To sto ja nemam pozitivno misljenje o zlu srBskog basketa pod imenom DV, nikako neznaci da nemam zdravo sportsko razmisljanje o Partizanu!!!
nisam ni sumnjao da će se uslediti "muva na govno" invazija čim se pomene Dule

.
Mislio sam konkretno na EP 2003. Sa stručne strane jedan od najboljih turnira naše reprezentacije, jedan od slučajeva gde je Dule pokazao trenersku širinu i gde je odradio "out of box" turnir potpuno van svojih ustaljenih šema.
Naravno, fino je danas toliko godina kasnije povezivati stvari u neki svoj svet i pozvati Vujoševića kao odgovornog za onaj sastav, zanemarijući ko je sve otkazao to takmičenje i pre nego što je Dule postavljen (Bodiroga i Tomašević otkazali već posle Indijanapolisa, Divac se povukao, cela NBA ekipa sa tog drafta otkazala, Radman se povredio na pripremama, Gurović dobio potres mozga i nije igrao u prvoj fazi, a Stojaković je povredio skočni zglob i nije igrao četvrtfinale).
A četvrtfinale smo izgubili od najjačeg tima Litvanije u njenoj istoriji.
Jedini konkretan problem sa Duletom je imao Rakočević koji je napustio pripreme nezadovoljan što je treći plej (mada je istu tu poziciju imao i kod Karija, pa se nije bunio). Takođe, u mečevima za razigravanje Dule se posvađao i sa Koturovićem i odstranjen je iz tima.
Naravno, nakon zlata iz Indijanapolisa sve je bilo neuspeh, pa tako i to 6. mesto koje je obzirom na okolnosti bilo odličan rezultat. Čak su i hronično najpljuvaniji igrači tog tima Ostojić i Avdalović (navodno su tu bili samo kod Duleta) nastavili svoj reprezentativni staž i bili su u timu i kod Željka Obradovića i kod Dragana Šakote.
E vidiš, meni nije problem ni da ti kažeš da je Dule zlo srpske košarke ni davitelj ni bilo šta slično, ja poštujem svačiji stav, ali ne volim kada kao argument volšebno izbaciš EP 2003, a da pritom ništa ne kažeš o njemu već ga samo pro forme navodiš kao neuspeh Vujoševića. Zar nije bolje nešto sagledati kroz dati kontekst u određenom trenutku nego ga samo faktografski izbaciti?
I onda sebe navodiš kao poznavaoca koji detaljno prati sve poslednjih 20 godina, a ja vidim da EP 2003. doživljavaš kao prosečan osnovac koji je o tom prvenstvu čitao na navijačkom forumu.