Ako Faul kaže da je bio faul - ko sam ja da sumLJam?

A tek serija faulova u poslednjih 2 i po minuta!? O čem se tu radilo, najozbiljnije pitam??
Mačvanu svaka čast - dok je imao snage sam je nosio ceo tim. Na kraju, 24 poena uz index
+38 
!! Ali, zato,
"Sale, vrati se" 
Šta se dešava sa ovim momkom??? Već u prvoj četvrtini je zaradio tehničku + 2 lične??? Ukupno je postigao 2 (DVA) poena, iz 1/8! Indeks za celu utakmicu:
- 12 (
MINUS dvanaest) !?
Iako Radobnja i ovaj tim CZ neguju pre svega timsku igru u kojoj često svi iz prve petorke postignu +10 koševa, moram da istaknem jednog pojedinca. Ime mu je Zirbes. Maik. Momak čitavu sezonu greje klupu, sve čekajući kad će Radonja da ga ubaci ne bi li se MVP EL odmorio malko! Dal je iko primetio i najmanji trag nezadovoljstva na njegovom licu? Dal je iko video da je Maik, nezadovoljan tretmanom, šutnuo reklamu, il opsovao nekoga? Njet! Hajde, da se poslužim ofucanom frazom, "Nemac je to!" Jakako. Pravi profesionalac koji je uvek davao sve od sebe kad god je bio na parketu. I evo ga, baš sad kada nam je upravo ON najpotrebniji jer je očigledno da je Bobi istrošen i premoren, uleće "u kadar" srpski zet, Maik iliti
Mika, i pravi ršum u reketu! Kad se samo setim koliko su ga NAŠI navijači pljuvali i nipodaštavali na početku sezone. Te, "nema pojma", te "drvo", te "otkad u Nemci znali da igraju basket" (Nowitzky se ne račuNJa, jelda?!) ... ??!
SVIMA IM JE ZAČEPIO USTA! SVI-MA (SVI SVI SVI ! ) . I neobično mi je drago zbog toga. Drago mi je jer, priznajem, u startu sam pristrasan prema momcima koji
ćute i rade svoj posao. Bez drame. Bez skandala. Bez medijskog hajpa, prepucavanja, psovanja, pretnji, izazova, naslovnih stranica, duplerica, GLUPlerica...
Jesam pristrasan prema ovom momku iz prijateljske i nesvrstane Nemačke. Mislim da je zaslužio.