Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753486 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1695 poslato: Oktobar 08, 2015, 11:03 »
Banujmo ga.  :yes:

Samo da ne bude nekih sranja dole.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1696 poslato: Oktobar 08, 2015, 11:39 »
Kad god se napravi ovolika pompa i digne se kuso i repato, nit bude neka atmosfera nit se sta desi.

U svakum slucaju,neka je komsiji crkla krava,jer realno,iz dvije utakmice sa Srbijom,tesko da bi izvukli vise od 1 boda (cak i od ovakve Srbije), ona 3 su im svakako nezaluzena.

Drago mi je sto se zavrsilo i proslo ovo najgluplje i najprizemnije rivalstvo koje postoji. Nadam se da uefa vise nece raditi ovo.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1697 poslato: Oktobar 09, 2015, 12:29 »
Bitno je da si ti profo pogodio prognozu jel? :kafa:

Kako ne kapiraš da je to bio deo strategije!
Znaš ono, čarao-barao ... !

Mada - iskren da bidnem,  stvarno sam u jednom trenutku pomislio sve to što sam napisao.    :rofl:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1698 poslato: Oktobar 09, 2015, 12:30 »
Kad god se napravi ovolika pompa i digne se kuso i repato, nit bude neka atmosfera nit se sta desi.

U svakum slucaju,neka je komsiji crkla krava,jer realno,iz dvije utakmice sa Srbijom,tesko da bi izvukli vise od 1 boda (cak i od ovakve Srbije), ona 3 su im svakako nezaluzena.

Drago mi je sto se zavrsilo i proslo ovo najgluplje i najprizemnije rivalstvo koje postoji. Nadam se da uefa vise nece raditi ovo.

E, ova ti je dobra, ali stvarno.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1699 poslato: Oktobar 09, 2015, 12:47 »
Što se tiče sporta Albanci mogu samo da sanjaju da su rivali sa Srbima...

A što se van sportskih stvari tiče..znamo se..

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1700 poslato: Oktobar 09, 2015, 07:39 »

kakvi god bili ipak su pokazali našim fudbalskim radnicima kako se organizuje utakmica( mislim na zbivanja na stadionu)
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1701 poslato: Oktobar 09, 2015, 10:21 »
Najjači onaj šipac koji je uplatio 2000 evra na pobedu šošona. Krelac, našao glup način da opere pare od droge.

Ronaldo ne dolazi u Beograd. Znači bar 5000 ljudi manje na stadionu.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1702 poslato: Oktobar 09, 2015, 10:23 »
Pobeda. Mi smo za klasu kvalitetniji tim, ali nesto mora da se menja (tj. mora vec godinama unazad)...oni ne trce, stoje i cekaju, i cekaju, i ne krecu se vec se dodaju po sredini, pa u sirinu, ja tebi - ti meni, pa natrag. Ovo je najsporija i najantifudbalskija utakmica koju pamtim u veoma dugackom periodu. Albanci skroz limitirani, nejasno je otkud im toliko bodova, cak i bez poklona iz Lozane...i tu negde je i kljuc, po mom misljenju. Da mi igramo svaku utakmicu sa njihovim motivom i zalaganjem, ja sam ubedjen da bismo veceras imali spektakl kao protiv Francuske od pre pet godina i slavili direktan plasman kao prvi u grupi. Ali sad, da baba ima nesto bila bi nesto drugo...

Mustafa siguran a imao je i jednu sjajnu intervenciju petnaestak minuta pred kraj. Kolarov je posle duzeg vremena odigrao jednu pristojnu utakmicu u reprezentaciji, i to bez obzira na gol. Bane i Mitrovic neuigrani i to je moglo da nam se obije o glavu par puta. Steta za Banetov sut posle prekida, odlicna akcija. Tomovic je umeo da zapliva ali sve u svemu bez vecih propusta u odbrani. U napadu uglavnom nije postojao. Matic standardan, dok se nije povredio. Luka Milivojevic prenervozan, bio je dobar kandidat za drugi zuti (pod uslovom da je prvi zasluzen, u sta nisam ubedjen). Tosic (Bambi) je smetao i sebi i drugima i jos je onomad nesrecno natrcao na golmana zbog cega nam je ponisten gol u prvom poluvremenu. Ljajic mnogo hteo, mnogo zapoceo, upropastio par isglednih situacija ali i astitirao Kolarovu i dao majstorski gol iz kontre (i jos je njegov gol ponisten). Tadic je u nasem timu bio najopasniji u prvom poluvremenu, u par navrata je izvozao njihovog beka toliko da mi ga je bilo pomalo i zao. Posle je i Sulejmani bio dobar, zao mi je sto je upropastio onu kontru pred sam kraj. Mitrovic skroz odsecen, dosta su ga gadjali loptom ali slabo sta je uradio. Ipak, vezivao je njihove halfove.

Od njihovih mi zaista niko nije zapao za oko, trud im se ne moze osporiti, ali su generalno zonska liga. Onaj Cana je dobar half (boze koliko sam mator, rece muceni Strajnic sinoc u prenosu da je on sin Agima Cane iz Pristine kojeg sam u ona vremena gledao uzivo).

Dosta se pricalo o atmosferi kad ono - tresla se gora, rodio se mis. Sam stadion me podseca na onaj u Jagodini a publika, sta reci...mnogo vise sam ocekivao. Ocajna igra, ali i slatka pobeda (onakvu jezivu tisinu kao posle naseg gola pamtim jos samo posle kraja one cuvene utakmice u Maximiru, ono kada je Mihajlovic maltretirao Hrvate). Golove posvecujem onom majmunu koji se nadnosio nad Mitrovicem koji je lezao na zemlji posle faula Cane i onom sto je nabio lakat u lice Mikiju Sulejmaniju cim je usao u igru.

Da li ce ova pobeda nesto znaciti? Ako smo pametni, moze. Posto nismo - nece.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1703 poslato: Oktobar 09, 2015, 11:32 »

Bilo je mirno na stadionu pošto organizatori nisu pustili neke njihove nabeđene huligane da priđu stadionu a ne da uđu na njega. Nisu dozvoljavali da se unese ništa ni od obeležja sem albanske zastave šala i kape,čak ni kosovsku zvaničnu zastavu pa danas u njihovim medijima drvlje i manje po njihovom savezu kojeg optužuju da je bio servilan prema Srbima
Mi smo odigrali jednu našu klasičnu čekalicu ovog puta bez većeg kiksa u odbrani i eto na kraju dali dva gola. Da je u pitanju bio neki drugi tim ovo bi se zaboravilo već pre ponoći ali pošto su nam Albanci drake komšije pamtićemo ovo još dan-dva a da će se nešto u srpskom fudbalu promeniti neće.

Posle dužeg vremen imamo bolje ofanzivce nego igrače iz odbrane ali imamo i Ćureta na klupi pa nam to nije neka prednost :P

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1704 poslato: Oktobar 09, 2015, 01:16 »
 :smeh3: :smeh3: :smeh3:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1705 poslato: Oktobar 09, 2015, 04:34 »
Najjači onaj šipac koji je uplatio 2000 evra na pobedu šošona. Krelac, našao glup način da opere pare od droge.

Ronaldo ne dolazi u Beograd. Znači bar 5000 ljudi manje na stadionu.

5000 manje pozera i isto toliko bliceva i smartfonova..odlično.

Btw.Totalni medijski muk u Albaniji utakmica se maltene i ne pominje...Severna Koreja stajl... :smeh4:

Mnogo boli....hi hi hi  hi

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1706 poslato: Oktobar 09, 2015, 04:41 »
Vise boli sto se kod nas to slavi ko da smo dobili Brazil u nekom bitnom mecu.

Neko je spomenuo da su dobili poklon iz Lozane.

Poklon smo dobili mi sto nas nisu izbacili na jedno par godina iz svih takmicenja( sto i ne bi bilo lose).

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1707 poslato: Oktobar 09, 2015, 04:51 »
Pa ne znam baš da se slavi....možda kod naših na Kosovu...ali uoošte pa i ne bi rekao.

Meni je pre svega drago što smo im upropastili onanisanje i dernek koji se danima pažljivo spremao...toliko izliva mržnje,pakosti i primitivizma nisam dugo video a živimo tu gde živimo.Još kad se setim da su na ulicama prošle godine slavili onu sramotu ko da su posti svetski šampioni..tim više.

Ovo će se brzo zaboraviti...a problemi u FSS i sve spodobe sa Don Toletom na čelu su i dalje tu.

Danas gledao na trenutak Mađarska-Farska Ostrva i kaže komentator da Mađarska na velikom takmičenju nije bila od 86 godine i SP u Meksiku a na EP punih 40 godina.A na žalost svi preduslovi da Srbija bude nova Mađarska su tu..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1708 poslato: Oktobar 09, 2015, 05:10 »
Ajkula, ja sam pomenuo lozanu. Na stranu svi nasi gresi, voleo bih da mi bilo ko objasni po kom osnovu, kom pravu i kojoj pravdi su jednom timu oduzeti bodovi a drugom dodatno poklonjeni. Dakle nama -3 a njima +3. Na to sam mislio. Ao drugim poklonima toj reprezentaciji u ovom mucnom slucaju da i ne govorim.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1709 poslato: Oktobar 09, 2015, 06:42 »
 Albanski navijaci imali su posbo spremljen trasparent za premijera srbije sa llikom jednog novinarac iz beograda i natpidom the father.zato je uhapsen onaj sto je lansirao dron