ustaljenih šema.

Naravno, fino je danas toliko godina kasnije povezivati stvari u neki svoj svet i pozvati Vujoševića kao odgovornog za onaj sastav, zanemarijući ko je sve otkazao to takmičenje i pre nego što je Dule postavljen (Bodiroga i Tomašević otkazali već posle Indijanapolisa, Divac se povukao, cela NBA ekipa sa tog drafta otkazala, Radman se povredio na pripremama, Gurović dobio potres mozga i nije igrao u prvoj fazi, a Stojaković je povredio skočni zglob i nije igrao četvrtfinale).

A četvrtfinale smo izgubili od najjačeg tima Litvanije u njenoj istoriji.

Jedini konkretan problem sa Duletom je imao Rakočević koji je napustio pripreme nezadovoljan što je treći plej (mada je istu tu poziciju imao i kod Karija, pa se nije bunio). Takođe, u mečevima za razigravanje Dule se posvađao i sa Koturovićem i odstranjen je iz tima.

Naravno, nakon zlata iz Indijanapolisa sve je bilo neuspeh, pa tako i to 6. mesto koje je obzirom na okolnosti bilo odličan rezultat. Čak su i hronično najpljuvaniji igrači tog tima Ostojić i Avdalović (navodno su tu bili samo kod Duleta) nastavili svoj reprezentativni staž i bili su u timu i kod Željka Obradovića i kod Dragana Šakote.

E vidiš, meni nije problem ni da ti kažeš da je Dule zlo srpske košarke ni davitelj ni bilo šta slično, ja poštujem svačiji stav, ali ne volim kada kao argument volšebno izbaciš EP 2003, a da pritom ništa ne kažeš o njemu već ga samo pro forme navodiš kao neuspeh Vujoševića. Zar nije bolje nešto sagledati kroz dati kontekst u određenom trenutku nego ga samo faktografski izbaciti?

I onda sebe navodiš kao poznavaoca koji detaljno prati sve poslednjih 20 godina, a ja vidim da EP 2003. doživljavaš kao prosečan osnovac koji je o tom prvenstvu čitao na navijačkom forumu.

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1061 poslato: Februar 17, 2015, 01:11 »
Masis poentu moju, Debelom ne uzimam za zlo plasman, nego pozivanje igraca koji su bili u njegovom vlasnistvu, i koji su postali reprezentativci, da se lakse prodaju, kako bi Gebels dosao u priliku da ima sto vecu kolekciju slika!
I pitanje, zbog cega su pojedinci od'ebali Guska to prvenstvo?

Debeli je hteo da privatizuje nacionalni tim, i zacetnik je teorije igranja menadzerskih igraca:D

Necu ja vise na ovu temu, posto rezonujem kao osnovac, pozz!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1062 poslato: Februar 17, 2015, 02:10 »
pa to te pitam, ako su Đuro i Vule pozvani u reprezentaciju samo zbog Duletovog interesa u prodaji, kako to da ih je i Željko kasnije zvao? Ili se i on ugradio u to? Pa je možda kasnije kao deo tog dila morao puštati Partizan u EL? Gde je kraj paranoji?

Što se tiče odjebavanja, znaš li koliko je igrača odjebalo Sašu ovog leta, ili Dudu pre toga, mogu li se i oni istom logikom staviti u menadžerske trenere? I ako mogu, ko nam onda preostaje čist i pošten, Milovan Stepandić, Milan Škobalj, Srđan Flajs, Kime Bogojević... Kome da poverimo reprezentaciju?

Dakle možda ipak ja imam problema u rezonovanju, jer u ovoj priči očigledno fale neke kvake, pa samo pitam?
« Poslednja izmena: Februar 17, 2015, 02:13 Zgembo Adislić »

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1063 poslato: Februar 17, 2015, 02:27 »
WTF:D o cemu ti pricas covece, kakva paranoja:o

PS: Sve sto si rekao je tacno:P

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1