ako mi objasnis po cemu se to nasi igraci razlikuju od svih ostalih fudbalera na celom svetu koji igraju po raznim reprezentacijama.kako se te stvari u kontinuitetu samo maltene nama desavaju,a drugima ne. ako je do igraca po cemu se nasi toliko razlikuju od drugih reprezentacija. sta seljaci su,glupi su,hoce da jebu starlete?po drugim reprezentacijama samo igra kulturna gospoda koja je zavrsila fakultete,a u seksualne kontakte ulaze samo sa intelektualnim kremom drustva?
daj nenade kakvo je ovo patetisanje, ko je ovde bilo kad pomenuo opijanje, starlete i te gluposti?
Zašto su naši fudbaleri pičke? Zato što su svi redom vrhusnki fudbaleri (dakle ovo vrhunski ne govorim u kontekstu Nemačke, Brazila i Španije, niko ne traži da se s njima mere, već u poređenju sa Severnim Ircima, Česima, Albancima, Mađarima, Islanđanima) a svejedno veći deo utakmice na terenu daluju u svakom pogledu (tehnički, taktički, fizički) inferiornije od svojih protivnika.
Da sam sad pao s Marsa možda bih poverovao da su to oni, da ne mogu bolje, ali kablu hvala, svaki vikend gledam po nekoliko utakmica gde igraju naši momci i vidim da itekako znaju igrati fudbal i da u svim aspektima mogu da prate svetski fudbal.
I ne kažem da su samo oni pičke i da ne znaju, svaki put imamo po nekoliko primera timova koji drastično podbace i odigraju ispod svakog nivoa, nekad jednu utakmicu (Brazil protiv Nemačke), nekad ceo ciklus (Holandija ove kvalifikacije) tako da nisu samo naši. Ali poenta je što naši već treći ciklus igraju na svojim donjim granicama, i to je već indikativno. Ne znam, verovatno ima još takvih primera na nekim drugim nivoima, ali meni u oči pada baš ovaj naš, ili recimo Hrvatski u košarci koji nam je isto blizak.
Kakav savez, kakve starlete, alkohol, nesloga, menadžeri, to su sve stvari koje mogu u određenoj meri uticati, ali kada se podvuče crta, tu je teren, njih je 11, protivnika 11, i to je to - ako ti već godinama na tom polju ne možeš pronaći konkurentnost, red je da se stavi upitnik i na te igrače.
Kao da smo mi izmislili korumpirani savez i nestručne trenere, pa to samo nas muči, nikoga drugog na svetu.
Ova grupa naših fudbalera su uglavnom dobri radnici, ali očigledno još nije bilo nijednog sa dovoljno ponosa i morala da izađe i izazove neku reakciju.
I dalje stojim pri svom stavu, najveća krivica je na njima.