Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753479 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1785 poslato: Oktobar 14, 2015, 01:50 »

ja verujem da je sud u Lozani imao izveštaj delegata i sudije na stolu, bili su i izjave kapitena to sam siguran jer u takvim situacijama oni su ti sa kojima sudija i delegat dogovaraju nastavak utakmice. Lično mislim da je sudija pitao oba kapitena da li su za nastavak meča i da je Cana izjavio da se njegovi saigrači uplašeni i traumirani i da ne mogu ponovo na teren, naši su prihvatili da se igra. Na to je sudija odsvirao kraj u svlačionici i tu pada sva priča da su sudije i delegat bili za nastavak meča. dakle pitanje da li ste spremni za nastavak nije isto što i morate na teren. Ovi su lepo sve ot znali i naravno da su iskoristili svoju šansu a mi da smo poametni kao što nismo tražili bi da se sve iznese javno pa da vidimo ko je tu od naših "podbacio"
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1786 poslato: Oktobar 14, 2015, 01:57 »
Nema sta ko da pita kapitene. Oni su ti koji moraju da postuju odluku koju donesu sudija i delegat. Ako se kaze da su se stekli uslovi za nastavak utakmice nema tu nikakvih naknadnih pregovaranja.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1787 poslato: Oktobar 14, 2015, 01:59 »
Nema sta ko da pita kapitene. Oni su ti koji moraju da postuju odluku koju donesu sudija i delegat. Ako se kaze da su se stekli uslovi za nastavak utakmice nema tu nikakvih naknadnih pregovaranja.

misim da nije baš tako u slučaju kad su napadnuti igrači ali da ne bi nagađali naš savez je trebalo da sve što se dokumentovalo u Lozani stavi na uvid javnosti pa bi onda tačno znali šta nas je koštalo bodova i katastrfoe u kvalifikacijama

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1788 poslato: Oktobar 14, 2015, 02:05 »
sudija pita kapitene ili ljude iz uprave kluba(saveza) koji su na terenu,sa njima se dogovara,ali je iskljucivo sudijska i odluka delegata da li se igra ili ne.
nasi su izasli da se zagrevaju,a koliko se secam, i sudije su izasle na teren. jedino se ne secam da su odsvirale kraj.

pero da je bilo tajko kako ti kazes uefa ne bi presudila u nasu korist,jer u tom slucaju su sudija i delegat prihvatili misljenje albanaca,i saglasili se sa njim...

sam jezik kojim je pisano ovop obavestenje suda u lozani,govori nam da su oni imali neko uverenje,izjavu,zapisnik ili sl, koji govori da je albancima nalozeno da igraju,tj da je to bila odluka sudije i delegata. zamisli ne mogu da utvrde da je sudija doneo jasnu,direktni i bezuslovnu odluku da se nastavi. cim koriste ovakve reci je jasno da je sudija doneo takvu odluku,ali eto oni smatraju da nije jasna,direktna i bezuslovna sta god to znacilo.jer ako sudija kaze igra se i nastavlja se mec,  to je sasvim jasno i direktno...
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2015, 02:06 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1789 poslato: Oktobar 14, 2015, 02:08 »

sudija nije izašao na teren i odsvirao kraj a ako se dobro sećam ni svi naši igrači nisu bili na zagrevanju za nastavak meča, čekalo se šta će tamo iz tunela da jave Bošković i Laković. Ako su naši čisti kao što su se predstavili u javnosti ( a sakrili su mnogo toga) neka sve iznesu javno da bar znamo kako su nas preveslali pa da nam se to ne desi i drugi put 

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1790 poslato: Oktobar 14, 2015, 02:10 »
Nije ovde rec o "nasima" nego o odluci suda u Lozani i potpuno nelogicnom obrazlozenju iste.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1791 poslato: Oktobar 14, 2015, 02:11 »
Nije ovde rec o "nasima" nego o odluci suda u Lozani i potpuno nelogicnom obrazlozenju iste.

znali su "naši" da se ide na sud u Lozani i samouvereno nas ubeđivali da od toga nema ništa, pa kad se desilo onda prećutno sve pod tepih
meni to malo sumnjivo ali najpre da pripišem klasičnoj srpskoj nespremnosti da se prepozna opasnost

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1792 poslato: Oktobar 14, 2015, 02:25 »
Koliko god covek ne podnosio ovaj idiotski FSS jedino sto moze da im se zameri (u trenutku kada je stvar stigla do Lozane, naravno) jeste sto za razliku od albanske strane nisu lobirali i (izvesno) korumpirali. A ako je to cilj igre nema problema, samo da se onda ne zamlacujemo sa obrazlozenjem presude, delegatima, kapitenima, sudijama i ostalom.

Meni i dalje ostaje nejasno kako se to za isti prekrsaj jednom timu oduzimaju bodovi a drugom dodaju, i kako je to logicki i na svaki drugi nacin moguce ustvrditi da "ne postoje dokazi" da je sudija odlucio da se mec nastavi. Dok mi se to ne objasni ja cu i dalje biti ubedjen da je rec o svesnoj politickoj zloupotrebi jedne podle provokacije; a mi i dalje mozemo da se ubedjujemo da je to zbog Bogdanova i ostalog olosa. Nije. Sto ne treba naravno da nas spreci da takve likove iskorenimo iz domaceg fudbala...sto se nece desiti dok je ovog saveza i ovakve vlasti.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1793 poslato: Oktobar 15, 2015, 12:25 »
Kako sada pišu naši mediji, izgleda da Ćurčić ide. Jedino je Savo za njegov ostanak, dok ostali žele novog selektora..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1794 poslato: Oktobar 15, 2015, 12:38 »
Ne mogu reci da mi je zao. Ipak, svesni smo svi: problem nije na klupi.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1795 poslato: Oktobar 15, 2015, 12:56 »
 da vidimo šta će da bude i koga su sad planirali za to mesto

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1796 poslato: Oktobar 15, 2015, 10:28 »
da vidimo šta će da bude i koga su sad planirali za to mesto

Očekujem neki populistički potez Don Toleta a to znači jedino Paunović...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1798 poslato: Novembar 02, 2015, 03:18 »
http://mondo.rs/a844446/Sport/Fudbal/Marko-Vejinovic-igra-za-Holandiju.html

naravno ni za ovo niko nece odgovarati.a nije ovo prvi put,plus nam se decko nudio na tacni...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1799 poslato: Novembar 10, 2015, 04:08 »
interesantno je pratiti poziciju rezervnog golmana na spiskovima reprezentacije. Evo, sada vidim da se poziva Kahriman.

Gledajući poslednjih par godina (Lukač, Živković, Kahriman), lako je zaključiti da to mesto dobija prvi golman prvog tima na tabeli našeg prvenstva, po difoltu.

Ja sam ubeđen da to niko živ ni ne gleda, dakle imamo jasnu situaciju da je Stojke najbolji golman, i da je Rajković najtalentovaniji i da "šeta" po potrebi iz prvog tima u mlađe selekcije, a ako je kad je neki od njih zauzet onda uskaču ovi "specijalci" iz večitih.

Neverovatno je da je Živković 3 godine bio rezerva u Partizanu, i čim je postao prvi golman, odmah je upao u reprezentaciju. Isto tako, sada smo se nakon toliko godina setili Kahrimana. Nemam ništa protiv lika, verovatno je dobar golman, ali kada je već ta pozicija tako trivijalna, stvarno ne znam što se taj poziv ne uputi nekom od ovih golmana iz ostalih JSL ekipa, tipa ovaj dečko Jovanović iz Niša koji je po ocenama domaćih novinara (koliko god to (ne)pouzdano bilo) najbolji golman naše lige. Plus, ima 23 godine za razliku od veterana Kahrimana.

Ili da uzmemo Lukačev primer. Dok je bio u Partizanu uredno je pozivan, čak je i branio neke utakmice, a sada kada je u Akhisaru, odavno je precrtan. Manje je bitno što igra u 5. timu turske lige (koji je verovatno bolji od svih naših prvoligaša) i što tamo pruža odlične partije (negde sam pročitao da je od 4 penala u dosadašnjem delu sezone 3 skinuo), važno je da su tu sada Živko, a nakon toga i Damir, da ispune debilnu kvotu igrača iz domaćih klubova (pardon, da se još više odredim, večitih).-

U suštini, u krajnoj slici potpuno nebitna priča, ali može poslužiti kao fin pokazatelj da su stvari i dalje iste, da se kod nas ne radi nikakav skauting već da se igrači pozivaju u reprezentaciju po već godinama ustaljenim obrascima.